Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

καλως ΗΡΘΑΤΕ

Ιδρύθηκε το 1979, το πρόγραμμα εντατικής αγγλικής γλώσσας (IEP) στο πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια είναι ένα καθιερωμένο πρόγραμμα για τους διεθνείς φοιτητές που χρειάζονται για να βελτιώσουν την αγγλική τους επάρκεια προτού εισέλθουν σε ένα ακαδημαϊκό μάθημα σπουδών. Το πρόγραμμά μας είναι διαπιστευμένο από την Αμερικανική Ένωση Εντατικών Αγγλικών Προγραμμάτων (AAIEP) και την Κοινοπραξία Πανεπιστημιακών και Κολλεγιακών Αγγλικών Προγραμμάτων (UCIEP).

Οι σπουδαστές έρχονται στο IEP για να μάθουν αγγλικά και να συνηθίσουν στη ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ η διαδικασία δεν είναι πάντα εύκολη, οι μαθητές μαθαίνουν πολλά πράγματα για τον εαυτό τους και τους άλλους που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν στη ζωή.

Ως φοιτητής του ΙΕΠ, θα λάβετε βοήθεια με όλες τις πτυχές της ζωής στο Morgantown, Δυτική Βιρτζίνια. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν βοήθεια για στέγαση, τραπεζική, ακαδημαϊκή και προσωπική συμβουλευτική, υγειονομική περίθαλψη και νομικά θέματα. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στις περισσότερες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και διασκέδαση.

Για να επιτύχουμε, σας ζητάμε να απομακρύνετε τη μητρική σας γλώσσα και να μελετήσετε όσο πιο σκληρά μπορείτε. Κρατήστε το μυαλό σας και τα βιβλία σας ανοιχτά. Οι φίλοι σας στο γραφείο του IEP και οι εκπαιδευτικοί είναι εδώ για να σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο που μπορούμε.

Ακαδημαϊκή Μελέτη

Το πρόγραμμα Intensive English University του Πανεπιστημίου Δυτικής Βιρτζίνιας έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για μια ολοκληρωμένη κατανόηση της αγγλικής γλώσσας. Πολλοί φοιτητές εισέρχονται στο IEP για να αποκτήσουν το απαραίτητο επίπεδο γλώσσας για να ολοκληρώσουν επιτυχώς ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα στο WVU, ενώ άλλοι συμμετέχουν απλά στις καλύτερες ικανότητες συζήτησης. Με το ισοπεδωμένο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές οποιασδήποτε ικανότητας μπορούν να επιτύχουν απίστευτες βελτιώσεις στις ικανότητες μιλώντας, ανάγνωσης και γραφής.

Διδακτέα ύλη

Οι μαθητές στα πέντε επίπεδα του προγράμματος (στοιχειώδη, ενδιάμεσα και προηγμένα επίπεδα) ακολουθούν ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών για δεξιότητες επικοινωνίας, ανάγνωσης, γραφής, γραμματικής, λεξιλογίου και μαθήματα επιλογής. Επιπλέον, οι φοιτητές παρακολουθούν διάφορα μαθήματα επιλογής, όπως το TOEFL Preparation, το Business English και το American Culture.

Πιστωτικά μαθήματα ESL

Εκτός από τα μη πιστωτικά μαθήματα IEP, οι καθηγητές IEP διδάσκουν επίσης τα ακόλουθα μαθήματα πιστοποίησης ESL για σπουδαστές που έχουν ήδη εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο.

  • ESL Ακαδημαϊκή ανάγνωση / γραφή
  • ESL Έρευνα και Σύνταξη
  • Ακαδημαϊκή ομιλία / ακρόαση
  • ITA Fluency
  • Εξωσχολικές δραστηριότητες
  • Επιτροπή Αγγλικής Διαπίστευσης (CEA)

Εκτός από την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας στην τάξη, οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε εξωσχολικές δραστηριότητες που διοργανώνει ο συντονιστής δραστηριοτήτων στο IEP. Στα ημιτελικά του φθινοπώρου και του εαρινού, ένα Πρόγραμμα Συνεργατών συνομιλητών αντιστοιχεί σε μαθητές ΙΕΠ με φυσικούς ομιλητές για συνομιλία "one-on-one" και για ομαδική συζήτηση, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν τον πίνακα συνομιλιών. Επιπλέον, πραγματοποιούνται τακτικές εκδρομές σε εστιατόρια, καταστήματα και τοπικά αξιοθέατα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

West Virginia University - IEP

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης στο πρόγραμμα Intensive English παρακολουθούν μαθήματα για τουλάχιστον 21 ώρες την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των εξαμήνων πτώσης και εαρινής ... [+]

Διδακτέα ύλη

Οι στόχοι του προγράμματος σπουδών περιλαμβάνουν:

Παροχή διδασκαλίας και κατάρτισης στην αγγλική γλώσσαΕξοικείωση των διεθνών φοιτητών με τις εκπαιδευτικές μεθόδους των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.Περιγραφή Μαθήματος

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης στο πρόγραμμα Intensive English παρακολουθούν μαθήματα για τουλάχιστον 21 ώρες την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια των εξαμήνων πτώσης και εαρινής φοίτησης, οι φοιτητές ακολουθούν το κανονικό πανεπιστημιακό ημερολόγιο και το πρόγραμμα των τάξεων της Δευτέρας / Τετάρτης / Παρασκευής των 50 λεπτών και των τάξεων Τρίτης /... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Morgantown
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
6 - 15 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
West Virginia University - IEP
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
304.293.3604