Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανακαλύψτε τι μοιάζει με το μέλλον σας.

Τα σχολεία μέσων μαζικής επικοινωνίας προσφέρουν διαπιστευμένα προγράμματα ραδιοφωνίας και τηλεόρασης που έχουν διαπιστευθεί από την Επιτροπή Διαπίστευσης Σχολών και Επαρχιακών Σπουδών (ACCSC), με έδρα την Ουάσινγκτον. Η Σχολή εγκρίνεται από τα Τμήματα Εκπαίδευσης του Κολοράντο και του Ιλλινόις και είναι μέλη αναγνωρισμένων οργανισμών όπως Εθνική Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Οργανώσεων.

Το Πρόγραμμα προσφέρει στους διεθνείς φοιτητές τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπαίδευση σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά στούντιο πλήρως εξοπλισμένα. Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και περιλαμβάνει τοπικές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές προσωπικότητες. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το "Learn by Doing" είναι το στυλ της Σχολής. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει υποκατάστατο για τη λειτουργία των εργαλείων εκπομπής υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών του ραδιοφωνικού σταθμού. Τα μαθήματα και οι σεμινάρια διοργανώνονται με το ίδιο επαγγελματικό άτυπο που βρίσκεται σε όλη τη βιομηχανία εκπομπών.

  • Web Content Manager
  • Κάμεραμαν
  • Μουσική σκηνοθέτης
  • Παραγωγός
  • Εκτελεστικό Λογαριασμού

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη