Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα Μαθημάτων

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες σπουδών που προσφέρονται σε ένα μεγάλο αριθμό σχολών και πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο: απόΣυνοδευτικά Πτυχία (Associate Degrees) σε πιστοποιητικά, από μαθήματα σε διπλώματα, και πολλά άλλα. Η απόκτηση ενός πτυχίου εξυπηρετεί μια πληθώρα σκοπών για διαφορετικούς φοιτητές: ορισμένες φορές χρησιμεύουν στη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στις διαφορετικές φάσεις των ακαδημαϊκών σπουδών, ή στην παροχή επιπρόσθετης επαγγελματικής εκπαίδευσης και προσόντων. Διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, η απόκτηση ενός πτυχίου θα βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν πολύτιμες προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες. Η ποικιλία των διαφορετικών πτυχίων μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την έρευνά σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή προγράμματα που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Μαθήματα

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Ib εκτεταμένη καλοκαιρινή πορεία δοκίμιου

Δεκέμβριος 15, 2017
Το αποκλειστικό θερινό πρόγραμμα του ISSOS προσφέρει στους μαθητές των γυμνασίων (ηλικίας 13-18 ετών) τη μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν τη μάθηση, τον δημιουργικό εμπλουτισμό και την περιπετειώδη δράση στις παγκοσμίου φήμης και εκπληκτικές πανεπιστημιακές πόλεις του St Andrews στο Ηνωμένο Βασίλειο.… [+] [-]

E-Learning University of Athens

πορεία στο κρασί

Δεκέμβριος 14, 2017
Το κρασί είναι μέρος της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, η παραγωγή της και η παράδοση που συνοδεύει υπάρχει για περισσότερα από 4.000 χρόνια! Στην ελληνική μυθολογία βρίσκουμε τους θεούς του Ολύμπου που κυβερνούν τον Κόσμο.… [+] [-]

David Game Higher Education

BTEC HND Diploma Level 5 Public Services

Δεκέμβριος 14, 2017
Pearson BTEC HND Δίπλωμα Επίπεδο 5 Δημόσιες Υπηρεσίες (με επιλογές διαδρομής: Αστυνόμευση, Εγκληματολογία & Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης) Δομή μαθημάτων Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φοιτητών που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα σε δημόσιες και επείγουσες υπηρεσίες - την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ασθ… [+]ενοφόρο Υπηρεσία, τη Φυλακή, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους Τελωνειακούς Φορείς, τον Σχεδιασμό Έκτακτης Ανάγκης - Υπηρεσίες υποστήριξης της δικαιοσύνης. Θα αναπτύξετε μια σταθερή κατανόηση των μεγάλων περιστατικών, της ανθρώπινης ψυχολογίας και της κοινωνιολογίας, της διαφορετικότητας, της εγκληματολογίας υγείας και ασφάλειας και της δικής σας προσωπικής αποτελεσματικότητας και ανάπτυξης σε όλες τις περιπτώσεις όπου χρησιμοποιούνται δημόσιες υπηρεσίες. Το Edexcel BTEC Level 4 & 5 HNC / D στις Δημόσιες Υπηρεσίες παρέχει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εργασίας που καλύπτει τις βασικές γνώσεις, κατανόηση και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται στον τομέα των Δημόσιων Υπηρεσιών και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των ειδικών μονάδων προσαρμοσμένο κατά το πρώτο και το δεύτερο έτος στην καριέρα σας. Στο τέλος της σειράς μαθημάτων σας, θα έχετε αναγνωρισμένο προσόν, ο οποίος θα προσφέρει οριστικές οδούς για την απασχόληση στις δημόσιες υπηρεσίες και σε άλλες σταδιοδρομίες που απαιτούν μια πειθαρχημένη αλλά προσεκτική προσέγγιση. Υπάρχουν ευκαιρίες για περαιτέρω σπουδές και επιλογές σταδιοδρομίας: Το μάθημα παρέχει ένα αναγνωρισμένο εθνικό προσόν προσφέροντας εξέλιξη της σταδιοδρομίας και επαγγελματική εξέλιξη για όσους ήδη εργάζονται ή επιθυμούν να επιδιώξουν την απασχόληση στο δημόσιο τομέα. Το μάθημα θα παρέχει: σε βάθος μελέτη ενός ευρέος φάσματος λειτουργιών δημόσιας υπηρεσίας ευκαιρίες για να μάθετε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αυτές τις υπηρεσίες και να προετοιμαστείτε για τις διαδικασίες εισόδου τους τακτικές επαφές με τους δημόσιους υπαλλήλους και επισκέψεις σε παρόχους δημόσιων υπηρεσιών πρακτικές εργασίες και έργα που σχετίζονται άμεσα με τη σύγχρονη δημόσια υπηρεσία πρακτική εργασία σε κοινοτικά προγράμματα ΕΤΟΣ 1 Έργα έρευνας μικρής κλίμακας Οργανισμοί και Συμπεριφορά Δίκαιη μεταχείριση στις δημόσιες υπηρεσίες Διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στις Δημόσιες Υπηρεσίες Το Παγκόσμιο Περιβάλλον Δικαιοσύνη και τιμωρία Τον σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης και τις δημόσιες υπηρεσίες Μείωση του εγκλήματος και κοινοτική ασφάλεια ΕΤΟΣ 2 Διαχείριση της χρηματοδότησης του δημόσιου τομέα Δημόσια Λήψη Αποφάσεων και Δημόσιες Υπηρεσίες Ερευνητικό πρόγραμμα Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Οδηγός Σπουδών για τα Ακαδημαϊκά Μαθήματα

Τι είναι τα Ακαδημαϊκά Μαθήματα;

Τα ακαδημαϊκά μαθήματα περιλαμβάνουν μια ποικιλία προγραμμάτων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχουν στους φοιτητές με ακαδημαϊκά προσόντα κολεγιακού ή πανεπιστημιακού επιπέδου. Ορισμένα ακαδημαϊκά μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλουν στη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το πανεπιστήμιο. Άλλα στοχεύουν σε φοιτητές πτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου, ή εργαζόμενους επαγγελματίες. Ορισμένοι βασικοί τύποι ακαδημαϊκών μαθημάτων περιλαμβάνουν τα Θεμελιώδη Μαθήματα, το Προπαρασκευαστικό Έτος, Πιστοποιητικά, Διπλώματα και Συνοδευτικά Πτυχία (Associate Degrees).

Τι σπουδάζουμε στα Ακαδημαϊκά Μαθήματα;

Υπάρχουν ακαδημαϊκά μαθήματα σχεδόν σε κάθε ακαδημαϊκό κλάδο. Πανεπιστήμια, κοινοτικά κολέγια και τεχνικές σχολές προσφέρουν ακαδημαϊκά μαθήματα σε τομείς όπως οι · Επιχειρήσεις, · Φυσικές Επιστήμες, · Κλασσικές Σπουδές, · Κοινωνικές Επιστήμες, · Τέχνες, · Εκπαίδευση, · Μηχανική, · Μαθηματικά, · Επιστήμη Υπολογιστών, · …και πολλά άλλα. Τα ακαδημαϊκά μαθήματα ασχολούνται με ένα πιο συγκεκριμένο θέμα μέσα σε έναν από τους ακαδημαϊκούς τομείς ή κλάδους που αναφέρονται παραπάνω. Ορισμένα παραδείγματα τίτλων ακαδημαϊκών μαθημάτων είναι : "Μαθήματα στη Θερμική Ενέργεια σε Νανοκλίμακα", "Επαγγελματικό Μάθημα: Οπτική Προώθηση Εμπορευμάτων Μόδας", ή "Δίπλωμα Νομικού Διοικητικού Βοηθού."

Ποια είναι τα οφέλη παρακολούθησης των Ακαδημαϊκών Μαθημάτων;

Η απόφαση να παρακολουθήσετε ένα ακαδημαϊκό μάθημα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Τα ακαδημαϊκά μαθήματα δίνουν στους υποψήφιους φοιτητές την ευκαιρία να επενδύσουν στην εκπαίδευση και την καριέρα τους αναπτύσσοντας τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, τις πρακτικές γνώσεις και μια κατανόηση των βασικών θεωρητικών εννοιών. Είτε πρόκειται για ένα Δίπλωμα, Πιστοποιητικό ή πρόγραμμα Συνοδευτικών Πτυχίων (Associate Degree), ή για κάποιο μικρότερης διάρκειας εντατικό Θερινό Μάθημα, υπάρχουν μετρήσιμα οφέλη για την εγγραφή στα ακαδημαϊκά μαθήματα. Οι υποψήφιοι εργοδότες συνήθως αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τους υποψηφίους με τα κατάλληλα ακαδημαϊκά προσόντα, από ότι εκείνους που δεν έχουν παρακολουθήσει καθόλου ακαδημαϊκά μαθήματα ή προγράμματα.

Τι είδους βελτίωση μπορείτε να περιμένετε στην σταδιοδρομία σας με την παρακολούθηση Ακαδημαϊκών Μαθημάτων;

Οι φοιτητές που επενδύουν στην ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία, με την εγγραφή τους σε μαθήματα, μπορούν να αναμένουν βελτίωση των προοπτικών σταδιοδρομίας τους μόλις αποκτήσουν τα αναμενόμενα ακαδημαϊκά προσόντα. Διπλώματα, Πιστοποιητικά και Συνοδευτικά Πτυχία (Associate Degrees) είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για πολλές θέσεις εργασίας. Θερινά μαθήματα, Θεμελιώδη Μαθήματα και ένα Προπαρασκευαστικό Έτος μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε βελτίωση της σταδιοδρομίας αναπτύσσοντας βασικές δεξιότητες και γνώσεις σε έναν τομέα, που μπορεί να προβεί κρίσιμος για την επαγγελματική επιτυχία.

Πόσο κοστίζουν τα Ακαδημαϊκά Μαθήματα;

Το κόστος των ακαδημαϊκών μαθημάτων έχει σημαντικές διακυμάνσεις ανάλογα με τον τύπο του μαθήματος, τη διάρκεια, τη σχολή και τη χώρα. Περιλήψεις κόστους είναι διαθέσιμες σε ορισμένες από τις σελίδες προγραμμάτων ακαδημαϊκών μαθημάτων, ή μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από τη σχολή ή το πανεπιστήμιο. Είναι πάντα καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με τη σχολή που προσφέρει το ακαδημαϊκο μάθημα που σας ενδιαφέρει, διότι μπορεί να είναι σε θέση να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια ή υποτροφίες που ίσως να είναι διαθέσιμες στους υποψηφίους.

Γιατί να παρακολουθήσει κανείς Ακαδημαϊκά Μαθήματα διαδικτυακά;

Ορισμένοι φοιτητές έχουν υποχρεώσεις πλήρους απασχόλησης, όπως μια καριέρα ή οικογένεια, οι οποίες τους εμποδίζουν να μετακινηθούν στο χώρο του πανεπιστημίου για τις σπουδές τους. Τα διαδικτυακά ακαδημαϊκά μαθήματα φέρνουν την αίθουσα διδασκαλίας στον φοιτητή μέσω των πιο σύγχρονων τεχνολογιών ηλεκτρονικής εκμάθησης. Οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί σε διαδικτυακά ακαδημαϊκά μαθήματα μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους καθηγητές και συμμαθητές τους μέσω e-mail, τηλεδιασκέψεων, φόρουμ, βιντεοσκοπημένες συνδιασκέψεις, τσατ ρουμς, και άλλα. Ορισμένοι φοιτητές βρίσκουν πως μελετώντας διαδικτυακά για τα ακαδημαϊκά τους μαθήματα τους δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσουν τις δεξιότητες γραπτής επικοινωνίας ταχύτερα από οτι θα το έκαναν στην τάξη.

Πώς διαφέρουν τα Ακαδημαϊκά Μαθήματα σε διάφορες χώρες;

Οι ορολογίες που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικούς τύπους ακαδημαϊκών μαθημάτων μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Για παράδειγμα, στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ο όρος Δίπλωμα συχνά αφορά ένα προχωρημένο επίπεδο μαθημάτων σε ένα συγκεκριμένο θέμα, που οδηγεί σε επαγγελματική ιδιότητα. Πριν από τη Διαδικασία της Μπολόνια στην Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ουγγαρία και ορισμένες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ένα δίπλωμα ήταν ένα πενταετές προπτυχιακό δίπλωμα που ισοδυναμεί περίπου με ένα σημερινό πτυχίο bachelor ή ένα μεταπτυχιακό. Σε ορισμένες χώρες, τα ακαδημαϊκά πιστοποιητικά απαιτούνται μαζί με ένα προπτυχιακό δίπλωμα για να πληρεί κάποιος τις προϋποθέσεις επαγγελματικής εξάσκησης στην Εκπαίδευση, τη Νομική και άλλους κλάδους.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πολυάριθμα και ποικίλα ακαδημαϊκά μαθήματα διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, εξερευνήστε τις σελίδες των προγραμμάτων σε αυτή την ιστοσελίδα. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες σχεδικά με τα ακαδημαϊκά μαθήματα που σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα στη σελίδα με τις λεπτομέρειες του προγράμματος.