Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
Le Cordon Bleu University Ottawa
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Ottawa, Καναδάς
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Προωθήστε τη μαγειρική σας εκπαίδευση! Ξεκινήστε την πιο εντατική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε κλασικές γαλλικές μαγειρικές τεχνικές.
Το Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® κερδίζεται όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς τα βασικά, τα ενδιάμεσα και τα ανώτερα μαθήματα τόσο στην κουζίνα όσο και στη ζαχαροπλαστική. Επιπλέον, ο μαθητής θα κερδίσει ένα δίπλωμα κουζίνας και ένα δίπλωμα ζαχαροπλαστικής.
Διδακτέα ύλη:
Το GRAND DIPLÔME® συνδυάζει τα προγράμματα κουζίνας και ζαχαροπλαστικής:
- Diplôme de Cuisine
- Diplôme de Pâtisserie
4 προσλήψεις κάθε χρόνο: Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούλιος, Οκτώβριος
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Επαγγελματικό Μάθημα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
- Barcelona, Ισπανία
Βραβείο Ικανοτήτων στην Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες
Συνεργάτης Εφαρμοσμένης Επιστήμης στις Τέχνες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Lynnwood, Ηνωμένες Πολιτείες