Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το προσόν αντανακλά τους ποικίλους ρόλους των ατόμων σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας που εφαρμόζουν ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων χρησιμοποιώντας κάποια διακριτικότητα, κρίση και σχετικές θεωρητικές γνώσεις. Μπορούν να παρέχει τεχνικές συμβουλές και υποστήριξη σε μια ομάδα. Οι βασικοί πελάτες για αυτό το προσόν είναι οι εγχώριοι και διεθνείς εκπαιδευόμενοι που επιθυμούν να εργαστούν ως σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών, χειριστές εισόδου δεδομένων, γενικοί υπάλληλοι, διοικητικοί υπάλληλοι ή αξιωματικοί επεξεργασίας κειμένου.

Μήκος Μαθήματος:

6 μήνες (28 εβδομάδες, αποτελούμενες από διδασκαλία 20 εβδομάδων και διακοπές 8 εβδομάδων).

Οι σπουδαστές μπορούν να αρχίσουν σπουδές με επαγωγή σε οποιαδήποτε Δευτέρα, όπως εγκρίθηκε από τον Διευθυντή, και οι γενικές τάξεις λειτουργούν όλες τις εβδομάδες εκτός από τις περιόδους διακοπών (Δείτε το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο της Ακαδημίας).

Κόστος: (Δείτε το φύλλο πληροφοριών επιλογής πληρωμής).

 • Η ρύθμιση πληρωμής είναι διαθέσιμη
 • Μπορεί να ισχύουν εκπτώσεις (Ελέγξτε στο διαδίκτυο ή καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές και τις επιλογές πληρωμής).
 • Η χρηματοδότηση μπορεί να είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές

Συμπερίληψη : Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο στις περιοχές Brisbane και Gold Coast. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τις πανεπιστημιουπόλεις μπορούν να βρεθούν στο Quick Course. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν κάθε Δευτέρα ενός ακαδημαϊκού θέματος. Τα τέλη περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται οι φοιτητές για να ολοκληρώσουν το μάθημα.

Σε φοιτητές πανεπιστημιουπόλεων υπολογιστές διατίθενται σε μια πρώτη σε πρώτη εξυπηρέτηση βάση. Σας συνιστούμε να φέρετε το δικό σας Laptop / Tablet (BYO) αν έχετε. Αυτό θα διασφαλίσει ότι έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή για τις επίσημες αξιολογήσεις σας.

Προαπαιτούμενα:

 • Αγγλικά σε επίπεδο "όχι καλά +" (Επίπεδο 2 ή ισοδύναμο επίπεδο).
 • Ολοκλήρωση του Έτους 9 (Αυστραλία) ή ισοδύναμο.
 • Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αναγνώριση προηγούμενης μάθησης ή άμεσης πίστωσης. Αυτό μπορεί να μειώσει το χρόνο σπουδών.

Οι σπουδαστές πρέπει να μελετήσουν όλες τις 12 μονάδες παρακάτω για να κερδίσουν τον τίτλο.

 • BSBWHS302 Εφαρμόστε τη γνώση της νομοθεσίας WHS στο χώρο εργασίας
 • BSBITU302 Δημιουργία ηλεκτρονικών παρουσιάσεων
 • BSBCUS301 Παραδώστε και παρακολουθήστε μια υπηρεσία στους πελάτες
 • BSBSUS301 Εφαρμογή και παρακολούθηση περιβαλλοντικά βιώσιμων πρακτικών εργασίας
 • BSBADM311 Διατηρήστε επιχειρηματικούς πόρους
 • BSBWOR301 Οργανώστε τις προσωπικές προτεραιότητες εργασίας και την ανάπτυξη
 • BSBCMM301 παράπονα των πελατών Διαδικασία
 • BSBINN301 Προώθηση της καινοτομίας σε περιβάλλον ομάδας
 • BSBPRO301 Προτείνετε προϊόντα και υπηρεσίες
 • BSBFLM309 Υποστήριξη συστημάτων και διαδικασιών συνεχούς βελτίωσης
 • BSBDIV301 εργάζονται αποτελεσματικά με την πολυμορφία
 • BSBWRT301 Γράψτε απλά έγγραφα

