95 Ψήσιμο degrees found
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Μαγειρική Τέχνη
- Ψήσιμο
- Βόρεια Αμερική40
- Ευρώπη32
- Ωκεανία15
- Ασία6
- Νότια Αμερική 3
95 Ψήσιμο degrees found
Προτεινόμενα
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής, ψησίματος και σοκολάτας
- Manresa, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Το Εντατικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Σοκολάτας διδάσκει για την εξέλιξη της καταλανικής ζαχαροπλαστικής: παραδοσιακή έναντι μοντέρνας. Η Εισαγωγή στον Κόσμο της Σοκολάτας περιλαμβάνει την τεχνική Tempering, σχέδιο επίπεδης σοκολάτας, μπομπονιέρες σοκολάτας, καλούπια σοκολάτας και καλλιτεχνικό σχέδιο. Διαφορετικά είδη ψωμιού, σφολιάτας και viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...), και καταλανικά Hors d'oeuvre.
Προτεινόμενα
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Δίπλωμα Γαλλικής και Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής
- Parma, Ιταλία
- Colorno, Ιταλία
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Μάθετε την τέχνη της γαλλικής και ιταλικής ζαχαροπλαστικής με το Δίπλωμα Γαλλικής και Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής, ένα πλήρως ολοκληρωμένο μάθημα που διδάσκεται σε δύο χώρες. Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, αυτό το μοναδικό πρόγραμμα προσφέρει: 8 εβδομάδες πρακτικών, εξατομικευμένων εκπαιδεύσεων 1 μήνα πρακτική άσκηση στη Γαλλία ή την Ιταλία (προαιρετικά) ένα διάσημο κοινό δίπλωμα από δύο διεθνώς αναγνωρισμένα ιδρύματα
Προτεινόμενα
Culinary Institute of Barcelona
Επαγγελματικό Μάθημα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
- Barcelona, Ισπανία
Μάθημα
Μερικής απασχόλησης
3 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ισπανικά
Για την επόμενη γενιά επαγγελματιών που θέλουν να μάθουν για τη ζαχαροπλαστική, τη ζαχαροπλαστική, την παρασκευή σοκολάτας και να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση του σεφ τους ή να μπουν στον κόσμο της γλυκιάς κουζίνας για τον 21ο αιώνα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά τέχνη της ζαχαροπλαστικής και της παρασκευής σοκολάτας σε αυτό το εισαγωγικό μάθημα που θα σας οδηγήσει να εξερευνήσετε τον κόσμο των γλυκών για εστιατόρια σε ένα διεθνές περιβάλλον.
Προτεινόμενα
Culinary Institute Kul IN
Επαγγελματική ζαχαροπλαστική και γλυκίσματα
- Sisak, Κροατία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
12 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ιταλικός
Το πρόγραμμα Professional Pastry and Confections έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους σπουδαστές μια σταθερή βάση και να τους διδάξει τις τεχνικές που απαιτούνται για να αρχίσουν να εργάζονται ως σεφ ζαχαροπλαστικής. Τα μικρά γκρουπ επιτρέπουν στους σεφ μας να δίνουν στους μαθητές ατομική προσοχή και ατομική ανατροφοδότηση. Οι φοιτητές περνούν το 80% του διδακτικού χρόνου στην πρακτική άσκηση. Το πρόγραμμα καλύπτει προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα, καθώς και βασικά ιταλικά και γαλλικά αρτοσκευάσματα. Επιπλέον, οι σπουδαστές εισάγονται στο συνδυασμό κρασιών και στη διαχείριση εστιατορίων.
Προτεινόμενα
LaSalle College Vancouver
Δίπλωμα στο ψήσιμο
- Vancouver, Καναδάς
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Οι κορυφαίοι επαγγελματίες στις μαγειρικές τέχνες κάνουν περισσότερα από ό, τι μαγειρεύουν. Διαχειρίζονται εστιατόρια, φροντίζουν ειδικές εκδηλώσεις, προσφέρουν προσωπικές υπηρεσίες σεφ και πολλά άλλα. Για πολλούς, όμως, ο απώτερος στόχος είναι να κατέχουν το δικό τους εστιατόριο
Προτεινόμενα
FERRANDI Paris
Εντατικό Επαγγελματικό Πρόγραμμα στην Αρτοσκευή (Πιστοποιητικό)
- Rennes, Γαλλία
- Bordeaux, Γαλλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
16 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Οι τεχνικές πίσω από τη γαλλική μπαγκέτα, την κατασκευή του τέλειου κρουασάν με νιφάδες, τη μαεστρία ενός πλεκτού μπριός: αν το ψωμί σας ιντριγκάρει και θέλετε να αποκτήσετε εις βάθος επαγγελματική γνώση πάνω στο θέμα, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς! Εάν είστε ζαχαροπλάστης που θέλει να προσθέσει μια νέα ικανότητα στο ρεπερτόριό σας, σεφ που θέλει να ετοιμάσει ψωμί στο σπίτι σας στο εστιατόριό σας, αλλάζει καριέρα ή μελλοντικός επιχειρηματίας αρτοποιός, αυτό το πρόγραμμα θα σας προσφέρει μια καλή κατανόηση της λειτουργίας και της χημείας πίσω από τα παραδοσιακά αρτοσκευάσματα και τις χειρωνακτικές τεχνικές για να τα δημιουργήσετε μόνοι σας.
Προτεινόμενα
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Μάθημα Master of Pizza and Breadmaking
- Florence, Ιταλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το «Master of Pizza», που διατίθεται αποκλειστικά στη Φλωρεντία (Τοσκάνη), είναι ένα εντατικό μάθημα διάρκειας 70 ωρών σε δύο εβδομάδες, όπου οι συμμετέχοντες κατακτούν τη ζύμωση ζύμης, την επιλογή επικάλυψης και τις επαγγελματικές τεχνικές ψησίματος. Κάθε βήμα είναι πρακτικό, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία εκμάθησης σε πραγματικό κόσμο.
Προτεινόμενα
Skagit Valley College
Fast-track counseling
Μαγειρικές Τέχνες, Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική, AAS
- Mount Vernon, Ηνωμένες Πολιτείες
- Oak Harbor, Ηνωμένες Πολιτείες + 3 more
Δίπλωμα (Associate Degree)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Το πρόγραμμα Culinary Arts (CUL) είναι ένα από τα λίγα γαστρονομικά προγράμματα που είναι διαπιστευμένα από το διάσημο Ίδρυμα Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Μαγειρικής Ομοσπονδίας (ACFEF). Το περιεχόμενο του μαθήματος δίνει έμφαση στην «πρακτική» εργαστηριακή εργασία και σε μια ποικιλία ευέλικτων τεχνικών διδασκαλίας που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών στυλ μάθησης. Δίνεται έμφαση στην αναγκαιότητα για τον σύγχρονο επαγγελματία μαγειρικής να κατανοήσει τις παγκόσμιες τάσεις των τροφίμων και τις διεθνείς αρχές γεύσης σε ένα εργασιακό περιβάλλον ευαίσθητο στις πολιτισμικές και γενικές διαφορές.
Προτεινόμενα
Riverside City College
Συνεργάτης Επιστημών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Riverside, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Πρόγραμμα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στο Riverside City College εστιάζει στους επαγγελματικούς στόχους μάθησης μέσω του τμήματος Καριέρα και Τεχνική Εκπαίδευση. Καθώς το πρόγραμμα εκτυλίσσεται, οι μαθητές της κοινότητάς μας και των γύρω περιοχών θα μάθουν τις βασικές αρχές της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, από τη σύνθεση ζύμης μαγιάς μέχρι κέικ και αρτοσκευάσματα από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, οι μαθητές θα μάθουν τις κατάλληλες πρακτικές ασφάλειας τροφίμων και υγιεινής που καθορίζονται από τα σημεία αναφοράς της βιομηχανίας. Αυτή η γνώση αποτυπώνεται μέσω των παραδοσιακών στυλ μάθησης, καθώς και μέσω μιας πρακτικής προσέγγισης όπου οι μαθητές μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα το υλικό. Καθώς προχωρούν στο πρόγραμμα, οι μαθητές συνεχίζουν να εκπροσωπούν το προσωπικό τους στυλ και το πολιτιστικό υπόβαθρο μέσω των επιδόρπιων τους σε προηγμένες τεχνικές όπως η τέχνη της σοκολάτας και της ζάχαρης. Οι μαθητές ενθαρρύνονται μέσω της κριτικής σκέψης σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των συστατικών ψησίματος και τους ρόλους που συμβάλλουν σε όλη τη διαδικασία ψησίματος. Για να ενισχύσουν περαιτέρω τις γνώσεις και την εμβέλειά τους στην κοινότητα, οι μαθητές θα πρέπει να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με εταίρους και ηγέτες του κλάδου για να εμπεδώσουν τις μαθησίες τους.
Προτεινόμενα
Edmonds College
Συνεργάτης Εφαρμοσμένης Επιστήμης στις Τέχνες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Lynnwood, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Βρίσκεται ακριβώς βόρεια του Σιάτλ, το πρόγραμμα Baking and Pastry Arts στο Edmonds College προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στη βιομηχανία αρτοποιίας. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να κερδίσουν ένα πιστοποιητικό αρτοποιίας ενός έτους ή ένα πτυχίο αρτοποιίας διετούς συνεργάτη Τεχνικών Τεχνών (ATA). Οι μαθητές θα μάθουν σημαντικές θεμελιώδεις δεξιότητες, όπως entremet, ειδικές τούρτες, επιδόρπια σε πλάκες, τάρτες, πτι φουρ, γαλλικά αρτοσκευάσματα, χειροποίητο ψωμί και viennoiserie. Εκτός από την εκπλήρωση του ρόλου του αγοραστή, του διευθυντή αρτοποιείου και του σού σεφ, οι φοιτητές του πτυχίου θα δημιουργήσουν επίσης σοκολάτες, είδη ζαχαροπλαστικής, μια γαμήλια τούρτα και μια βρώσιμη έκθεση.
Προτεινόμενα
Mission College
Fast-track counseling
Συνεργάτης Επιστήμης Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Santa Clara, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
60 ώρες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Το Associate Degree in Baking and Pastry παρέχει εμπορεύσιμες δεξιότητες απαραίτητες για προηγμένη επιτυχία στη βιομηχανία αρτοποιίας και εστιατορίων. Οι απόφοιτοι μαθαίνουν τη θεωρία διαχείρισης, τις επιχειρηματικές λειτουργίες και τις δεξιότητες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής που είναι απαραίτητες για να ξεκινήσουν τη ζαχαροπλαστική τους ή να αναλάβουν διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες ζαχαροπλαστικής, εστίασης και εστιατορίων. Τα βασικά μαθήματα θα πρέπει να λαμβάνονται με τη συνιστώμενη σειρά για μέγιστη επιτυχία.
Προτεινόμενα
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Laney College
Συνεργάτης Επιστημών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
- Oakland, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Laney College προσφέρει δύο μεγάλες ειδικότητες στις Μαγειρικές Τέχνες. Αυτά τα διετές προγράμματα πιστοποιητικών παρέχουν στους φοιτητές τις πρακτικές γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία για να επιτύχουν δημιουργική και ανταποδοτική σταδιοδρομία στον κλάδο των εστιατορίων και της φιλοξενίας.
Προτεινόμενα
George Brown College
Δίπλωμα Διοίκησης Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Toronto, Καναδάς
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Στην καρδιά του κέντρου του Τορόντο, ο George Brown σας τοποθετεί στο κέντρο της βιομηχανίας Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στον Καναδά. Σχεδιασμένο από ηγέτες του κλάδου, αυτό το διετές πρόγραμμα στη Διαχείριση Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής σας προσφέρει ό,τι καλύτερο και των δύο κόσμων – προηγμένη εκπαίδευση ζαχαροπλαστείου και τις δεξιότητες διαχείρισης που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.
Προτεινόμενα
Santa Barbara City College
Βραβείο Ικανοτήτων στην Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Το Πρόγραμμα Σχολής Μαγειρικών Τεχνών και Διοίκησης Ξενοδοχείων αναπτύσσει δεξιότητες και ικανότητες για θέσεις στον κλάδο της φιλοξενίας. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα αντικατοπτρίζει τα πρότυπα της βιομηχανίας παρέχοντας εκπαίδευση σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον εργασίας. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα επιλογής είτε ξενοδοχείου είτε εστιατορίου/μαγειρικού προγράμματος.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δείτε λιγότερα
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Μαγειρική Τέχνη Ψήσιμο
Ένα πρόγραμμα ή ένα μάθημα στο ψήσιμο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους μαθητές που είναι παθιασμένοι με γλυκά, επιδόρπια και ψωμιά ή απλώς θέλουν να μάθουν περισσότερα για το ψήσιμο και την επιστήμη πίσω από αυτό. Μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικές τεχνικές, καθώς και μαθήματα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων και της κουζίνας.