Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

2019-20 Διεθνής επιχορήγηση

Μπορεί να δικαιούστε τη διεθνή επιχορήγηση μας. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες .

Σχετικά WIlmington College

Στο WIlmington College (WC), είμαστε αφοσιωμένοι στο πάθος σας για πρακτική μάθηση. Η κοινότητα των δραστηριοτήτων μας θα σας βάλει στο κέντρο της μαθησιακής εμπειρίας, ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητές σας και ανοίγοντας πόρτες. Οι μαθητές μπορούν να φύγουν με χιλιάδες ώρες πρακτικής εφαρμογής - τώρα που μαθαίνουμε με πράγματα.

Είμαστε αφοσιωμένοι σε εσάς και τις ικανότητές σας. Πιστεύουμε στην ικανότητά σας να αλλάζετε τον κόσμο. Να είστε χέρια, να ενεργείτε και να χτίζετε αύριο. Το μέλλον είναι δικό σου. Κάθε γενιά έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει την κοινωνία και να οικοδομήσει τον κόσμο. Τωρα ειναι η σειρα σου. Δώστε την υπερηφάνεια σας. Κάνω τη διαφορά. WIlmington College συνεχίζει μέσα από σας.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του WIlmington College είναι να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να προετοιμάσει κάθε σπουδαστή για μια ζωή υπηρεσίας και επιτυχίας.

Για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή, το WIlmington College παρέχει ένα υψηλής ποιότητας προπτυχιακό και μεταπτυχιακό εκπαιδευτικό περιβάλλον διαμορφωμένο από τις παραδόσεις των φιλελεύθερων τεχνών, την προετοιμασία της σταδιοδρομίας και τις διακριτικές πρακτικές της Θρησκευτικής Εταιρείας Φίλων (Quakers). Με την προσφορά ακαδημαϊκών προγραμμάτων, πρακτικής εμπειρίας και συν-διδακτικών δραστηριοτήτων σε ποικίλα περιβάλλοντα σε φοιτητές από διαφορετικά περιβάλλοντα, το Κολέγιο οδηγεί τους μαθητές να αποκτήσουν γνώση του κόσμου, να αποκτήσουν γνώση της σταδιοδρομίας και του επαγγέλματος και να αναζητήσουν την αλήθεια και την κοινωνική δικαιοσύνη .

Σύμφωνα με την πλούσια κληρονομιά των φιλελεύθερων τεχνών, το Κολλέγιο επιδιώκει να εκπαιδεύσει ολόκληρο το άτομο - πνευματικό, συναισθηματικό, σωματικό και πνευματικό - με τρόπους που προωθούν την κριτική σκέψη, τον προβληματισμό, την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών, την ανοιχτή έρευνα, και μια επιθυμία για δια βίου μάθηση. Οι φιλελεύθερες τέχνες ενσωματώνονται στην προετοιμασία της σταδιοδρομίας για να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να πετύχουν μια καριέρα ή μια περαιτέρω εκπαίδευση.

Ως ακαδημαϊκή κοινότητα, το WIlmington College έχει τις ρίζες του στις ιστορικές αξίες του Quaker, γνωστές και ως μαρτυρίες που περιλαμβάνουν την ακεραιότητα, την υπηρεσία, τη διαχείριση, την ισότητα, την ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη και το σεβασμό για όλα τα άτομα. Αυτές οι ιστορικές μαρτυρίες παρακινούν όσους μαθαίνουν και εργάζονται στο Κολλέγιο για να συμβάλλουν θετικά στα επαγγέλματα και τις κοινότητές τους.

Όραμα δήλωση

WIlmington College προτίθεται να σημειώσει σημαντική πρόοδο κατά την επόμενη δεκαετία προς την κατεύθυνση της ύπαρξης ενός μοντέλου κολλεγίου που συνδυάζει τις φιλελεύθερες τέχνες και την προετοιμασία της σταδιοδρομίας, προκειμένου να αποφοιτήσουν τους επαγγελματίες με άριστη εκπαίδευση. Για να προχωρήσουμε προς το όραμα αυτό, ο Wilmington θα:

  • να ενσωματώσει την προετοιμασία της σταδιοδρομίας με τις παραδόσεις και τις θεμελιώδεις δεξιότητες των φιλελεύθερων τεχνών ·
  • προκαλούν στους μαθητές να ζήσουν τις ιστορικές μαρτυρίες ακεραιότητας, της υπηρεσίας, της ειρήνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, τη διαχείριση και τον σεβασμό για όλα τα άτομα και να τους εξασκήσουν στις κοινότητές τους και στους χώρους εργασίας τους.
  • να προωθήσει τη συμμετοχή όλων των σπουδαστών σε πρακτικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών πρακτικών, της κοινοτικής υπηρεσίας και των διεθνών προγραμμάτων σπουδών.
  • να δημιουργήσει μια κοινότητα πανεπιστημιακής φροντίδας που να αγκαλιάζει την ευγένεια, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη και
  • επιδεικνύουν δέσμευση σε αυτό το όραμα, τοποθετώντας τις ανάγκες των φοιτητών στο επίκεντρο της λήψης αποφάσεων.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Wilmington College Campus Flyover

Wilmington College: Hands-On Learning. Hands-On Living

Agriculture/FFA + Wilmington College

International Student Feature

International Student Feature

Address
Quaker Way,1870
45177 Wilmington, Ohio, Ηνωμένες Πολιτείες