Keystone logo

5 Πιστοποιητικό Προγράμματα σε Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Πιστοποιητικό
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Πολιτικές Επιστήμες
  • Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Πιστοποιητικό Προγράμματα σε Σπουδές Ειρήνης και Συρράξεων

    Κερδίζουν ένα πιστοποιητικό επιτυγχάνεται με τη συμπλήρωση ενός ακαδημαϊκού προγράμματος, που συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από ένα έτος. Υποψήφιοι φοιτητές συνήθως εγγραφούν σε προγράμματα πιστοποιητικό, προκειμένου να πάρει εξειδικευμένη εκπαίδευση σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή τη μετάβαση σε ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Τι είναι το πιστοποιητικό ειρήνης και των συγκρούσεων μελέτες; Ειρήνης και των συγκρούσεων μελέτες είναι σύνθετο και πολυδιάστατο πεδίο όπου διερευνώνται πολλά θέματα. Οι μαθητές θα μάθουν για τις ανθρωπιστικές κρίσεις και πώς να τους ανακουφίσει. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ένα κυρίαρχο θέμα στα περισσότερα μαθήματα σε αυτό το πεδίο της μελέτης. Το διεθνές δίκαιο, την ηθική, πολιτικές επιστήμες, τις επικοινωνίες και την υπεράσπιση είναι θέματα που διερευνώνται σε βάθος κατά τη διάρκεια της κερδίζοντας το πιστοποιητικό σας.

    Αυτές οι δεξιότητες βοηθούν τους μαθητές με διάφορους τρόπους. Μαθαίνοντας πώς να λύσουν τη διαφορά μεταφράζεται σε ένα 's προσωπική και επαγγελματική ζωή, προκαλώντας ένα άτομο να γίνει περισσότερη κατανόηση και εμπλουτίζοντας πρόσωπο.Κερδίζουν ένα πιστοποιητικό σε αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία και μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη καριέρα ή την εκπαίδευση ευκαιρίες.

    Το κόστος που συνδέεται με την απόκτηση του πιστοποιητικού σας σε ειρήνης και των συγκρούσεων μελέτες διαφέρουν ανάλογα με το ίδρυμα την εγγραφή σας με. Η τοποθεσία του σχολείου και αν έχετε επιλέξει για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα επηρεάσει τις αμοιβές σας.

    Εκείνοι που βιώνουν την ακαδημαϊκή επιτυχία σε αυτόν τον τομέα να συνεχίσουν να έχουν την εκπλήρωση της σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς. Πολλές εργασίες για την αντιμετώπιση καταστροφών και ανθρωπιστικών οργανώσεων προβολής. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να γίνει ένας αξιωματικός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που είναι υπεύθυνες για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όσοι έχουν θητεύσει σε ειρήνης και των συγκρούσεων μελέτες μπορεί να πάει για να κρατήσει θέσεων εντός της κυβέρνησης ή των μη κυβερνητικών προγραμμάτων. Άλλοι πάνε για να γίνουν κοινότητα διοργανωτές, θεραπευτές, και τους δασκάλους.

    Αν είσαι ενδιαφέρει αυτό το πρόγραμμα σπουδών, τα μαθήματα μπορεί να είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.Αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή για εκείνους με φορτωμένο πρόγραμμά τους ή εκείνα που δεν βρίσκονται κοντά σε σχολείο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.