Youth for Understanding USA

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Η ξεχωριστή μάρκα πολιτιστικής ανταλλαγής της YFU ανοίγει μυαλά και καρδιές, επιτρέπει τη μάθηση που μετατρέπει τις ζωές και τελικά μας βοηθά να γίνουμε πολίτες ενός κόσμου. Ενώ είναι αλήθεια ότι όλα τα ταξίδια διευρύνουν την προοπτική και εκθέτουν τον ταξιδιώτη σε νέες εμπειρίες, τα προγράμματα της YFU μεταμορφώνουν ποιοι είστε και αλλάζετε μόνιμα τον τρόπο που βλέπετε.

Προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό

Μέσω της ανταλλαγής εμπειρίας, οι συμμετέχοντες στο YFU αποκτούν διαπολιτισμική κατανόηση, μαθαίνουν τον αμοιβαίο σεβασμό και αναπτύσσουν μια αίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Η εμπειρία σας στο εξωτερικό σας δίνει ικανότητες ηγεσίας που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες μιας ταχέως μεταβαλλόμενης παγκόσμιας κοινότητας. Το YFU προσφέρει προγραμματισμό για όλες τις ηλικίες, οι οποίες σας επιτρέπουν να εμβαθύνετε σε μια άλλη κουλτούρα, να μάθετε μια νέα γλώσσα και να συναντήσετε όμοια άτομα που πιστεύουν στην αποστολή μας.

Με το YFU, θα εκτιμήσετε τις αποχρώσεις μιας ξένης γλώσσας και θα δοκιμάσετε την εμπιστοσύνη σας σε νέες καταστάσεις. Παρόλο που η εκμάθησή σας για εκμάθηση YFU θα διαρκέσει μόνο για μικρό χρονικό διάστημα, το ταξίδι σας στο εξωτερικό θα έχει έναν ισχυρό, μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής. Σπουδές στο εξωτερικό με την YFU για να αναπτύξετε μια κατανόηση ενός μακρινού τόπου, καθώς και μια κατανόηση ενός εσωτερικού χώρου.

Όταν συμμετέχετε στο YFU, συμμετέχετε σε ένα εξειδικευμένο παγκόσμιο δίκτυο ανταλλαγής με σχεδόν 65 χρόνια εμπειρίας σε περισσότερες από 70 χώρες, εκ των οποίων πάνω από 40 είναι διαθέσιμες για να σπουδάσετε στο εξωτερικό. Από την ολοκλήρωση της εφαρμογής και τα ταξίδια μέχρι την προσαρμογή στην ανταλλαγή σας έμπειροι Σύμβουλοι Εισαγωγών και εθελοντές είναι εδώ για να σας υποστηρίξουν σε κάθε βήμα του τρόπου.

 • Προγράμματα Νεολαίας (15-18 ετών): Επιλέξτε από το παραδοσιακό έτος, το εξάμηνο ή τα θερινά προγράμματα. Ανοιχτή στους Αμερικανούς μαθητές γυμνασίου ή πρόσφατους πτυχιούχους.
 • Εκδρομές στην τάξη: Μια συναρπαστική ευκαιρία για τους μέντορες, τους μαθητές των γυμνασίων καθώς και τους άλλους ενδιαφερόμενους μαθητές να εξερευνήσουν μοναδικά πολιτιστικά κέντρα για 2-3 εβδομάδες για το καλοκαιρινό διάλειμμα.
 • Προγράμματα Νέων Ενηλίκων / Ετών (Απόφοιτος Λυκείου έως 26 ετών): Παρακολουθήστε κολέγιο και / ή συμμετέχετε σε προγράμματα εθελοντισμού. Ανοιχτή στους νέους ενήλικες που είναι έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά στον σημερινό κόσμο.

Γίνετε παγκόσμιος πολίτης

Το εκπληκτικό πράγμα για τη μελέτη στο εξωτερικό είναι ότι η εμπειρία είναι διαφορετική για όλους. Αυτό που αποκτάτε από μια διεθνή ανταλλαγή είναι μοναδικό για εσάς:

 • Ανακαλύψτε και αναπτύξτε προσωπικά πλεονεκτήματα όπως αυτοπεποίθηση, επινοητικότητα και εμπιστοσύνη
 • Αποκτήστε μια νέα, παγκόσμια προοπτική και αποκτήστε μια αίσθηση κοινωνικής ευθύνης
 • Αυξήστε την επάρκεια σε άλλη γλώσσα
 • Γνωρίστε αξιόλογους ανθρώπους και οικοδομήστε δια βίου φιλίες
 • Δημιουργήστε καλύτερες διαδικασίες λήψης αποφάσεων, επίλυσης προβλημάτων και επίλυσης συγκρούσεων
 • Ανάπτυξη της ανεξαρτησίας της σκέψης και της προσαρμοστικότητας στην αντιμετώπιση των απροσδόκητων
 • Αποκτήστε ένα πραγματικό πλεονέκτημα στις εφαρμογές κολλεγίων
 • Ενίσχυση των παγκόσμιων ευκαιριών σταδιοδρομίας

Τοποθεσίες

Ουάσιγκτο

Address
Youth for Understanding USA
641 S St, NW

Ουάσιγκτο, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Προγράμματα

Μαθήματα

Ask a Question

Άλλη