Επαγγελματική ζαχαροπλαστική και γλυκίσματα
Culinary Institute Kul IN
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Sisak, Κροατία
Γλώσσες
Αγγλικά, Ιταλικός
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
12 εβδομάδες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 9.250 / per course *
Προθεσμία εφαρμογής
06 Sep 2024
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
12 Nov 2024
* Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
Εισαγωγή
Το πρόγραμμα Professional Pastry and Confections έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους σπουδαστές μια σταθερή βάση και να τους διδάξει τις τεχνικές που απαιτούνται για να αρχίσουν να εργάζονται ως σεφ ζαχαροπλαστικής. Τα μικρά γκρουπ επιτρέπουν στους σεφ μας να δίνουν στους μαθητές ατομική προσοχή και ατομική ανατροφοδότηση. Οι φοιτητές περνούν το 80% του διδακτικού χρόνου στην πρακτική άσκηση. Το πρόγραμμα καλύπτει προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα, καθώς και βασικά ιταλικά και γαλλικά αρτοσκευάσματα. Επιπλέον, οι σπουδαστές εισάγονται στο συνδυασμό κρασιών και στη διαχείριση εστιατορίων.
Ανακαλύψτε το πάθος σας για τη γαστρονομία στο Kul IN.
Διδακτέα ύλη
Άλλες πληροφορίες μαθημάτων:
- Πρόγραμμα μαθημάτων: 5 ώρες/ημέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή
- Γλώσσα: Κροατικά ή/και Αγγλικά
- Υλικό μάθησης και ανάγνωσης (ψηφιακό): παρέχεται από Kul IN
- Στολές: παρέχονται από Kul IN
- Εξατομικευμένο θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, ο χρήστης Kul IN θα απονείμει στους μαθητές ένα πιστοποιητικό για έναν ζαχαροπλαστείο.