ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΖΙΝΑ
Latina University Institution (Institucion Universitaria Latina UNILATINA)
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Bogotá, Κολομβία
Γλώσσες
Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Jan 2024
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Να εκπαιδεύσει επαγγελματικά ικανά άτομα στον τομέα της μαγειρικής και της γαστρονομίας, με επιχειρηματική νοοτροπία, ανθρώπινα και τεχνικά κριτήρια, με ικανότητες εκτέλεσης βασικών διαδικασιών στην παροχή γαστρονομικής υπηρεσίας.
Αυτό το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μαθητές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις τεχνικές τους δεξιότητες στην κουζίνα. Οποιοσδήποτε άνω των 16 ετών με την ένατη τάξη του γυμνασίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία μπορεί να φιλοδοξεί να εισέλθει.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Πιστοποιητικό Baking Skills (Διαδικτυακό)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Πιστοποιητικό μαγειρικής δεξιοτήτων (CULI)
- Barrie, Καναδάς
- Online
Οι θεμελιώδεις και προηγμένες τεχνικές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία