Συνεργάτης στην ανακοίνωσή Σπουδών

OlympicCollege01

Παρακαλώ ελέγξτε e-φυλλάδιο μας!

Olympic College είναι ένα διετές δημόσιο κολέγιο στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, που προσφέρει περισσότερα από 70 διαφορετικά πτυχία και πιστοποιητικά ακαδημαϊκών μεταφορά και επαγγελματικό-τεχνικό προγράμματα. Η πανεπιστημιούπολη στο Bremerton βρίσκεται σε μια περιοχή 33 στρεμμάτων πλαισιωμένη από τις απόψεις των Ολυμπιακών βουνά, Mt. Rainier, τα στόμια εισόδου αλμυρού νερού, και τα όρη Cascade.

Το πρόγραμμα Επικοινωνίας Σπουδών στο Ολυμπιακό College είναι η μελέτη των διαφόρων μορφών της ανθρώπινης επικοινωνίας σε πολιτισμικά διαφορετικές περιπτώσεις. Το πρόγραμμα εστιάζει στις βασικές δεξιότητες και την κριτική σκέψη που απαιτείται για τη μεταφορά σε τετραετή προγράμματα. Μελέτες σε επικοινωνία και τον πολιτισμό μας βοηθήσει να επικεντρωθεί στο πώς οι άνθρωποι διαπραγματεύονται ταυτότητες και τις φωνές τους στις σχέσεις και την κοινωνία. Μαθήματα εκθέσει επίσης τους φοιτητές για την κοπή θεωρία και την τεχνολογία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για επαγγελματική σταδιοδρομία στις ταχέως αναπτυσσόμενες τομείς των επικοινωνιών. Το πρόγραμμα παρέχει μια σταθερή βάση για τους φοιτητές που αναζητούν έναν βαθμό μεταφοράς να εφαρμόσει προς τις σπουδές στην επικοινωνία ή άλλους τομείς κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Το Τμήμα παρέχει τη βάση για την κατανόηση του πώς η ρητορική, την πειθώ, και τα μηνύματα που διαμορφώνουν τον κόσμο γύρω μας. Τελικά, μελέτες σε μαθητές βοήθεια επικοινωνία επιτύχουν σε ένα ολοένα και πιο πολυπολιτισμική, με τη μεσολάβηση και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Υπάρχουν έξι κομμάτια που διατίθενται για μελέτη στο πρόγραμμα Επικοινωνίας Σπουδών στο Ολυμπιακό College. Αυτά τα κομμάτια έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην άμεση μεταφορά της ΑΑ πίστωσης από την Ολυμπιακή College σε τρεις τύπους προγραμμάτων Επικοινωνιών στο Washington State University σύστημα τεσσάρων ετών. Επιλεγμένα Επικοινωνίας Σπουδών, οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο Ολυμπιακό College για να κερδίσουν φυσικά και πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Αυτά τα κομμάτια είναι τα εξής:

  • δημοσιογραφία
  • Δημόσιες σχέσεις
  • Ρητορική και Πολιτισμού
  • Λαϊκός Πολιτισμός και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
  • Σχεσιακή και Οργανωτική Επικοινωνίας
  • δημόσια Advocacy

Οι μαθητές που επιθυμούν τη μεταφορά θα πρέπει να συνεργαστεί στενά με έναν σύμβουλο στο απολυτήριο ίδρυμα σχεδιάζουν να μεταφέρει σε πριν από την οριστικοποίηση σχέδιο εκπαίδευσή τους

OlympicCollege02

Γιατί να επιλέξετε Ολυμπιακό College;

  1. Προσωπική φροντίδα και μικρές τάξεις 2. Προσιτές δίδακτρα και Homestay 3. Κατοικίες αίθουσα διαθέσιμες στην πανεπιστημιούπολη 4. Σε βολική τοποθεσία κοντά στο Σιάτλ 5. TOEFL δεν απαιτείται 6. Εντατικό Πρόγραμμα Αγγλικών 7. Δωρεάν εταίρους συνομιλία 8. Διεθνής Φοιτητική Λέσχη 9. Στις πανεπιστημιουπόλεις απασχόληση 10. 4-και 6 εβδομάδων συνεδρίες καλοκαίρι του Εντατικό πρόγραμμα Αγγλικών 11. Εγγυημένη η είσοδός μεταφορά πανεπιστήμιο να ορίσει 4 ετών πανεπιστήμια 12. Μικρές διεθνούς φοιτητικού πληθυσμού προσφέρει ευκαιρίες να μιλούν αγγλικά 13. Ευκαιρίες να εμπλακούν σε πανεπιστημιακή ζωή και να κάνουν τη δια βίου φίλοι

Δίδακτρα & τυπικό κόστος: Μη κάτοικος
Δίδακτρα / Τέλη $ 4.053
Βιβλία / Προμηθειών $ 1.095
Άλλα $ 3.355
Δωμάτιο / πλακέτα $ 9.828
ΣΥΝΟΛΟ $ 18.231

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποOlympic College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
18,231 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη