Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Wellesley είναι γνωστό για την αριστεία της εκπαίδευσης του, την ομορφιά του σκηνικού του, την προικισμένη του ικανότητα και τη μοναδικότητα της πανεπιστημιακής του κουλτούρας.

Αλλά πάνω απ 'όλα, το Wellesley είναι γνωστό για τις χιλιάδες επιτυχημένες, προσεγμένες γυναίκες που έχει στείλει στον κόσμο για πάνω από 100 χρόνια - γυναίκες που έχουν δεσμευτεί να κάνουν τη διαφορά.

Μια Μεταμορφωτική Εκπαιδευτική Εμπειρία

Κάθε χρόνο περίπου 2.400 από τις κορυφαίες προπτυχιακές γυναίκες του κόσμου αμφισβητούνται να υπερβούν τις προσωπικές και πνευματικές προσδοκίες τους. Οι απόφοιτοι του Wellesley καταδεικνύουν το επαγγελματικό και επαγγελματικό φάσμα και η επιρροή που ασκούν, είτε στις δικές τους κοινότητες είτε στην παγκόσμια σκηνή, είναι μια απόδειξη για μια μοναδική εξάσκηση στην προπτυχιακή εμπειρία.

Η ζωντανή ακαδημαϊκή κοινότητα του Wellesley δίνει μεγάλη αξία στην αυστηρή, διερευνητική έρευνα και στη δημιουργική, διατομεακή σκέψη. Η συνεργατική προσέγγιση της υποτροφίας ενθαρρύνει τους μαθητές να αμφισβητούν, να συζητούν και να τελειοποιούν τις απόψεις τους, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με την παγκόσμια σχολή μας - συχνά δουλεύοντας άμεσα μαζί τους σε πρωτοποριακά έργα.

Μια εκπαίδευση Wellesley ενθαρρύνει το υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας για τον «πραγματικό κόσμο» στους αποφοίτους του, όσον αφορά την ικανότητα να σκέφτεται, να ενεργεί και να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στους επιλεγμένους τομείς ενδιαφέροντος.

Το πλεονέκτημα "πλήρους εμπλοκής"

Η ακαδημαϊκή φιλοσοφία της πλήρους δέσμευσης του Wellesley επεκτείνεται στη λειτουργία του ίδιου του Κολλεγίου. Η φοιτητική φωνή είναι κεντρική στη λήψη αποφάσεων. οι φοιτητές υπηρετούν σε μεγάλες επιτροπές του διοικητικού συμβουλίου, συμμετέχουν στην αναζήτηση των καθηγητών και συμβάλλουν στον στρατηγικό σχεδιασμό.

Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα εξωσχολικών έργων: Το Κολλέγιο και η περιβάλλουσα κοινότητα και η μεγαλύτερη περιοχή της Βοστώνης προσφέρουν εκατοντάδες πρακτικά προγράμματα, προγράμματα υπεράσπισης και τα σπάνια πλεονεκτήματα του να είναι ένα ζωτικό μέλος του μοναδικού ακαδημαϊκού "hotspot" στη χώρα.

Αναμένεται να είναι πλήρως αφοσιωμένοι ενώ στο Wellesley, οι φοιτητές φέρνουν αυτή την αίσθηση σκόπιμης εμπλοκής και προσωπικής δέσμευσης καθ 'όλη τη ζωή. Είναι το σημάδι μιας γυναίκας Wellesley.

Ένα ευρύτερα περιβόητο Περιβάλλον Campus

Η απόλυτη αίσθηση της κλίμακας του φυσικού περιβάλλοντος που κόβει την ανάσα, στην οποία τοποθετούνται σκεπτικώς τα κτίρια, διακρίνει το φυσικό περιβάλλον του Wellesley στην κλασικά νέα πόλη της Αγγλίας Wellesley, Μασαχουσέτη, λίγο έξω από τη Βοστώνη.

Το σπίτι σε κορυφαία ιδρύματα όπως το Ινστιτούτο Albright, το Κέντρο Κοινωνικών Επιστημών Knapp, το Μουσείο Davis, το Κέντρο Newhouse για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και τα παγκοσμίου φήμης Κέντρα Wellesley για τις Γυναίκες, οι πόροι του Wellesley είναι ένας μαγνήτης όχι μόνο για τη γύρω κοινότητα και τη μητροπολιτική περιοχή; προσελκύουν προσοχή και μελετητές από όλο τον κόσμο.

Δέσμευση προς τις γυναίκες

Τα πάντα για το Wellesley College εκφράζουν τη δέσμευσή τους για τις γυναίκες και την παροχή μιας απαράμιλλης εκπαιδευτικής εμπειρίας που τιμά και καλλιεργεί όχι μόνο το καλύτερο για καθένα από αυτά και το δικό τους δυναμικό, αλλά και για το τι προσφέρουν οι γυναίκες στον κόσμο μας.

Η αποστολή του Wellesley

"Να παρέχει μια εξαιρετική εκπαίδευση ελεύθερων τεχνών για τις γυναίκες που θα κάνουν τη διαφορά στον κόσμο."

Non Ministrari sed Ministrare. «Να μην υπηρέτησε, αλλά να υπηρετήσει», διακηρύσσει το σύνθημα του Wellesley, που συλλαμβάνει σε τέσσερα λατινικά λόγια την αποστολή του Κολλεγίου: Να παρέχει μια άριστη εκπαίδευση για τις ελεύθερες τέχνες για τις γυναίκες που θα κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.

Έξυπνες, σοβαρές γυναίκες επιλέγουν το Wellesley επειδή προσφέρει μια από τις καλύτερες φιλελεύθερες μορφωτικές σπουδές-και τα συνολικά μαθησιακά περιβάλλοντα-διαθέσιμα οπουδήποτε. Αλλά αποφοιτούν με περισσότερο από ένα βαθμό θεωρημένο και τέσσερα αξιοσημείωτα χρόνια. Αφήνουν ως «γυναίκες Wellesley», μοναδικά προετοιμασμένες να κάνουν σημαντική προσωπική και επαγγελματική συνεισφορά στον «πραγματικό κόσμο» - και να είναι σημαντικές επιρροές σε αυτό.

Η παγκοσμίου κύρους σχολή για τις γυναίκες, Wellesley είναι γνωστή για την πνευματική αυστηρότητα, την πίστη της στη διαρκή σημασία της υπηρεσίας (και την εφαρμογή αυτής της πίστης στην πράξη) και την καλλιέργειά της σε φοιτητές μιας περιεκτικής, ρεαλιστικής προσέγγισης στην ηγεσία.

Wellesley πιστεύει στο

Κάνοντας την διαφορά

Κάθε γυναίκα μπορεί - και πρέπει - να συμβάλλει ουσιαστικά στον κόσμο της. Υπάρχει αυξανόμενη αναγνώριση ότι η χειραφέτηση και η ηγεσία των γυναικών είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόοδό τους και για την παγκόσμια κοινωνική αλλαγή. Η Wellesley και τα υποδήματα της υποστήριξαν και προώθησε την πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη και αυτονομία των γυναικών για πάνω από 100 χρόνια.

Πειθαρχημένη σκέψη

Η έρευνα και η πνευματική ανταλλαγή οδηγούν σε πειθαρχημένη σκέψη. Ο Wellesley προτρέπει τους μαθητές να διερευνήσουν ευρέως, να αναλύσουν προσεκτικά και να κάνουν τα δημιουργικά άλματα να συνθέτουν διαφορετικές ιδέες, προοπτικές και εμπειρίες που οδηγούν σε νέα επίπεδα κατανόησης. Μια κουλτούρα συνεργασίας (με την παγκόσμια τάξη καθώς και με τους συνομηλίκους της) βελτιώνει τις διανοητικές συνήθειες ενός σπουδαστή, τονίζει την κρίση του και αυξάνει την αίσθηση της κυριαρχίας, ενώ παράλληλα διδάσκει τη θέση του και την υπερασπίζεται με πεποίθηση.

Αξιολογώντας την πολυμορφία

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όφελος για την πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη του ατόμου - και για τη ζωτικότητα μιας ακαδημαϊκής κοινότητας - από την άμεση δέσμευση και εξερεύνηση άγνωστων απόψεων και εμπειριών. Ο Wellesley ενθαρρύνει τους μαθητές να δοκιμάσουν νέες ιδέες, να δοκιμάσουν νέες μαθήσεις δράσης και να αλληλεπιδρούν αυθεντικά με άλλους, των οποίων οι πεποιθήσεις ή οι επιλογές προκαλούν τη δική τους.

Πρακτική ηγεσία

Μια σύγχρονη φιλελεύθερη εκπαίδευση στην τέχνη πρέπει να ενισχύσει τις ηγετικές δεξιότητες πραγματικού κόσμου. Η αυστηρότητα της εκπαίδευσης Wellesley είναι μέρος αυτού που κάνει τους αποφοίτους μας τόσο αποτελεσματικούς "έξω στον κόσμο." Αλλά οι γυναίκες Wellesley διδάσκονται επίσης ως στρατηγικοί στοχαστές που μπορούν να «διαβάσουν» περιβάλλοντα, να περιηγηθούν στις προκλήσεις τους και να φέρουν τους ανθρώπους μαζί για να επιτύχουν στόχος.

Υπηρεσία

Η γνώση του τρόπου εξυπηρέτησης είναι ένα βασικό στοιχείο της αποτελεσματικής ηγεσίας. Οι αληθινοί ηγέτες εμπνέουν παρά τον έλεγχο, και αφιερώνουν τη διάνοια και την ενέργεια τους στη σκληρή δουλειά της δημιουργίας μιας αίσθησης δέσμευσης, ευθύνης και κοινού σκοπού στην αναζήτηση ενός οράματος. Ο Wellesley έχει από καιρό αφιερωθεί στην ιδέα ότι ο πρώην Πρόεδρος Wellesley Diana Chapman Walsh περιέγραψε ως «αξιόπιστη ηγεσία», και η εγγραφή σε αυτό το ιδανικό είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας Wellesley.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Wellesley College

Το Wellesley Contemporary Women's Leadership Institute προσφέρει την εμπειρία Wellesley - απίστευτη ικανότητα και μαθήματα, υποστηρικτική καθοδήγηση και διαρκή φιλίες - σ ... [+]

Ενδυναμώστε τις προπτυχιακές γυναίκες με εκπαίδευση και εμπιστοσύνη στην ηγεσία, στον τόπο όπου ξεκίνησαν χιλιάδες ολοκληρωμένες γυναίκες.

Ως ένας από τους κορυφαίους κολέγια γυναικών παγκοσμίως, η Wellesley είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στο Ινστιτούτο Leadership Contemporary Women - μια εμβληματική προσέγγιση στην προσωπική ηγεσία και επιτυχία.

Η Wellesley είναι υπερήφανη για την ισχυρή ιστορία της εκπαίδευσης των γυναικών ηγετών από όλο τον κόσμο, σε όλες τις βιομηχανίες και τα κοινωνικά στρώματα. Η ικανότητα του Wellesley να διαμορφώνει την επόμενη γενιά γυναικών ηγετών προέρχεται από τη δική του επένδυση στην ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών. Στο Wellesley, έχουμε ένα υψηλό ποσοστό γυναικείων καθηγητών, μια ιστορία μόνο γυναικών προέδρων, και αμέτρητες ευκαιρίες για νέες γυναίκες να συμμετάσχουν σε ρόλους καθοδήγησης φοιτητών. Σε αυτό το περιβάλλον, οι μαθητές ανακαλύπτουν από μόνα τους ασύγκριτες δυνατότητες. Το Wellesley Contemporary Women's Leadership Institute προσφέρει την εμπειρία Wellesley - απίστευτη ικανότητα και μαθήματα, υποστηρικτική καθοδήγηση και διαρκή φιλίες - σε ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή πέντε εβδομάδων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wellesley
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wellesley College

Wellesley College Summer Term προσφέρει στους σπουδαστές μια μοναδική ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με μερικούς από τους κορυφαίους μελετητές και τους καθηγητές του Wellesl ... [+]

Wellesley College Summer Term προσφέρει στους σπουδαστές μια μοναδική ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με μερικούς από τους κορυφαίους μελετητές και τους καθηγητές του Wellesley σε ένα στενό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.

Το καλοκαίρι είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να εξερευνήσετε θέματα που προκαλούν προβλήματα και νέους τομείς ενδιαφέροντος. Wellesley College Summer Term συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήριά μας με μια εκπληκτική πανεπιστημιούπολη δίπλα στη λίμνη που βρίσκεται κοντά στη Βοστώνη. Το Summer Term περιλαμβάνει μαθήματα πλήρους πίστωσης που αντλούνται από τη δειγματοληψία των μαθημάτων που διδάσκονται κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους στο Wellesley.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wellesley
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 - 8 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wellesley College

Περάστε το καλοκαίρι σας βιώνοντας τη ζωή του κολλεγίου από πρώτο χέρι. Wellesley College καλεί ανερχόμενα γυμνάσια κατώτερα και ανώτερα κορίτσια να έρθουν μαζί μας φέτος ... [+]

Το καταπληκτικό καλοκαιρινό πρόγραμμα του Wellesley, το οποίο σχεδιάστηκε για πνευματικά περίεργα κορίτσια γυμνασίου.

Περάστε το καλοκαίρι σας βιώνοντας τη ζωή του κολλεγίου από πρώτο χέρι. Wellesley College καλεί ανερχόμενα γυμνάσια κατώτερα και ανώτερα κορίτσια να έρθουν μαζί μας φέτος το καλοκαίρι για μια μοναδική, συγκλονιστική εμπειρία κολλεγίων- το πρόγραμμα Wellesley Pre-College Immersive . Για τέσσερις εβδομάδες, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη της κοινότητας Wellesley, λαμβάνοντας μαθήματα κολέγου, κερδίζοντας πλήρεις πιστωτικές κάρτες και εξερευνώντας τη μεγάλη πόλη της Βοστόνης. Οι σπουδαστές θα απολαμβάνουν επίσης ακαδημαϊκές, κοινωνικές και πνευματικές ευκαιρίες που δεν μπορούν να βρεθούν σε πρόγραμμα γυμνασίου.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Wellesley
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Central Street,106
02481 Wellesley, Massachusetts, Ηνωμένες Πολιτείες