Πτυχίο AAS στις μαγειρικές τέχνες
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Mariano Moreno, Αργεντινή
Γλώσσες
Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Feb 2024
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το επίκεντρο των μαθημάτων εργαστηρίου μαγειρικής πρώτου έτους είναι η ανάπτυξη και η πρακτική μαγειρικής και ψησίματος, συμπληρωμένων με τις ποιοτικές πτυχές της προετοιμασίας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της υγιεινής, της ταυτοποίησης των προϊόντων, της αγοράς και του ελέγχου του κόστους, της διατροφής και της αισθητηριακής ανάλυσης. Εκτός από αυτό το πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές θα μάθουν διαδικασίες τραπεζαρίας, εθιμοτυπία και δεξιότητες επικοινωνίας προκειμένου να καλλιεργήσουν και να κυριαρχήσουν στην τέχνη του σερβιρίσματος και της παρουσίασης των δημιουργιών τους.
Το δεύτερο έτος επικεντρώνεται σε μαθήματα που δίνουν έμφαση στις προηγμένες τεχνικές στην παραγωγή και παρουσίαση τροφίμων και ζαχαροπλαστικής. Τα μαθήματα παρέχουν στους φοιτητές την απαραίτητη γνώση για τη δημιουργία και την εφαρμογή μενού, τον έλεγχο τροφίμων και ποτών, τεχνικές μπάρμαν και διαχείρισης. Οι μαθητές θα διερευνήσουν τις πολιτιστικές και ιστορικές επιρροές που έχουν επηρεάσει τη σύγχρονη κουζίνα.
Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου, οι φοιτητές θα κάνουν πρακτική άσκηση, συμμετέχοντας σε πραγματικές δημόσιες υπηρεσίες τροφίμων για προετοιμασία της μελλοντικής τους σταδιοδρομίας. Οι πιθανοί ιστότοποι περιλαμβάνουν το εστιατόριο L theEcole του Ινστιτούτου ή λειτουργικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εξοχικά κλαμπ, θέρετρα, καζίνο, ιαματικά λουτρά και παρόχους υπηρεσιών τροφίμων.
Η Γενική Εκπαίδευση, μια σημαντική πτυχή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ένα πολύτιμο πλεονέκτημα στον σημερινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόσμο, αντιπροσωπεύεται από μαθήματα γενικής εκπαίδευσης που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι οι μαθητές έχουν τις γνωστικές ικανότητες ζωτικής σημασίας για την επιτυχία τους στον εργασιακό χώρο.
Το επίκεντρο αυτού του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές στη μαγειρική και το ψήσιμο και να εισαγάγει τους μαθητές σε δεξιότητες και τεχνικές που θα τους προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευελιξία στην αγορά εργασίας και τις μελλοντικές προαγωγές.
Μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου Associated of Applied Science in Culinary Arts οι φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να δώσουν τις εξετάσεις της American Culinary Federation in Cooking and Baking για να επιτύχουν το επίπεδο των πιστοποιημένων Cook και ή Baker.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Συνεργάτης Εφαρμοσμένης Επιστήμης στις Τέχνες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Lynnwood, Ηνωμένες Πολιτείες
Συνεργάτης στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη, Μαγειρική Τέχνες
- Philadelphia, Ηνωμένες Πολιτείες
AAS στις μαγειρικές τέχνες
- Jersey City, Ηνωμένες Πολιτείες
- Union City, Ηνωμένες Πολιτείες