56689_bushwalk.jpg

Όλοι οι σπουδαστές της Visa σημειώνουν:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΚΟΠΗΣΗΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΤ . Ωστόσο, οι φοιτητές αναμένεται να παρακολουθήσουν 15 ώρες εβδομαδιαίως, ενώ άλλες 5 ώρες την εβδομάδα παραδίδονται ως εξ αποστάσεως εκπαίδευση (Μελέτη που πραγματοποιείται στο σπίτι με τη μορφή ολοκλήρωσης καθορισμένων εργασιών ή Βιβλίων εργασίας). Εάν δεν παρακολουθήσετε τακτικά θα δείτε να σημειωθεί πρόοδος και οι μαθητές να ενημερώνονται για μη ικανοποιητική πρόοδο.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ : Η Ακαδημία έχει εφαρμόσει την Πολιτική και τις Διαδικασίες Προόδου του Προγράμματος DIBP. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στο Student Handbook, αλλά βασικά ένας φοιτητής θα αναφερθεί αν αποτύχει να αποκτήσει την ικανότητα στα μισά από τα τμήματα που ολοκληρώνονται σε διαδοχικές περιόδους μελέτης. Η ικανότητα για κάθε Μονάδα καθορίζεται από τρεις ή τέσσερις μεθόδους. Το καθένα γίνεται σε εβδομαδιαία / δεκαπενθήμερη βάση, επομένως η τακτική παρακολούθηση είναι σημαντική:

 • Δοκιμές γνώσης.
 • Παρατήρηση δεξιοτήτων και προφορική εξέταση ·
 • Ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων.
 • Ολοκλήρωση βιβλίων εργασίας

Οι φοιτητές της Visa πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πράκτορες μπορούν να ενεργούν εκ μέρους μας για να προσλάβουν σπουδαστές. Αυτοί οι πράκτορες παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας.

Όλοι οι σπουδαστές Εσωτερικού και VISA παρακαλούμε να σημειώσετε: Έχετε δικαιώματα όσον αφορά τις επιστροφές χρημάτων, τις καταγγελίες και τις διαδικασίες προσφυγής. Αυτά τα δικαιώματα περιγράφονται λεπτομερώς στο Εγχειρίδιο σπουδαστών και πρέπει να τα γνωρίσετε πριν από την εγγραφή τους. Η πολιτική επιστροφής χρημάτων θα καλύπτει και τα δικαιώματα σας, εάν κλείσουμε ή παύσουμε να παραδίδουμε οποιοδήποτε μέρος του εκπαιδευτικού προϊόντος στο οποίο εγγράψατε. Εν ολίγοις, θα κάνουμε ρυθμίσεις κατάλληλες για τον εαυτό σας, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν άλλο πάροχο που σας παρέχει αυτή την εκπαίδευση, Ή Σας προσφέρουμε μια επιστροφή χρημάτων.

Φοιτητές Coolangatta: Οι ώρες του μαθήματος θα είναι προσαρμοσμένες ώστε να ταιριάζουν με τον μαθητή και τον επιβλέποντα εκπαιδευτή (-ες). Θα συνεργαστείτε στενά με τον εκπαιδευτή σας για να καθορίσετε ένα πρόγραμμα για να διασφαλίσετε ότι θα ολοκληρώσετε όλες τις απαιτούμενες μονάδες εντός του χρονικού διαστήματος που έχει διατεθεί για την πορεία σας. Επομένως, η εποπτεία του εκπαιδευτή και οι χρόνοι διδασκαλίας ποικίλλουν ανάλογα με το ποια πανεπιστημιούπολη πραγματοποιείται το μάθημα και το χρονοδιάγραμμα μαθητών / εκπαιδευτών

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποThe Eagle Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
6 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη