Keystone logo

23 Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Τεχνολογία Τροφίμων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Διατροφικές Επιστήμες
  • Διατροφικές Επιστήμες
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (23)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Τεχνολογία Τροφίμων

    Ως περιοχή της ακαδημαϊκής μελέτης, τεχνολογία τροφίμων ασχολείται με τις φυσικές διαδικασίες μαγειρέματος και τις βιοχημικές ιδιότητες των τροφίμων. Οι μαθητές που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της επιστήμης τροφίμων θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την ολοκλήρωση ενός μαθήματος σε αυτό το θέμα.