Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού στη Δημιουργική Γραφή

Το πρόγραμμα MAPW προσφέρει πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου στη δημιουργική γραφή. Ένα μοναδικό πρόγραμμα με τέσσερα μαθήματα που δεν έχει πτυχίο, σκοπός του είναι να παρέχει οδηγίες και συμμετοχή σε μια κοινότητα συγγραφέων σε πιστοποιημένους μαθητές γραφής στο μετρό Ατλάντα και Βόρεια Γεωργία που αναζητούν εντατική πρακτική δημιουργικής γραφής αλλά δεν θέλουν να μεταπτυχούν σε πτυχιούχο πρόγραμμα.

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Δημιουργική Γραφή:

  • Επιτρέπει σε ειδικευμένους μαθητές να σπουδάσουν σε εργαστήρια γραπτού επιπέδου που διδάσκουν επαγγελματίες συγγραφείς
  • Είναι σχεδιασμένο για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την ποίησή τους, να δημιουργήσουν μια ιστορία, να γράψουν σε ένα παιχνίδι ή να συμπληρώσουν τα απομνημονεύματά τους
  • Προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους δημοσιευμένους συγγραφείς σε ένα σοβαρό και παραγωγικό περιβάλλον
  • Παρέχει στους φοιτητές υψηλό επίπεδο διδασκαλίας γραφής και φέρνει τους συγγραφείς σε μια κοινότητα αφοσιωμένων συγγραφέων όλων των ηλικιών που επιδιώκουν επίσης να βελτιώσουν το γράψιμό τους, να διερευνήσουν τις ευκαιρίες δημοσίευσης, να συμμετάσχουν σε λογοτεχνικά γεγονότα και να διευρύνουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς ορίζοντές τους

Οι φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό λαμβάνουν τα ίδια μαθήματα με τους φοιτητές που αναζητούν βαθμό.

Απαιτούμενα μαθήματα:

  • Οι φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Δημιουργική Γραφή εγγράφονται μόνο σε τέσσερα μαθήματα για να κερδίσουν το πιστοποιητικό.
  • Επιλέγουν να εστιάσουν σε ένα από τα είδη δημιουργικής γραφής που προσφέρονται στο πρόγραμμα MAPW-φαντασία, ποίηση, ταινία / τηλεόραση, θεατρικό έργο ή δημιουργική έλλειψη φαντασίας - στο οποίο θα επικεντρωθούν και επιτρέπεται να εγγραφούν μόνο στα δύο εργαστήρια που προσφέρει το πρόγραμμα σε αυτό το είδος. Πρώτα θα πάρουν την πορεία εκκίνησης και μετά την προηγμένη. Για παράδειγμα, οι μαθητές που επικεντρώνονται στη συγγραφή φαντασίας θα πάρουν το αρχικό μάθημα συγγραφής μυθοπλασίας και στη συνέχεια την προηγμένη σειρά μαθημάτων φαντασίας.
  • Οι σπουδαστές καλούνται επίσης να λάβουν "Readings for Writers" (PRWR 6100) και "Καριέρα στις λογοτεχνικές τέχνες" (PRWR 6800).
  • Επειδή κανένα από τα μαθήματα που απαιτούνται για το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Δημιουργικής Γραφής δεν προσφέρεται κάθε εξάμηνο, οι μαθητές πρέπει να σχεδιάσουν προσεκτικά το μάθημά τους.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημιουργική γραφή θα ισχύουν με τον ίδιο τρόπο με την ίδια προθεσμία με τους σπουδαστές που ζητούν πτυχίο, εκτός από το ότι δεν απαιτείται να λάβουν το GRE. Δείτε την "Αρχική σελίδα" για συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποKennesaw State University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
290 USD
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Priority deadline: February 1st. Final deadline: June 1st.
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Priority deadline: February 1st. Final deadline: June 1st.
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη