Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πορεία Certified Expert στο Κλίμα & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Οικονομικών

Η Κλιματική Αλλαγή είναι ψηλά στην ατζέντα των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο. Η δομική αλλαγή του παγκόσμιου ενεργειακού συστήματος είναι ήδη σε εξέλιξη. Το νέο συνδέονται μάθημα e-learning για την Κλιματική & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Οικονομικών δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες προς το θέμα αυτό. Από τη μία πλευρά, η πορεία ασχολείται με τις λεγόμενες «αποτυχίες της αγοράς» που επηρεάζουν τις κατάλληλες επενδύσεις στον τομέα και δείχνει τα μέσα πολιτικής που είναι διαθέσιμα για τη διόρθωση των ελλείψεων αυτών. Από την άλλη πλευρά, το μάθημα καλύπτει τη χρηματοδότηση του έργου προοπτική, με έμφαση στις ιδιαιτερότητες των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής και της ρύθμισης.

Το μάθημα παρέχει εφαρμόζεται το περιεχόμενο που θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων προσωπική καριέρα και να έχει αντίκτυπο στην κάτω γραμμή των θεσμικών οργάνων των συμμετεχόντων.Πρόκειται για ένα 6-μηνών με μερική απασχόληση πρόγραμμα πιστοποίησης που ταιριάζει επιμέρους προγράμματα. Εναπόκειται στον συμμετέχοντα πότε και πού να σπουδάσουν. Αυτό επιτρέπει την εξισορρόπηση μια πολυάσχολη φόρτο εργασίας και τις οικογενειακές υποχρεώσεις με πνευματική τόνωση πρόγραμμα.


Σας ενδιαφέρει;

Η πρώτη Certified Expert στο Κλίμα & Finance Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (CECRF) θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2014. Η εγγραφή είναι δυνατή από τον Δεκέμβριο του 2013.


Περιεχόμενο Μαθήματος

Εισαγωγή σχετικά με το κλίμα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας χρηματοδότηση Βασικά στοιχεία των τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ο ρόλος τους στο συνολικό ενεργειακό μείγμα Οικονομικά του Περιβάλλοντος και της διεθνούς κλιματικής πολιτικής χρηματοδότησης για το κλίμα και την προοπτική του επενδυτή στις μελέτες RE επενδύσεις υπόθεση του ιδιωτικού τομέα χρηματοδοτούμενων έργων ΑΠΕ και τα προγράμματα στήριξης


Δίδακτρα

Η τακτική δίδακτρα είναι 1.100 ευρώ.Αν έχετε εγγραφεί έως τις 15 Ιανουαρίου 2014, το πρόωρο πουλί δίδακτρα των 900 ευρώ ισχύει.

Η αμοιβή για την τελική εξέταση είναι 50 ευρώ. Το τελικό κόστος εξετάσεις πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά απευθείας στο ίδρυμα που φιλοξενεί την τελική εξέταση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Γερμανός

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποFrankfurt School of Finance & Management »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
6 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,200 EUR
900 ευρώ για την εγγραφή Γενάρης 2014
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Registration possible form June 2014
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Registration possible form June 2014

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Registration possible form June 2014
Ημερομηνία λήξης
Άλλη