Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

2019-20 Διεθνής επιχορήγηση

Μπορεί να δικαιούστε τη διεθνή επιχορήγηση μας. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες .

Σχετικά με το Wilmington College

Στο Wilmington College (WC), είμαστε αφιερωμένοι στο πάθος σας για πρακτική μάθηση. Η κοινωνική μας δραστηριότητα θα σας φέρει στο επίκεντρο της μαθησιακής εμπειρίας, ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητές σας και ανοίγοντας τις πόρτες σας. Οι σπουδαστές μπορούν να φύγουν με χιλιάδες ώρες πρακτικής εφαρμογής - τώρα που μαθαίνουμε κάνοντας.

Είμαστε αφοσιωμένοι σε εσάς και τις ικανότητές σας. Πιστεύουμε στην ικανότητά σας να αλλάζετε τον κόσμο. Να είστε χειραψία, να ενεργείτε και να χτίζετε αύριο. Το μέλλον είναι δικό σου. Κάθε γενιά έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει την κοινωνία και να οικοδομήσει τον κόσμο. Τωρα ειναι η σειρα σου. Δείξε την υπερηφάνεια σου. Κάνω τη διαφορά. Wilmington College συνεχίζει μέσα από σας.

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Wilmington College είναι να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να προετοιμάσει κάθε μαθητή για μια ζωή υπηρεσίας και επιτυχίας.

Για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή, το Wilmington College παρέχει ένα υψηλής ποιότητας προπτυχιακό και μεταπτυχιακό εκπαιδευτικό περιβάλλον διαμορφωμένο από τις παραδόσεις των φιλελεύθερων τεχνών, την προετοιμασία της σταδιοδρομίας και τις διακριτικές πρακτικές της Θρησκευτικής Εταιρείας Φίλων (Quakers). Προσφέροντας ακαδημαϊκά προγράμματα, πρακτική εμπειρία και δραστηριότητες συν-διδακτικού περιεχομένου σε ποικίλα περιβάλλοντα σε φοιτητές από διαφορετικά περιβάλλοντα, το Κολλέγιο οδηγεί τους μαθητές να αποκτήσουν γνώση του κόσμου, να αποκτήσουν γνώση της σταδιοδρομίας και του επαγγέλματος και να αναζητήσουν την αλήθεια και την κοινωνική δικαιοσύνη .

Σύμφωνα με την πλούσια κληρονομιά των φιλελεύθερων τεχνών, το Κολλέγιο επιδιώκει να εκπαιδεύσει ολόκληρο το άτομο - πνευματικό, συναισθηματικό, σωματικό και πνευματικό - με τρόπους που προωθούν την κριτική σκέψη, τον προβληματισμό, την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών, την ανοιχτή έρευνα, και μια επιθυμία για δια βίου μάθηση. Οι φιλελεύθερες τέχνες ενσωματώνονται στην προετοιμασία της σταδιοδρομίας για να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να πετύχουν μια καριέρα ή μια περαιτέρω εκπαίδευση.

Ως ακαδημαϊκή κοινότητα, το Wilmington College έχει τις ρίζες του στις ιστορικές αξίες Quaker, γνωστές και ως μαρτυρίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την ακεραιότητα, την υπηρεσία, τη διαχείριση, την ισότητα, την ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη και το σεβασμό για όλα τα άτομα. Αυτές οι ιστορικές μαρτυρίες παρακινούν όσους μαθαίνουν και εργάζονται στο Κολλέγιο για να κάνουν θετική συμβολή στα επαγγέλματα και τις κοινότητές τους.

Όραμα δήλωση

Wilmington College προτίθεται να σημειώσει σημαντική πρόοδο την επόμενη δεκαετία προς την κατεύθυνση της ύπαρξης ενός μοντέλου κολλεγίου που συνδυάζει τις φιλελεύθερες τέχνες και την προετοιμασία της καριέρας, προκειμένου να αποφοιτήσουν επαγγελματίες με άριστη εκπαίδευση. Για να προχωρήσουμε προς αυτό το όραμα, ο Wilmington θα:

  • Ενσωμάτωση της προετοιμασίας σταδιοδρομίας με τις παραδόσεις και τις θεμελιώδεις δεξιότητες των φιλελεύθερων τεχνών.
  • Προκαλεί τους σπουδαστές να ζήσουν τις ιστορικές μαρτυρίες ακεραιότητας, εξυπηρέτησης, ειρήνης και κοινωνικής δικαιοσύνης, την τήρηση και το σεβασμό όλων των ατόμων και την πρακτική τους στις κοινότητες και στους χώρους εργασίας τους.
  • Προώθηση της συμμετοχής όλων των φοιτητών σε πρακτικές εμπειρίες όπως πρακτική εξάσκηση, κοινοτική υπηρεσία και διεθνή προγράμματα σπουδών.
  • Δημιουργήστε μια κοινότητα πανεπιστημιακής φροντίδας που αγκαλιάζει την ευγένεια, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη. και
  • Επιδείξτε μια δέσμευση σε αυτό το όραμα τοποθετώντας τις ανάγκες των μαθητών στο κέντρο λήψης αποφάσεων.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Wilmington College Campus Flyover

Wilmington College: Hands-On Learning. Hands-On Living

Agriculture/FFA + Wilmington College

International Student Feature

International Student Feature

Address
Quaker Way,1870
45177 Wilmington, Ohio, Ηνωμένες Πολιτείες