Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Westcliff University ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στους τομείς της Επιχειρηματικής και Εκπαιδευτικής Ανάπτυξης που αναπτύσσονται γρήγορα. Westcliff University , το οποίο έλαβε την αρχική του έγκριση από το Γραφείο για την Ιδιωτική Μεταδευτεροβάθμια Εκπαίδευση το 1993 (www.bppe.ca.gov), προσφέρει διάφορα προγράμματα στο College of Business και στο College of Education. Το πρόγραμμα σπουδών του Westcliff University αποτελείται από προπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε επιχειρήσεις και εκπαίδευση καθώς και άλλα προγράμματα πιστοποιητικών.

Ενώ ορισμένα σχολεία διδάσκουν μόνο θεωρητικές έννοιες, το Westcliff University προετοιμάζει τους μαθητές για τα πρακτικά και θεωρητικά στοιχεία που απαιτούνται στην αγορά εργασίας σήμερα. Westcliff University προσφέρει στους φοιτητές πλήρους απασχόλησης την ευκαιρία να εγγραφούν σε καινοτόμα διαδικτυακά και υβριδικά μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που είναι βολικά και οικονομικά προσιτά.

Westcliff University τονίζει τη σημασία της προετοιμασίας των φοιτητών προσωπικά, ακαδημαϊκά και επαγγελματικά. Για να διασφαλίσει ότι τα προγράμματα της είναι καινοτόμα, ενημερωμένα και υψηλής ποιότητας, το πανεπιστήμιο έχει καθοδήγηση και εμπειρογνωμοσύνη από τα μέλη του συμβουλίου συμβούλων και του συμβουλευτικού συμβουλίου του προγράμματος που περιλαμβάνει βασικούς ηγέτες από οργανισμούς όπως οι Google, η Hyundai, η Deloitte, η Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, Γραφείο του Προέδρου του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, καθώς και άλλες τοπικές και εθνικές επιχειρήσεις και οργανώσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

Westcliff University

Το Κολέγιο της Παιδείας έχει υιοθετήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα στα αγγλικά παιδαγωγική διδασκαλία. Αναγνωρίζεται για την καινοτόμο μεθοδολογία της αγγλικής π ... [+]

Η δικτυακή πύλη ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο διδάξει Αγγλικά σε ομιλητές άλλων γλωσσών

Πρόγραμμα TESOL Πιστοποιητικό Πανεπιστημίου Westcliff είναι ειδικά προσαρμοσμένη για τους ενήλικες που εργάζονται. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πανεπιστημιούπολη και online πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος 8 εβδομάδων, θα είστε σε θέση να αλληλεπιδράσουν με διάφορους καθηγητές και να μάθουν διαφορετικές μεθοδολογίες διδασκαλίας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Irvine
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Commencement 2018

Location address
Irvine, California, 92612 US