πιστοποιητικό επικοινωνίας μόδας

BAU International Academy of Rome

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πιστοποιητικό επικοινωνίας μόδας

BAU International Academy of Rome

Το πρώτο μάθημα στη Ρώμη παροχή υποτροφιών και πρακτικής άσκησης για να γίνει ένα ισχυρό ρυθμιστή τάσης, σε συνεργασία με την Les Cahiers, το σημαντικότερο ιταλικό περιοδικό που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ της μόδας.

«Η μόδα δεν είναι κάτι που υπάρχει μόνο σε ρούχα. Η μόδα είναι στον ουρανό, στο δρόμο, η μόδα έχει να κάνει με τις ιδέες, τον τρόπο που ζούμε, τι συμβαίνει.»

Τι είναι η μόδα; Ποιος αποφασίζει τι είναι της μόδας και τι δεν είναι; Τι είναι ή τι είναι έξω; Η μόδα είναι ό, τι μπορεί να συναρπάσει, μαγέψει και να ξεχωρίζουν από το πλήθος, αγγίζοντας τα συναισθήματα των μεγάλων ακροατηρίων. Ένα εστιατόριο, ένα gadget, μια τσάντα, ένα κομμάτι των επίπλων, ένας τρόπος ζωής μπορεί να είναι της μόδας ή της μόδας ... μόδας είναι από κάτι ορισμού πολύ εύθραυστη και μπορεί να αλλάξει γρήγορα και απρόβλεπτα σαν ξόρκι και εκείνων που είναι σε θέση να κρατήσει αυτό που πηγαίνει είναι σαν μάγοι απόφαση του κόσμου του στυλ με ραβδιά τους.

μάγοι του 21ου αιώνα μάγια τους και υπαγορεύουν τις τάσεις μέσω της χρήσης της οπτικής γλώσσας και των νέων μέσων: ο πιο ταλαντούχος είναι αυτές που μπορούν να θέσουν μόδας σε σχέση με την τέχνη, τον κινηματογράφο, τη μουσική, το μάρκετινγκ, την κοινωνία και το σχεδιασμό ιστορίες, εικόνες, σύμβολα και εικόνες που θεωρούνται ως μοναδική και εξαιρετική? το πιο ισχυρό, από την άλλη πλευρά, είναι εκείνοι που έχουν δημιουργήσει κοινότητες των πιστών οπαδών και ξέρουν πώς να επηρεάζουν τις αντιλήψεις και τις αντιδράσεις των καταναλωτών μέσω της χρήσης των social media και την ιογενή εργαλεία μάρκετινγκ.

Είναι δύσκολο να τους αποκαλούν τώρα μόνο bloggers, είναι οι ίδιοι εμπορικά σήματα θεωρούνται απόλυτες εικόνες του στυλ και την τάξη, είναι σε θέση να εντοπίζουν και να τις νέες τάσεις. Η Ιταλία επιβεβαίωσε ότι είναι μια δεξαμενή ταλέντων στην ψηφιακή εποχή και πολλές από τις πιο επιτυχημένες ψηφιακές επιρροή οφείλουν παγκόσμια φήμη τους, είτε με ιταλικές ρίζες τους ή με την έμπνευση που αντλούν από το Made in Italy Brand.

πρόγραμμα Σκεπτικό

Στη Διεθνή Ακαδημία BAU της Ρώμης, θα μάθετε τα βασικά της γραφής της μόδας, της εικόνας και του σχεδιασμού της μάρκας, ψηφιακή PR και της διαχείρισης των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, νέες εφαρμογές και μετρήσεις για την επιτυχή τάση-κηλίδες / ρύθμισης και πώς να μάρκα εαυτό σας. Creative Labs και πραγματικές προσομοιώσεις ζωή υπό την εποπτεία της Πάολα Vee (Δημοσιογράφος, κορυφαίος ειδικός της ψηφιακής επικοινωνίας και Αρχισυντάκτης του Les Cahiers Fashion Marketing) θα πρέπει να συνδυαστεί με μαρτυρίες από την ομιλία επιρροή bloggers, δημοσιογράφοι, ειδικοί της ψηφιακής μόδας και σε επιχειρήσεις επισκέψεις. Αυτό βέβαια μπορεί να ταιριάζουν σε μια ποικιλία από ενδιαφέροντα και χαρακτηριστικά των συμμετεχόντων και να σχεδιάζεται για το μάρκετινγκ και την επικοινωνία τους φοιτητές που θέλουν να καταλάβουν περισσότερα για τη μόδα στην ψηφιακή εποχή και για τους bloggers και την έναρξη λειτουργίας τους επιχειρηματίες που θέλουν να γίνουν επιρροή τάση-spotters και trend- setters σε κάθε τομέα.

Προσαρμόστε την εμπειρία εκμάθησης σας

Αυτό το πιστοποιητικό απαιτεί 42 ωρών επαφής και μπορεί να ολοκληρωθεί σε 10 ημέρες, 2 εβδομάδες ή σε μια περίοδο 3 μηνών σε συνδυασμό με άλλα πιστοποιητικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υποτροφίες που διατίθενται μέσω του Ιδρύματος BAU και να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας.

προσλήψεις Πιστοποιητικού είναι διαθέσιμες κάθε 2η εβδομάδα του μήνα και των αιτούντων, κυρίως μη ευρωπαϊκές, προτείνεται ανεπιφύλακτα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής τουλάχιστον 40 ημέρες πριν από την έναρξη του επιλεγμένου μαθήματος.

  • Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για ενεργοποίηση του πιστοποιητικού: 15 φοιτητές
  • Διαμονή μπορεί να κανονιστεί κατόπιν αιτήματος
  • δίδακτρα: 1200 €
  • Τέλος αίτησης: 150 € που δεν θα πρέπει να αποδοθούν σε περίπτωση άρνησης θεώρησης
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
10 Ημέρες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,200 EUR
Locations
Ιταλία - Rome, Lazio
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ιταλία - Rome, Lazio
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών