προηγμένης παραγωγής ήχου Μηχανικών & μουσική

Γενικά

45 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Για το σοβαρό παραγωγό: Advanced Audio Engineering & Μουσική Παραγωγή μας μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλες τις 50 πολιτείες και στον Καναδά.

1

Από το 1989, η σύνδεση εγγραφή έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές σπάσει στη μουσική βιομηχανία με την τοποθέτηση τους ως μαθητευόμενοι (externs) στο στούντιο πραγματική καταγραφή σε όλες τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο οι μαθητές μας εκπαιδεύονται από τους παραγωγούς και τους μηχανικούς παγκόσμιας κλάσης, πολλοί από τους οποίους έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην επιχείρηση. Κάθε μέντορας είναι προσεκτικά ελέγχονται για να διασφαλιστεί οι μαθητές μας λαμβάνουν μια ποιοτική εκπαίδευση από κάποιον με αποδεδειγμένη εμπειρία στον κλάδο.

Σχετικά με το Advanced Audio Engineering & Music μάθημα Παραγωγής μας

Σχεδιασμένο με τη σοβαρή επίδοξους παραγωγός / μηχανικός στο μυαλό, προηγμένη πορεία μας βασίζεται στα θεμέλια που από το βασικό μάθημα μαθητείας, δίνοντας σας την ευκαιρία να λάβει τις ικανότητές σας στο επόμενο επίπεδο, μέσω εντατικών hands-on μάθηση σας.

Το Πρόγραμμα Advanced Audio είναι για σας εάν:

 1. Έχετε ολοκληρώσει τη σύνδεση Εγγραφή βασικό Audio Engineering γκολφ / Μουσική Παραγωγή? Ή
 2. Έχετε επιλέξει να συσσωρεύσει το βασικό πρόγραμμα και προηγμένο πρόγραμμα μαζί? Ή
 3. Έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών του άλλου σχολείου ήχου και θέλουν περισσότερη εκπαίδευση, ή θέλουν να αποκτήσουν εμπειρία πάνω σε στούντιο από ό, τι έχετε λάβει σε προηγούμενες μελέτες σας.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα μάθετε προηγμένες τεχνικές ήχου σε overdubbing, την μίξη και το mastering, όπως μπορείτε μαθητευόμενος (extern) κάτω από ένα έμπειρο ήχου παραγωγό μηχανικός / μουσική. Κατά τη διαδικασία, θα μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση των έσω στην μουσική βιομηχανία μέσω της συνεργασίας με και τη σύνδεση με έμπειρους επαγγελματίες.

 • Μάθημα 1 - Επανεξέταση της εγγραφής Τεχνών
 • Μάθημα 2 - Συμπιεστές σε Βάθος
 • Μάθημα 3 - Ήχος αντικατάστασης και Drumagog
 • Μάθημα 4 - Ελαστική ήχου και Pitch
 • Μάθημα 5 - Βασικές Παρακολούθηση
 • Μάθημα 6 - Drum and Bass
 • Μάθημα 9 - Τελική Mix εναντίον Demo Mix
 • Μάθημα 10 - Αρχές και Ιστορία της Mastering
 • Μάθημα 11 - Auto-Tune -