της εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics

Γενικά

9 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Οντάριο έχει περισσότερες θέσεις εργασίας από ό, τι οποιαδήποτε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα στο Οντάριο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Αυτό το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την καναδική Εφοδιαστικής Αλυσίδας Τομέας Συμβουλίου (CSCSC) Η επιτυχία στη σημερινή παγκόσμια αγορά εξαρτάται από την ύπαρξη ικανή, καλά-στρογγυλευμένο εργαζόμενοι οι οποίοι μπορούν να πολλαπλών καθηκόντων να πληρούν μια σειρά από προκλήσεις. Ο τρίο Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με καλά στρογγυλεμένες έκθεση στον διεθνή αλυσίδα εφοδιασμού και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχής στον κλάδο. Οι μαθητές θα αναπτύξουν γενικές επάρκειας κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας στην αλυσίδα εφοδιασμού και την εφοδιαστική. Οι απόφοιτοι θα έχουν μάθει τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν σε ένα ρόλο που απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια, αναλυτική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων. Πρόσθετες έμφαση δίνεται στο Microsoft Office εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη σημερινή γραφεία.

Οι σπουδαστές λαμβάνουν:

 • Καναδική Διεθνή Μεταφορείς Ένωση Freight (CIFFA) πιστοποίηση
 • 4 μηνών οικοτροφείο!
 • μελών Supply Chain Management Association
 • Κορυφαία προσκεκλημένων ομιλητών
 • Δωρεάν Microsoft Office Professional Plus, DreamSpark Standard and Office 8

ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΚΑΡΙΈΡΑΣ

Η αλυσίδα εφοδιασμού και το πρόγραμμα Logistics θα προκριθεί βαθμούς για να συνεχίσει τις θέσεις όπως: Logistics Συντονιστής, αποστολέας, Αποθήκη Αναπληρωτής Επόπτης, Προμηθειών, παράγοντα χρέωσης, Διαχείριση Υλικών Αναλυτής, Scheduler, Loss Prevention Agent, Cargo και ναύλος Agent, εκτελωνιστή και περισσότερο.

Σημείωση: Ορισμένες επιλογές σταδιοδρομίας και εκπαίδευσης μπορεί να απαιτεί προηγμένες βαθμούς, περαιτέρω εκπαίδευση ή εμπειρία.

ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ που προσλαμβάνουν

 • Καναδική Tire Corporation
 • Federal Express Καναδάς
 • Η Ford Motor Company
 • Laidlaw
 • Η UPS Supply Chain Solutions
 • Pepsi Co.
 • QRC Logistics
 • Maple Leaf Foods Inc.

Πιστοποιήσεις

Επιτυχής απόφοιτοι του προγράμματος αυτού, που πληρούν τις απαιτήσεις για τις συνδεδεμένες μαθήματα θα επιτευχθεί Certificate in International Freight Forwarding από την καναδική Διεθνή Ένωση Διαμεταφοράς (CIFFA). Το πιστοποιητικό αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο στο πλαίσιο των διεθνών μεταφορών και του διεθνούς εμπορίου logistics βιομηχανίες. Επιτυχής απόφοιτοι του προγράμματος αυτού θα επιτευχθεί επίσης ένα Πιστοποιητικό Αναγνώρισης στις εισαγωγικές Κατανομής και Λειτουργία του Λογισμικού από την Universal Freight Operating System (UFOS). Το πιστοποιητικό αποτελεί απόδειξη ότι οι μαθητές είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν το σύστημα διαχείρισης UFOS μεταφορών, το οποίο χρησιμοποιείται από εκατοντάδες οργανώσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Λύκειο αποφοίτησης Διπλωματική ή Κατάσταση Ζευγάρι Φοιτητής (18 ετών και ακαδημαϊκή αξιολόγηση επίτευγμα πέρασε). Επιπλέον, η αξιολόγηση είσοδος πρέπει να περάσει με επιτυχία.

Οι απόφοιτοι της Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics Πρόγραμμα Δίπλωμα λάβει εκ των προτέρων στέκεται προς το χαρακτηρισμό Supply Chain Management Professional (SCMP).

Η ονομασία SCMP είναι ένα διεθνώς-διαπιστευμένο πιστοποίηση των στρατηγικών ηγεσίας της εφοδιαστικής αλυσίδας, και είναι η πιο ευρέως διαδεδομένη ονομασία του Καναδά στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τελευταία ενημέρωση May 2016

Σχετικά με τη Σχολή

triOS College has helped over 20,000 students become successful, job-ready graduates for over 20 years. triOS is registered as a private career college under the Private Career

triOS College has helped over 20,000 students become successful, job-ready graduates for over 20 years. triOS is registered as a private career college under the Private Career Διαβάστε Λιγότερα
Mississauga , Windsor , Τορόντο , Σκάρμπορο , Oshawa , Λονδίνο , Kitchener , Χάμιλτον , Μπράμπτον + 8 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη