AAS σε ζυθοποιία, απόσταξη και ζύμωση
Asheville-Buncombe Technical Community College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Asheville, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει άτομα για διάφορες σταδιοδρομίες στην παρασκευή, την απόσταξη και τη ζύμωση. Η διδασκαλία στην τάξη, οι πρακτικές εργαστηριακές εφαρμογές παρασκευής, απόσταξης και αρχών και πρακτικών ζύμωσης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μελέτης. Τα μαθήματα στην παρασκευή, την απόσταξη και τη ζύμωση περιλαμβάνουν την παραγωγή, τις λειτουργίες, την ασφάλεια και την αποχέτευση και τις σχετικές τεχνολογίες διεργασιών. Σχετική εργασία προσφέρεται για παραγωγή ζύμωσης, ασφάλεια και αποχέτευση, μικροβιολογία εφαρμοσμένων ποτών βιοτεχνίας, γεωργία, μάρκετινγκ, διαχείριση, εξοπλισμός, συσκευασία και συντήρηση.
Οι απόφοιτοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο ζυθοποιίας, απόσταξης και ζύμωσης. Οι μαθητές μπορεί να είναι επιλέξιμοι για να συμμετάσχουν στις επαγγελματικές εξετάσεις πιστοποίησης Ινστιτούτου Παραγωγής και Αποστάξεως (IBD), οι οποίες αντιστοιχούν στο πρόγραμμα σπουδών. Το πρόγραμμα παρασκευής, απόσταξης και ζύμωσης προετοιμάζει τα άτομα να εφαρμόσουν τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για παρασκευή, απόσταξη και ζύμωση διαφόρων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ποτών. Περιλαμβάνει οδηγίες για την παραγωγή προϊόντων που έχουν υποστεί ζύμωση, την καλλιέργεια, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση, τα νομικά ζητήματα, την επιθεώρηση, τη συντήρηση, την εξυπηρέτηση και την επισκευή εξοπλισμού, λειτουργιών εγκαταστάσεων, συσκευασίας, αποχέτευσης και συγκόλλησης.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Wine Expert University Extension Course: Tasting, Service and Pairing
- Madrid, Ισπανία
- Alcorcón, Ισπανία + 3 περισσότερο
Εισαγωγή στις βασικές αρχές του γαλλικού κρασιού (Πιστοποιητικό)
- Dijon, Γαλλία
CE - Εξειδίκευση στη Διαχείριση Οίνου
- Porto, Πορτογαλία