Τεχνολογία τροφίμων
Instituto Politécnico de Viseu
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Viseu, Πορτογαλία
Γλώσσες
Αγγλικά, Πορτογαλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Oct 2023
Εισαγωγή
Στόχοι και δεξιότητες
Σχεδιάστε, σχεδιάστε και εκτελέστε, αυτόνομα ή υπό καθοδήγηση, τεχνολογικές διαδικασίες παραγωγής και πρώτες ύλες και ποιοτικό έλεγχο και ασφάλεια παραγωγής, διαχείριση αποθεμάτων και φυσικοχημική και μικροβιολογική ανάλυση των τροφίμων στη βιομηχανία γεωργικών τροφίμων. Ερμηνεία και συντονισμός των προσδοκιών των καταναλωτών και της περιφερειακής / εθνικής αγοράς στην ανάπτυξη νέων τροφίμων.
ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Συντονισμός των τεχνολογικών διαδικασιών παρασκευής τροφίμων υπό ανώτερη καθοδήγηση.
Διαχειριστείτε τις διαδικασίες παραγωγής που σχετίζονται με την επεξεργασία τροφίμων υπό ανώτερη καθοδήγηση.
Πραγματοποιήστε φυσικοχημικές και μικροβιολογικές δοκιμές σε πρώτες ύλες και τελικό προϊόν.
Διαχειριστείτε τον ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής τροφίμων υπό ανώτερη καθοδήγηση.
Παρακολούθηση εμπορικού και βιομηχανικού κρύου.
Βελτιώστε τις υπάρχουσες τεχνολογικές διαδικασίες στην εταιρεία.
Σχεδιάστε τη σύνθεση υγιεινών τροφίμων.
Σχεδιάστε νέα περιφερειακά προϊόντα διατροφής.
Σεβασμός και επιβολή των βασικών κανόνων υγιεινής, ασφάλειας και υγείας και αποφυγή ατυχημάτων.
Ελέγξτε τα λύματα και τα υπολείμματα της βιομηχανίας τροφίμων.
Διαχείριση και επίβλεψη ομάδων και εξοπλισμού με ολοκληρωμένο τρόπο.