Το Μεταπτυχιακό Certificate in Λογιστική Βασικά είναι σχεδιασμένο κυρίως για άτομα που θέλουν να ενισχύσουν την κατανόησή τους λογιστική ή τα άτομα που αναζητούν να εκπληρώσει κάποιες από τις λογιστικές απαιτήσεις για να καθίσει για την εξέταση CPA, αλλά δεν επιθυμούν να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Τα μαθήματα πιστοποιητικό μπορεί να ικανοποιήσει έξι αιρετό πιστώσεις στο πρόγραμμα MBA ή δώδεκα από τα προϋπόθεση πιστώσεων στα κράτη μέλη στον τομέα της λογιστικής και Business Advisory Services πρόγραμμα.

Απαιτήσεις Πιστοποιητικό

Για να λάβετε ένα Πιστοποιητικό στη Λογιστική Βασικές αρχές, θα πρέπει να ολοκληρώσει 12 credits των μαθημάτων και να διατηρήσει μια σωρευτική ΣΔΣ του όχι λιγότερο από 3,0 για τα μαθήματα που λαμβάνονται στο πλαίσιο του προγράμματος πιστοποιητικό. Η παρακολούθηση μαθημάτων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μετά τη λήψη πτυχίου ή ισοδύναμου πανεπιστημίου.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Απαιτείται ο ακόλουθος για εισδοχή στο Πρόγραμμα Πιστοποιητικό:

Εφαρμογή: Συμπληρώστε την αίτησή σας. Ερωτήσεις σχετικά με την αίτηση θα πρέπει να απευθύνονται στο Γραφείο Μεταπτυχιακών και Διεθνών Admissions (410.837.6565).

Προσωπική δήλωση: Λεπτομέρεια τους λόγους για τους αναζητούν ένα μεταπτυχιακό εκπαίδευση των επιχειρήσεων, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επαγγελματική και προσωπική τους στόχους σας, και πώς νομίζετε ότι αυτό μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους. Αναφέρατε τυχόν πρόσθετες πληροφορίες τονίζοντας μοναδικές πτυχές της υποψηφιότητά σας στην επιτροπή Admissions. Παρακαλείστε να περιορίσει δήλωση 1.000 λέξεις.

μεταγραφές: Υποβολή δύο αντίγραφα των επίσημα αντίγραφα από όλα τα θεσμικά όργανα παρακολούθησαν. Οι υποψήφιοι για τα προγράμματα μεταπτυχιακών επιχειρήσεων πιστοποιητικό που απαιτείται να έχει ένα ελάχιστο προπτυχιακό ΣΔΣ του 3,0.

Συστατικές Επιστολές: Παρέχουν δύο συστατικές επιστολές αντιμετώπιση ικανότητές σας για να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα των επιχειρήσεων.

Βιογραφικό: Δώστε μια τρέχουσα ιστορία της απασχόλησης βιογραφικό λεπτομέρειες (συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών, των τίτλων, τις ευθύνες και τις δραστηριότητες της κοινότητας.

GMAT: Το GMAT δεν απαιτείται για τους υποψηφίους στα προγράμματα μεταπτυχιακών επιχειρήσεων πιστοποιητικό.

Επικερδή Πληροφορίες για την απασχόληση

Αμειβόμενη απασχόληση πληροφορίες παρέχονται για να σας βοηθήσει να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με αυτό το πρόγραμμα πιστοποιητικό που σχετίζονται με το χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του προγράμματος και τις πιθανές εκβάσεις απασχόλησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Baltimore, Merrick School of Business »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
6 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
801 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη