Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πιστοποιητικό απόφοιτος Υπηρεσιών Εσωτερικού Ελέγχου έχει σχεδιαστεί κυρίως για άτομα που θέλουν να ενισχύσουν την κατανόησή τους για τον εσωτερικό έλεγχο και την προετοιμασία για την εξέταση πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής. Οι σπουδαστές που επιδιώκουν αυτό το πιστοποιητικό μετά απολυτηρίου μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν την παρακολούθηση μαθημάτων, ως μέρος της MS στη Λογιστική και το πρόγραμμα Business Advisory Services.

Απαιτήσεις Πιστοποιητικό

Για να λάβετε ένα πιστοποιητικό σε υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου, θα πρέπει να ολοκληρώσει 12 credits των μαθημάτων και να διατηρήσει μια σωρευτική ΣΔΣ του όχι λιγότερο από 3,0 για τα μαθήματα που λαμβάνονται στο πλαίσιο του προγράμματος πιστοποιητικό. Η παρακολούθηση μαθημάτων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μετά τη λήψη πτυχίου ή ισοδύναμου πανεπιστημίου.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Απαιτείται ο ακόλουθος για εισδοχή στο Πρόγραμμα Πιστοποιητικό:

Εφαρμογή: Συμπληρώστε την αίτησή σας. Ερωτήσεις σχετικά με την αίτηση θα πρέπει να απευθύνονται στο Γραφείο Μεταπτυχιακών και Διεθνών Admissions (410.837.6565).

Προσωπική δήλωση: Λεπτομέρεια τους λόγους για τους αναζητούν ένα μεταπτυχιακό εκπαίδευση των επιχειρήσεων, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επαγγελματική και προσωπική τους στόχους σας, και πώς νομίζετε ότι αυτό μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους. Αναφέρατε τυχόν πρόσθετες πληροφορίες τονίζοντας μοναδικές πτυχές της υποψηφιότητά σας στην επιτροπή Admissions. Παρακαλείστε να περιορίσει δήλωση 1.000 λέξεις.

μεταγραφές: Υποβολή δύο αντίγραφα των επίσημα αντίγραφα από όλα τα θεσμικά όργανα παρακολούθησαν. Οι υποψήφιοι για τα προγράμματα μεταπτυχιακών επιχειρήσεων πιστοποιητικό που απαιτείται να έχει ένα ελάχιστο προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0.

Συστατικές Επιστολές: Παρέχουν δύο συστατικές επιστολές αντιμετώπιση ικανότητές σας για να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα των επιχειρήσεων.

Βιογραφικό: Δώστε μια τρέχουσα ιστορία της απασχόλησης βιογραφικό λεπτομέρειες (συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών, των τίτλων, τις ευθύνες και τις δραστηριότητες της κοινότητας.

GMAT: Το GMAT δεν απαιτείται για τους υποψηφίους στα προγράμματα μεταπτυχιακών επιχειρήσεων πιστοποιητικό.

Επικερδή Πληροφορίες για την απασχόληση

Τμήμα Επιστημών της Αγωγής "επικερδή πληροφορίες για την απασχόληση» των ΗΠΑ εκκρεμεί για αυτό το νέο πιστοποιητικό. Έγγραφα έχουν κατατεθεί. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται για να σας βοηθήσει να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με αυτό το πρόγραμμα πιστοποιητικό που σχετίζονται με το χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του προγράμματος και τις πιθανές εκβάσεις απασχόλησης.

Μέχρι να ληφθεί τέτοια usde πιστοποίηση, η ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια για αυτό το πιστοποιητικό δεν μπορεί να υποσχεθεί ή να εκταμιευθεί. Το Γραφείο της οικονομικής βοήθειας μπορεί να σας δώσει οδηγίες σχετικά με τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης σας. Ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του πιστοποιητικού.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Baltimore, Merrick School of Business »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
6 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
801 USD
Deadline
Απρ. 1, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 1, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Απρ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη