Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Wallace State Community College , με την κύρια πανεπιστημιούπολη στο Hanceville και μια δορυφορική πανεπιστημιούπολη στην Oneonta, αποτελεί μέρος ενός συστήματος που εξυπηρετεί τις ανάγκες περισσότερων από 300.000 ατόμων και εκτιμάται συντηρητικά ότι θα έχει ετήσιες οικονομικές επιπτώσεις ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αυτό το κράτος και στις κοινότητές μας. Ο πραγματικός αντίκτυπος, ωστόσο, είναι στη βελτίωση της ζωής των μαθητών μέσω της εκπαίδευσης.

Από τότε που άνοιξε τις πόρτες μας το 1966, το Wallace State έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες χιλιάδες σπουδαστές. Από την αρχή, το Wallace State αγκάλιασε μια δέσμευση για την αριστεία που έχει γίνει όχι μόνο μια παράδοση αλλά η πηγή έμπνευσης μας. Σήμερα, το Wallace State είναι ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια του Συλλόγου Κολλεγίου της Αλαμπάμα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 7.000 φοιτητές κάθε εξάμηνο. Αυτό το κολλέγιο είναι μια εικονική δύναμη στον εκπαιδευτικό προγραμματισμό, με περισσότερες από 50 μεγάλες εταιρείες που οδηγούν σε πτυχίο, πιστοποιητικό και ευκαιρίες μεταφοράς.

Η εστίασή μας στην αριστεία είναι εμφανής στην προσωπική μας δέσμευση για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών και στα τεχνολογικά προηγμένα περιβάλλοντα μάθησης που εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές μας λαμβάνουν την πιο αποτελεσματική εκπαίδευση. Στο Wallace State θα βρείτε αίθουσες διδασκαλίας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των διαδραστικών SmartBoards και Tegrity. Μέσω της μάθησης μέσω διαδικτύου, των τηλεδιασκέψεων, του podcasting και των κέντρων εκτός πανεπιστημιουπόλεων, παρέχουμε εκπαίδευση κατάλληλη για τις πολυάσχολες ζωές των μαθητών μας.

Το Wallace State παρέχει απρόσκοπτες εκπαιδευτικές ευκαιρίες από την πρώιμη είσοδο στο γυμνάσιο στο μεταπτυχιακό επίπεδο. Μέσω της διπλής εγγραφής, η FastTrack Academy, το Tech-Prep και άλλα προγράμματα, οι μαθητές των γυμνασίων που αναζητούν πιστωτικά ιδρύματα σε ακαδημαϊκά προγράμματα μεταφοράς, τεχνική εκπαίδευση σταδιοδρομίας, δημόσια ασφάλεια, υγειονομική περίθαλψη ή αυτοκινητοβιομηχανία θα βρουν τις ανάγκες τους συναντήθηκαν εδώ. Το σύστημα άρθρωσης STARS εγγυάται στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα μεταφοράς πιστωτικών μονάδων σε οποιοδήποτε δημόσιο κολέγιο ή πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Για όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους στην πανεπιστημιούπολη, οι φοιτητές του Wallace State μπορούν να επωφεληθούν από τις συμπράξεις του Πανεπιστημιακού Κέντρου και τις ειδικές συμφωνίες αρθρώσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, το Αεροναυτικό Πανεπιστήμιο Embry-Riddle, , και το πανεπιστήμιο Troy.

Οι φοιτητές μας επιτυγχάνουν πρωτοφανή επίπεδα επιτυχίας, είτε με τη μετάδοση, τη λήψη εξετάσεων άδειας ή την εξεύρεση εργασίας, και η ικανοποίησή τους αντανακλάται στο ποσοστό διατήρησης της Ακαδημίας μεταξύ των σπουδαστών που υπερβαίνει τον εθνικό και τον εθνικό μέσο όρο. Οι σπουδαστές που μετακινούνται στα πανεπιστήμια συνεχώς υπερέχουν εκείνων που ξεκίνησαν εκεί. Οι απόφοιτοι μας κερδίζουν ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας και υψηλό έπαινο από τους εργοδότες. Τα ποσοστά αδειοδότησης ανέρχονται σε ή πάνω από τους κρατικούς και εθνικούς μέσους όρους και οι φοιτητές μας βαθμολογούν πάνω από τον εθνικό μέσο όρο για την συλλογική αξιολόγηση της ακαδημαϊκής απόδοσης (CAAP) .

Το πιο σημαντικό, στο Wallace State θα σας εξυπηρετηθούν από μια βραβευμένη και φοιτητικά επικεντρωμένη σχολή και το προσωπικό που είναι δάσκαλοι της βιοτεχνίας τους. Είναι εδώ για να σας βοηθήσουν σε κάθε πτυχή της εμπειρίας του κολλεγίου, από την εγγραφή στο διαδίκτυο, μέχρι την προσωπική παροχή συμβουλών στο Κέντρο Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών στο Κέντρο Επιμόρφωσης Μάθησης. Πιστεύουμε ότι οι μαθητές είναι ο λόγος που έχουμε και τοποθετούμε τη μάθηση και την επιτυχία των μαθητών στην πρώτη γραμμή των δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών μας.

Δήλωση αποστολής

Wallace State Community College δεσμεύεται στη μάθηση που μετατρέπει τις ζωές και τις κοινότητες. Για την υποστήριξη της αποστολής, το Wallace State Community College δεσμεύεται για την επιτυχία των φοιτητών μέσω ενός μαθησιακού περιβάλλοντος με επίκεντρο τον σπουδαστή, καινοτόμο, ελκυστικό και υποστηρικτικό περιβάλλον. διδασκαλία αριστείας? σεβασμό στη μοναδικότητα και την ποικιλομορφία. στρατηγικές εταιρικές σχέσεις που προωθούν την κοινωνία, το εργατικό δυναμικό και την οικονομική ανάπτυξη · πολιτιστικό εμπλουτισμό των κοινοτήτων μας · και λογοδοσία και ακεραιότητα.

Πολιτική μη διάκρισης

Η πολιτική του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλαμπάμα Community College System και του Wallace State Community College , ενός δευτεροβάθμιου ιδρύματος υπό τον έλεγχό του, δεν πρέπει να βασίζεται στη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνική προέλευση, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό , ή την ηλικία, να αποκλείονται από τη συμμετοχή, να μην υπόκεινται σε κανένα όφελος ή να υπόκεινται σε διακρίσεις βάσει οποιουδήποτε προγράμματος, δραστηριότητας ή απασχόλησης.

Διαπίστευση

Wallace State Community College είναι διαπιστευμένο από την Νότια Ένωση Σχολών και Σχολείων της Επιτροπής για τα κολλέγια για να απονείμει συνεργατικά πτυχία. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή στα κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 ή τηλεφωνήστε στο 404-679-4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Wallace State Community College .

Πολλά προγράμματα έχουν πρόσθετη διαπίστευση από οργανισμούς κατάλληλους για τους συγκεκριμένους κλάδους. Οι συνηθισμένες έρευνες σχετικά με το κράτος Wallace, όπως οι απαιτήσεις εισδοχής, η οικονομική βοήθεια, τα εκπαιδευτικά προγράμματα κ.λπ., πρέπει να απευθύνονται απευθείας στο Wallace State.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα (Associate Degree)

Wallace State Community College

Συμπληρώστε ένα πιστοποιητικό πτυχίου, πιστοποιητικό κολέγιο ή μέχρι 60 ώρες πίστωσης μεταφοράς πριν από την αποφοίτησή σας στο γυμνάσιο! ... [+]

Συμπληρώστε ένα πιστοποιητικό πτυχίου, πιστοποιητικό κολέγιο ή μέχρι 60 ώρες πίστωσης μεταφοράς πριν από την αποφοίτησή σας στο γυμνάσιο!

Το Fast Track είναι μια κοινή σύμπραξη μεταξύ Wallace State και ενός τοπικού σχολικού συστήματος το οποίο επιτρέπει στους γυμναστές και τους ηλικιωμένους γυμνασίου την ευκαιρία να ολοκληρώσουν μέχρι και δύο χρόνια σπουδών στο κολέγιο πριν από την αποφοίτησή τους στο γυμνάσιο. Όλα τα μαθήματα γίνονται στην πανεπιστημιούπολη του Wallace State αλλά οι μαθητές μπορούν ακόμα να επιστρέψουν στο τοπικό γυμνάσιο για να συμμετάσχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wallace State Community College

Το πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια καλή εξοικείωση με πολλές περίπλοκες αλλά πρακτικές επιχειρηματικές ιδέες. Εκθέτει τους μαθητές στις π ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια καλή εξοικείωση με πολλές περίπλοκες αλλά πρακτικές επιχειρηματικές ιδέες. Εκθέτει τους μαθητές στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σημερινοί διευθυντές τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον κλάδο.

Η διαδικασία διαχείρισης είναι η επιδίωξη στόχων. Η διοίκηση περιλαμβάνει με συνέπεια τέσσερις βασικές λειτουργίες: τον σχεδιασμό, την οργάνωση, την κατεύθυνση και τον έλεγχο. Κάθε μία απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο σύνολο προβλημάτων και απαιτεί ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων. Η σημασία της ηγεσίας, της εγγύτητας με τους πελάτες και των εργαζομένων, των κινήτρων και της επικοινωνίας είναι διδάγματα που πρέπει να γνωρίζουν καλά οι επιχειρηματίες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wallace State Community College

Wallace State Community College πρόγραμμα τεχνολογικής τεχνολογίας του Wallace State Community College παρέχει ένα Pathway για να σας δώσει ευκαιρίες να δείτε ακριβώς πού ... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Wallace State Community College πρόγραμμα τεχνολογικής τεχνολογίας του Wallace State Community College παρέχει ένα Pathway για να σας δώσει ευκαιρίες να δείτε ακριβώς πού προσαρμόζεστε στον κόσμο της μηχανικής. Υπάρχουν πολλές επιλογές σταδιοδρομίας για όσους ενδιαφέρονται για πτυχίο στην τεχνολογία μηχανικής. Υπάρχουν καριέρες όπου το γραφείο σας είναι ο χώρος ενός νέου δρόμου, γέφυρας, κτιρίου, εγκατάστασης κοινής ωφέλειας ή άλλων σημαντικών έργων υποδομής. Υπάρχουν καριέρες όπου εργάζεστε στην άνεση ενός κλιματιζόμενου γραφείου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wallace State Community College

Το μήκος του προγράμματος είναι περίπου 63 ώρες σε εξάμηνο. Οι μαθητές μπορεί να χρειαστεί να λάβουν τις διορθωτικές τάξεις (αυξάνοντας έτσι τις ώρες που απαιτούνται) ανά ... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το μήκος του προγράμματος είναι περίπου 63 ώρες σε εξάμηνο. Οι μαθητές μπορεί να χρειαστεί να λάβουν τις διορθωτικές τάξεις (αυξάνοντας έτσι τις ώρες που απαιτούνται) ανάλογα με τις βαθμολογίες των δοκιμών τοποθέτησης.

Περίγραμμα ολοκλήρωσης

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα τετραετές πτυχίο σε έναν τομέα που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις, όπως η Λογιστική, Οικονομικά, Οικονομικά, Διαχείριση ή Μάρκετινγκ. Γενική Εκπαίδευση Τα βασικά μαθήματα και τα μαθήματα Professional Core πραγματοποιούνται στο WSCC και στη συνέχεια μεταφέρονται σε ένα τετραετές ίδρυμα. Καθώς οι σπουδαστές προχωρούν μέσα από το πρόγραμμα σπουδών, πρέπει να επικοινωνήσει με το τετραετές (ανώτερο) ίδρυμα για να διασφαλίσει ότι πληρούνται οι κατευθυντήριες γραμμές για τη μεταφορά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wallace State Community College

Το Πρόγραμμα Πληροφορικής έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για την απασχόληση στη βιομηχανία ή τις επιχειρήσεις, με έμφαση στο περιβάλλον υπολογιστών μικρ ... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Πληροφορικής έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για την απασχόληση στη βιομηχανία ή τις επιχειρήσεις, με έμφαση στο περιβάλλον υπολογιστών μικρών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα προσφέρει τέσσερις επιλογές: Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο / Τεχνολογία εγκληματολογίας υπολογιστών, Προγραμματισμός, Υποστήριξη λογισμικού (Help Desk) και Τεχνολογία Διαδικτύου / Δικτύωσης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wallace State Community College

Το Πρόγραμμα Προετοιμασίας είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να προετοιμαστούν για μια σταδιοδρομία στη Μηχανική. ... [+]

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΣ Συνεργάτης στο Τμήμα Επιστήμης - Γενικών ΣπουδώνΣχετικά με την προεργασία

Το Πρόγραμμα Προετοιμασίας είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να προετοιμαστούν για μια σταδιοδρομία στη Μηχανική. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να συζητήσουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους και τους στόχους τους με έναν σύμβουλο μηχανικών όσο το δυνατόν νωρίτερα πριν να εισέλθουν σε μαθήματα για να διασφαλίσουν την σωστή επιλογή των μαθημάτων. Οι σπουδαστές πρέπει να ακολουθήσουν τις τυπικές διαδικασίες εισδοχής του Κολλεγίου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wallace State Community College

Οι σεφ, οι μάγειροι και οι εργαζόμενοι στην προετοιμασία τροφίμων προετοιμάζουν, εποπτεύουν και μαγειρεύουν ένα ευρύ φάσμα τροφίμων σε διάφορα εστιατόρια και άλλα καταστή ... [+]

Πιστοποιητικό προσφοράς (4 εξάμηνα)Σχετικά με το Πρόγραμμα

Οι σεφ, οι μάγειροι και οι εργαζόμενοι στην προετοιμασία τροφίμων προετοιμάζουν, εποπτεύουν και μαγειρεύουν ένα ευρύ φάσμα τροφίμων σε διάφορα εστιατόρια και άλλα καταστήματα υπηρεσιών εστίασης. Οι σεφ και οι μάγειροι δημιουργούν συνταγές και προετοιμάζουν τα γεύματα, ενώ οι εργαζόμενοι στην προετοιμασία τροφίμων αποφλοιώνουν και κόβουν τα λαχανικά, κόβουν το κρέας, προετοιμάζουν τα πουλερικά και εκτελούν άλλα καθήκοντα όπως η διατήρηση των χώρων εργασίας καθαρισμού και η παρακολούθηση των θερμοκρασιών φούρνων και μαγειρικών σκευών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wallace State Community College

Το Wallace State προσφέρει μια εκπαίδευση που προετοιμάζει τους φοιτητές για απρόσκοπτη μεταφορά σε οποιοδήποτε αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών κολέγια και πανεπιστήμια. ... [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Wallace State προσφέρει μια εκπαίδευση που προετοιμάζει τους φοιτητές για απρόσκοπτη μεταφορά σε οποιοδήποτε αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών κολέγια και πανεπιστήμια.

Το πτυχίο Associate in Arts έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που σκοπεύουν να μεταβούν σε ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα και να παρακολουθήσουν σπουδές σε μια περιοχή ελεύθερων τεχνών.

Το πτυχίο Associate in Science έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που σκοπεύουν να μεταβούν σε ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα και να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία σπουδών σε έναν γενικό τομέα ή εξειδικευμένο επαγγελματικό τομέα.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)

Wallace State Community College

Το πρόγραμμά μας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες επαγγελματικής πρακτικής, να αναπτύξετε την κατανόηση και την εκτίμησή σας στο χορό ως μορφή τέχνης και να ακολο ... [+]

Αγαπάτε χορό και θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην χορευτική παράσταση, τη χορογραφία ή την εκπαίδευση; Θα θέλατε να αναπτύξετε τεχνική χορού επαγγελματικού επιπέδου και ανεμπόδιστη καλλιτεχνική έκφραση, ενώ κερδίζετε πίστωση κολέγιο;

Αν ναι, τότε το Πρόγραμμα Χορού στο WSCC είναι ένα εξαιρετικό μέρος για εσάς. Το πρόγραμμά μας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες επαγγελματικής πρακτικής, να αναπτύξετε την κατανόηση και την εκτίμησή σας στο χορό ως μορφή τέχνης και να ακολουθήσετε τον χορό ως μια πιθανή επιλογή σταδιοδρομίας. Ουσιαστικά, προσφέρουμε μια συντηρητική προσέγγιση για τη μελέτη του χορού σε μια φιλελεύθερη ατμόσφαιρα, συνδυαζόμενη με επαγγελματικές ικανότητες. Ο στόχος της WSCC είναι να παράγει τεχνικά δυνατούς και καλλιτεχνικά εκφραστικούς χορευτές οι οποίοι αναζητούνται για τον επαγγελματισμό και την ικανότητά τους να προσαρμόζονται εύκολα στο ευρύ φάσμα στυλ που απαιτούνται από τους επαγγελματίες του χορού σήμερα. Το πρόγραμμα αυτό αναπτύσσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσουν επιλογές επαγγελματικής σταδιοδρομίας ή περαιτέρω εκπαίδευση σε ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών ή πανεπιστημίου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Hanceville
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
Wallace State Community College,
801 Main Street NW

Hanceville, Alabama, 35077-2000 US
Social Media
Location address
McCay Avenue,701
Oneonta, Alabama, 35121 US