Μάθημα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Tokyo University Of Marine Science And Technology
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Minato City, Ιαπωνία
Γλώσσες
Ζητήστε πληροφορίες
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Apr 2024
Εισαγωγή
Σε αυτό το μάθημα, εκπαιδεύουμε τους μαθητές και αναλαμβάνουμε έρευνα σχετικά με τις αρχές και τις προηγμένες τεχνολογίες που σχετίζονται με την παραγωγή, τη συντήρηση, τη διανομή και την κατανάλωση τροφίμων, με έμφαση στα θαλάσσια προϊόντα. Ειδικότερα, εκπαιδεύουμε και αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένη έρευνα εστιάζοντας όχι μόνο στην εξασφάλιση και τη βελτίωση της ασφάλειας και της υγείας των τροφίμων στην αλυσίδα από τους πόρους στην κατανάλωση και στη βελτίωση της λειτουργικότητας των τροφίμων από την άποψη της προαγωγής της ανθρώπινης υγείας και σταθερότητας, αλλά και στην ανάπτυξη τις ικανότητες σχεδιασμού και εκτέλεσης που απαιτούνται για την πολυεπιστημονική ανάπτυξη τεχνολογιών, από την άποψη της χημείας, της μικροβιολογίας, της φυσικής και της μηχανικής, υποστηρίζοντας την ασφάλεια, την υγεία και τη λειτουργικότητα των τροφίμων.