ΩΣ στη Διαχείριση Μικρών Αμπελώνων και Οινοποιείων
Folsom Lake College
Πληροφορία κλειδί
Επιλέξτε τοποθεσία
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Folsom, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το πρόγραμμα αμπελουργίας έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει μαθητές που μπορούν είτε να εργαστούν σε μια υπάρχουσα αμπελώνα / οινοποιία ή να μεταφερθούν σε ένα τετραετές πρόγραμμα πτυχίων στην αμπελουργία, την οινολογία ή σε σχετικό τομέα.
Αυτό το πρόγραμμα θα παρέχει θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες για την επόμενη γενιά αμπελουργών και οινοπαραγωγών στην περιοχή των πρόποδων της Σιέρα Νεβάδα της βόρειας Καλιφόρνιας. Το πρόγραμμα προσφέρει εισαγωγική κατάρτιση κατάλληλη για τοπικές και περιφερειακές ευκαιρίες απασχόλησης οίνου και περαιτέρω κατάρτιση σε 4ετή προγράμματα αμπελουργίας και οινολογίας. Οι μαθητές θα αποκτήσουν θεμελιώδεις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να προετοιμάσουν να διατηρήσουν και να διαχειριστούν έναν αμπελώνα σταφυλιών, τη διαδικασία παραγωγής κρασιού και μια εισαγωγή στις επιχειρηματικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την προώθηση και εμπορία σταφυλιών και κρασιού.
Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, ο μαθητής θα είναι σε θέση:
βοηθούν στη διαχείριση ενός αμπελώνα σταφυλιού, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης σειρών αμπελώνων, της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου σχεδίου διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών και της αξιολόγησης των σταφυλιών για την παραγωγή κρασιού.
Βοηθήστε στην παραγωγή και εμπορία κρασιών σταφυλιών και οινοποιείων αμπελώνων.
Αναλύστε και αξιολογήστε το κρασί για τα ελαττώματα και τις επιθυμητές ιδιότητές του.
Βοηθήστε στη διατήρηση της αίθουσας γευσιγνωσίας ενός οινοποιείου με υπηρεσίες φιλοξενίας και ζεύγη κρασιών και τροφίμων.
Επιλογές σταδιοδρομίας: Τεχνικές εργασίες ως βοηθός διευθυντής αμπελώνων, βοηθός οινοποιός, υπάλληλος κελαριών και τεχνικός εργαστηρίου. Μη τεχνικές εργασίες ως διαχειριστής εκδηλώσεων, συντονιστής logistics, αντιπρόσωπος πωλήσεων και συνεργάτης γευσιγνωσίας.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
CE - Εξειδίκευση στη Διαχείριση Οίνου
- Porto, Πορτογαλία
国家
- Bordeaux, Γαλλία
Wine Expert University Extension Course: Tasting, Service and Pairing
- Madrid, Ισπανία
- Alcorcón, Ισπανία + 3 περισσότερο