432 Σπουδές Τροφίμων και Ποτών programs found
Φίλτρα
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
432 Σπουδές Τροφίμων και Ποτών programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
Joviat Culinary Arts Academy
Εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής, ψησίματος και σοκολάτας
- Manresa, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Εντατικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Σοκολάτας διδάσκει για την εξέλιξη της καταλανικής ζαχαροπλαστικής: παραδοσιακή έναντι μοντέρνας. Η Εισαγωγή στον Κόσμο της Σοκολάτας περιλαμβάνει την τεχνική Tempering, σχέδιο επίπεδης σοκολάτας, μπομπονιέρες σοκολάτας, καλούπια σοκολάτας και καλλιτεχνικό σχέδιο. Διαφορετικά είδη ψωμιού, σφολιάτας και viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...), και καταλανικά Hors d'oeuvre.
Προτεινόμενα
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
- Marbella, Ισπανία
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη
Προτεινόμενα
Culinary Institute of Barcelona
Πρόγραμμα Entrepreneurchef: Σχεδιασμός, Δημιουργία & Στρατηγική Επιχειρήσεων Εστιατορίου
- Barcelona, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
14 εβδομάδες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ισπανικά
Απελευθερώστε το επιχειρηματικό σας πνεύμα στο Πρόγραμμα Entrepeneurchef. Αυτό το μάθημα σας δίνει ένα σφαιρικό όραμα από το στάδιο της σύλληψης μέχρι και μετά τα εγκαίνια, προετοιμάζοντάς σας απευθείας προς τον στόχο: «Θα δημιουργήσω το δικό μου εστιατόριο». Είτε έχετε ένα ξεκάθαρο έργο είτε όχι, το μάθημα θα ανοίξει το μυαλό σας σε νέους τρόπους κατανόησης της επιχείρησης εστιατορίου και, κυρίως, στους τρόπους με τους οποίους οι πελάτες θα αποδεχτούν την πρότασή σας τα επόμενα χρόνια. Αυτό το μάθημα είναι ένα ταξίδι σε όλα τα στάδια που θα πρέπει να περάσετε, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις πτυχές συμπεριφοράς των πελατών, στα πιο πρόσφατα επιχειρηματικά μοντέλα και, φυσικά, στο ψηφιακό περιβάλλον που θα εξαρτήσει την επιτυχία.
Προτεινόμενα
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Ακαδημαϊκό Μάθημα Τεχνικής Γαστρονομίας και Εξυπηρέτησης Εστιατορίου
- Barcelona, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Κερδίστε δύο τίτλους σπουδών σε τρία χρόνια. Γίνετε επαγγελματίας στην κουζίνα και την τραπεζαρία! Αν πάντα ονειρευόσασταν να γίνετε σεφ, maît d', σομελιέ ή επικεφαλής σερβιτόρος και είστε παθιασμένοι με οτιδήποτε σχετίζεται με τη μαγειρική και τα εστιατόρια, αυτό είναι το μέρος για εσάς. Με τον Τεχνικό Γαστρονομίας και Αποκατάστασης, θα μάθετε κάνοντας από το 1 λεπτό να γίνετε ο επαγγελματίας που πάντα θέλατε να είστε.
Προτεινόμενα
CAFA Wine School
Σύμβουλος Οίνου
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
9 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα
Διπλωματούχος Σύμβουλος Οίνου / Conseiller en Sommellerie σε 1 έτος διδασκαλίας στα αγγλικά και στα γαλλικά Ο σύμβουλος Sommellerie Advisor - Wine Consultant Diploma επιλέγει τα προϊόντα που προσφέρονται στους πελάτες του: κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά. Πριν αποφασίσει για μια διαπραγμάτευση με τους προμηθευτές, πρέπει πρώτα να προχωρήσει με τη δοκιμή. Η προσφορά πρέπει να είναι σύμφωνη με το πεδίο εφαρμογής, τη φήμη και τις απαιτήσεις των πελατών.
Προτεινόμενα
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Δίπλωμα Γαλλικής και Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής
- Parma, Ιταλία
- Colorno, Ιταλία
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Μάθετε την τέχνη της γαλλικής και ιταλικής ζαχαροπλαστικής με το Δίπλωμα Γαλλικής και Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής, ένα πλήρως ολοκληρωμένο μάθημα που διδάσκεται σε δύο χώρες. Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, αυτό το μοναδικό πρόγραμμα προσφέρει: 8 εβδομάδες πρακτικών, εξατομικευμένων εκπαιδεύσεων 1 μήνα πρακτική άσκηση στη Γαλλία ή την Ιταλία (προαιρετικά) ένα διάσημο κοινό δίπλωμα από δύο διεθνώς αναγνωρισμένα ιδρύματα
Προτεινόμενα
Culinary Institute Kul IN
Μαγειρικές τέχνες
- Sisak, Κροατία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
12 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Κροατία
Το πρόγραμμα Μαγειρικές Τέχνες είναι ιδανικό για σπουδαστές που σχεδιάζουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στη μαγειρική βιομηχανία ή σκέφτονται να αλλάξουν καριέρα. Κατά τη διάρκεια αυτού του τρίμηνου μαθήματος, οι σπουδαστές αποκτούν μια ολοκληρωμένη κατανόηση των μεθόδων και τεχνικών μαγειρικής που χρησιμοποιούνται στη γαλλική και την ιταλική κουζίνα, καθώς και μια βαθύτερη κατανόηση της βιομηχανίας φιλοξενίας και των προτύπων τουρισμού, της υγιεινής των τροφίμων, της διαχείρισης εστιατορίων, των κρασιών, της παραγωγής μπύρας και της οικολογίας της κουζίνας. Το μάθημα είναι πρακτικό, και οι μαθητές περνούν το 80% του χρόνου του μαθήματος στην κουζίνα προετοιμάζοντας πιάτα a la carte. Στο τέλος του προγράμματος, οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να κάνουν πρακτική άσκηση σε επιτυχημένα εστιατόρια ή ξενοδοχεία.
Προτεινόμενα
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Master of Pizza and Breadmaking Course
- Florence, Ιταλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
OSTELEA | Distancia
Ανώτατο Μάθημα Διοίκησης Επιχειρήσεων Εστίασης και Τροφίμων & Ποτών
- Madrid, Ισπανία
- Barcelona, Ισπανία + 1 more
Μάθημα
Μερικής απασχόλησης
9 μήνες
Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Ο τουρισμός είναι μία από τις πιο σχετικές οικονομικές δραστηριότητες της ισπανικής οικονομίας και ένας από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Εντός του τομέα, η περιοχή των εστιατορίων, με περισσότερες από 270.000 εγκαταστάσεις και 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές και ένα από τα βασικά κομμάτια της τουριστικής δραστηριότητας.
Προτεινόμενα
Wallace State Community College
Συνεργάτης της Εφαρμοσμένης Επιστήμης στις Μαγειρικές Τέχνες
- Hanceville, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα (Associate Degree)
Πλήρης απασχόληση
4 εξάμηνα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Οι σεφ, οι μάγειροι και οι εργαζόμενοι στην προετοιμασία τροφίμων προετοιμάζουν, εποπτεύουν και μαγειρεύουν ένα ευρύ φάσμα τροφίμων σε διάφορα εστιατόρια και άλλα καταστήματα υπηρεσιών εστίασης.
Προτεινόμενα
University of Gastronomic Science of Pollenzo
MSc στη Διοίκηση Βιομηχανίας Τροφίμων
- Pollentia, Ιταλία
Δίπλωμα Αποφοίτησης
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Βιομηχανίας Τροφίμων αποκτά μια σταθερή γνώση των συστημάτων τροφίμων και των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών διαδικασιών που σχετίζονται με τα τρόφιμα. Μάθετε να διαβάζετε και να ερμηνεύετε τις ταχέως εξελισσόμενες τάσεις της αγοράς για να τοποθετηθείτε στον κόσμο της εργασίας ως Ειδικός Καινοτομίας, Αναλυτής Αγοράς ή Προγραμματιστής Προϊόντων και Επιχειρήσεων.
Προτεινόμενα
International Career Institute
Catering & Cooking Diploma
- Online
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
24 εβδομάδες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Stanton University
Συνεργάτης της εφαρμοσμένης επιστήμης στις κορεατικές μαγειρικές τέχνες
- Garden Grove, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
2 χρόνια
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα Associate of Applied Science Degree στις μαγειρικές τέχνες με έμφαση στην κορεατική κουζίνα είναι ένα πρόγραμμα 92 μονάδων που ορίζεται από το πρόγραμμα σπουδών με μαθήματα αυστηρής μαγειρικής κατάρτισης, διαχείρισης των τροφίμων και μελέτης των κοινωνικών και επιστημονικών πτυχών των τροφίμων. Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην παροχή πρακτικής εμπειρίας των κορεατικών μαγειρικών πρακτικών μαζί με μια βαθιά κατανόηση της φύσης των κορεατικών τροφίμων και συστατικών.
Προτεινόμενα
Mt. San Antonio College
Συνεργάτης Επιστήμης στη Διοίκηση Μαγειρικών Τεχνών
- Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα και άλλες επιχειρήσεις παροχής τροφίμων. Οι μαθητές αποκτούν πρακτική εκπαίδευση στη χρήση εμπορικού εξοπλισμού και αποκτούν τις απαραίτητες δεξιότητες για να έχουν επιτυχία στον τομέα της μαγειρικής τέχνης, όπως: δεξιότητες μαχαιριού, παραγωγή φαγητού, παρουσίαση, ανάπτυξη μενού, έλεγχος μερίδων, έλεγχος κόστους, προγραμματισμός μενού και διατροφή .
Προτεινόμενα
FERRANDI Paris
Προχωρημένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα στη Γαλλική Ζαχαροπλαστική (Πιστοποιητικό)
- Rennes, Γαλλία
- Bordeaux, Γαλλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
8 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το να κυριαρχήσεις στην τέχνη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής απαιτεί αυστηρότητα και ακρίβεια αλλά και ικανότητα ανάπτυξης και ανανέωσης μιας προσφοράς. Κατά τη διάρκεια του νέου μας προγράμματος θα συζητηθούν προϊόντα μπουτίκ, διακοσμητικά και εκδηλώσεις, για να παρέχουμε στους συμμετέχοντες νέες εμπνεύσεις και τεχνικές από υψηλού επιπέδου σεφ ζαχαροπλαστικής.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δείτε λιγότερα
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
Η μελέτη των ιδιοτήτων των τροφίμων περιλαμβάνεται στις σπουδές τροφίμων και ποτών. Η προέλευση των τροφών, ο τρόπος παραγωγής των τροφίμων και ποτών, και ο τρόπος που αυτά τα αντικείμενα μεταφέρονται, αποθηκεύονται και καταναλώνονται, όλα εξετάζονται σε αυτές τις σπουδές.