πτυχίο πτυχιούχου σχεδιασμού

University of Technology Sydney

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πτυχίο πτυχιούχου σχεδιασμού

University of Technology Sydney

Ενώ ο σχεδιασμός έχει συχνά θεωρηθεί ως διαδικασία έγκρισης, η UTS προσεγγίζει την πειθαρχία ως κρίσιμο έργο, το οποίο συνδέει τις κοινότητες με κυβερνήσεις, θεσμούς και προγραμματιστές. Η UTS πιστεύει ακράδαντα ότι οι καλύτεροι σχεδιαστές δεν εφαρμόζουν μόνο τους υπάρχοντες κανονισμούς. Οι απόφοιτοι του UTS είναι δημιουργικοί επίλυση προβλημάτων και διαπραγματευτές, ικανοί να εργάζονται αποτελεσματικά σε ομάδες και με τους ενδιαφερόμενους φορείς για την παροχή λειτουργικών λύσεων σε σύνθετα προβλήματα οικιστικής, εμπορικής και αναπτυξιακής υποδομής.

Μέσω αυτού του μαθήματος, οι σπουδαστές ασχολούνται ενεργά με πολιτικά, περιβαλλοντικά και δημογραφικά πλαίσια για να κατανοήσουν πώς οι αποφάσεις σχεδιασμού διαμορφώνουν το αστικό περιβάλλον μακροπρόθεσμα. Οι σπουδαστές μαθαίνουν σχετικά με τις αγορές γης και τις μελέτες σκοπιμότητας και αποκτούν τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση σύνθετων και τεκμηριωμένων προβλέψεων. Επίσης, μαθαίνουν πώς να διεξάγουν σχεδιασμό μεγάλης κλίμακας δομών και να σχεδιάζουν τις προγραμματισμένες εξελίξεις για τις κοινότητες. Οι σπουδαστές επιτυγχάνουν αυτά τα αποτελέσματα εφαρμόζοντας τη θεωρία σε σενάρια πραγματικού κόσμου σε περιβάλλοντα μάθησης σε πραγματικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ομαδικής και διεπιστημονικής ομαδικής εργασίας και συζητήσεων, περιπτωσιολογικών μελετών και επιτόπιων ταξιδιών με ευκαιρίες να ταξιδεύουν διεθνώς.

Ο βαθμός επιτρέπει στους επαγγελματίες να αλλάξει καριέρα, λόγω του διεπιστημονικού χαρακτήρα της μάθησης. Οι απόφοιτοι είναι σε θέσεις του δημόσιου τομέα, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας για την κατάσταση και την τοπική αυτοδιοίκηση, και σε ιδιωτικές συμβουλευτικές και ανάπτυξης ακινήτων των επιχειρήσεων. Υπάρχουν επίσης σταδιοδρομίες στον στρατηγικό σχεδιασμό για τις σημαντικές εξελίξεις και τα έργα, πλοίαρχος του σχεδιασμού με την οικονομική ανάλυση και την ολοένα και πιο σημαντικό τομέα της υπο-περιφερειακό σχεδιασμό.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
15,750 AUD
σε AUD ανά συνεδρία 24cp
Locations
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών