PIZZA, FOCACCIA ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΨΩΜΑΤΑ
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Calabria, Ιταλία
Γλώσσες
Ιταλικός
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Oct 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Αυτό το δυναμικό πρακτικό πρόγραμμα ξεκινά με μια εκτεταμένη δοκιμή των πρώτων υλών που απαιτούνται για να φτιάξει την τέλεια πίτσα, το focaccia και το ειδικό ψωμί στην ιταλική παράδοση. Η επιστήμη της παραγωγής φυσικής μαγιάς, της μαγιάς και των ενδεχόμενων απαιτήσεων ζύμωσης καλύπτονται λεπτομερώς.
Ανεξάρτητα από την εστία ή τη συμβατική κατασκευή, η Pizza συνεχίζει να διοικεί το μεγαλύτερο μερίδιο του δυτικού κόσμου από όλους τους τομείς των Τροφίμων και Ποτών. Αν και πολλές χώρες έχουν διαφορετικούς τρόπους για να φτιάξουν αυτά τα κλασικά φαγητά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι πραγματικά ιταλικά και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να κυριαρχήσει στην τέχνη από ό, τι στην Ιταλία.
Αυτό το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις πτυχές της παρασκευής πίτσας, μεθόδους μαγειρέματος για καύση ξύλου, ηλεκτρικούς φούρνους και αέριο, διαφορετικές ζύμες και τεχνικές αύξησης, ανάπτυξη μενού πίτσας, συντήρηση, τιμολόγηση, στελέχωση στο χώρο εργασίας και πολλά άλλα!
Το κλασικό focaccia διαφέρει μεταξύ περιοχών και αυτό το μάθημα καλύπτει όλες τις κύριες περιοχές παραγωγής. Εκτός από τη δημιουργία Ligurian, Pugliese και Sicilian focaccia, όλοι οι συμμετέχοντες παρουσιάζονται πώς να φτιάξουν εξατομικευμένες εστιασμένες ενσωματώσεις γεύσεων και τεχνικών αύξησης που θα λειτουργούν καλύτερα οπουδήποτε κάνουν τη λιχουδιά.
Η προέλευση του ψωμιού χρονολογείται χιλιετίες πριν από την Ιταλία. Με αυτά τα λόγια, η Ιταλία παραμένει μία από τις κύριες χώρες παραγωγής ψωμιού στη γη και το ιταλικό ψωμί είναι από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως. Παρασκευάζονται παραδοσιακά κομμάτια ψωμιού και νέες δημιουργίες που αποδεικνύουν τις κατάλληλες τεχνικές για την ανάπτυξη νέων συνταγών.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
ALMA Νέο ιταλικό πρόγραμμα μαγειρικής
- Parma, Ιταλία
Ιταλικό πρόγραμμα ζυμαρικών
- Parma, Ιταλία