Τεχνικό δίπλωμα μαγειρικών τεχνών
Institute Of Technical Education
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Singapore, Σινγκαπούρη
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Aug 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το μάθημά του παρέχει στους μαθητές τις δεξιότητες και τις γνώσεις για τη δημιουργία και τη λειτουργία ενός εστιατορίου και τη διαχείριση των γαστρονομικών του δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων δείπνου, αγορών και πωλήσεων, προϋπολογισμού F&B, προσωπικού και διεξάγει έρευνα και ανάπτυξη για να εισαγάγει το νέο μενού και τις έννοιες ενός γαλλικού εστιατορίου.
Οι απόφοιτοι τεχνικού διπλώματος μαγειρικής μπορούν να προσληφθούν ως Chef De Partie / Station Chefs, Restaurant Supervisor, Assistant Restaurant Managers από εστιατόρια και εγκαταστάσεις τροφίμων και ποτών σε ξενοδοχεία. Chef De Partie / Station Chefs, Restaurant Supervisor, Assistant Restaurant Managers με εργασιακή εμπειρία και καλή απόδοση θα έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης σταδιοδρομίας σε Assistant Head Chefs / Sous Chefs και Restaurant Managers.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Πιστοποιητικό Baking Skills (Διαδικτυακό)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Οι θεμελιώδεις και προηγμένες τεχνικές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία
Δίπλωμα στη Διοίκηση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς