Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μέθοδος Ασφάλειας Cloud

 • Επιλογή 1: Δημόσιο πρόγραμμα πιστοποίησης 3 ημερών
 • Επιλογή 2: Εκπαίδευση στο σπίτι

CCSK ένα ισχυρό θεμέλιο για θέματα Ασφάλειας Cloud και βέλτιστες πρακτικές

Αυτή η τριήμερη εκπαίδευση σας προετοιμάζει για το Πιστοποιητικό Ασφάλειας Cloud Knowledge (CCSK) και καλύπτει όλα τα θέματα τομέα που περιγράφονται από τη Συμμαχία Ασφάλειας Cloud (CSA) και τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA). Τα πιστοποιητικά CCSK θα παρέχουν θεμελιώδεις απαιτήσεις για τυχόν μελλοντικές πιστοποιήσεις που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα επαγγέλματα, διαχειριστικές ή τεχνικές δεξιότητες.

Cloud Security (CCSK) την πρώτη πιστοποίηση Cloud Security της βιομηχανίας

Το CCSK υποστηρίζεται σθεναρά από έναν ευρύ συνασπισμό εμπειρογνωμόνων και οργανισμών από όλο τον κόσμο. Η συνεργασία μεταξύ της CSA και του ENISA σημαίνει ότι οι δύο κορυφαίοι οργανισμοί του κόσμου για έρευνα ουδέτερου προμηθευτή Cloud Security παρέχουν τα θεμέλια για την πρώτη πιστοποίηση Cloud Security της βιομηχανίας.

Σχετικά με τη Συμμαχία Ασφάλειας Cloud (CSA)

Η Συμμαχία Ασφάλειας Cloud (CSA) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με αποστολή να προωθήσει τη χρήση βέλτιστων πρακτικών για την παροχή βοήθειας ασφαλείας στο Cloud Computing και να παρέχει εκπαίδευση για τη χρήση του Cloud Computing για να διασφαλίσει όλες τις άλλες μορφές πληροφορικής . Η Συμμαχία Ασφάλειας Cloud (CSA) διευθύνεται από έναν ευρύ συνασπισμό επαγγελματιών του κλάδου, εταιρειών, ενώσεων και άλλων ενδιαφερομένων. Ο πίνακας πιστοποίησης CSA είναι μια ποικιλόμορφη ομάδα εμπειρογνωμόνων ασφαλείας Cloud από όλο τον κόσμο.

Σχετικά με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA)

Ο ENISA είναι η απάντηση της ΕΕ στα ζητήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο στόχος του ENISA είναι να αποτελέσει τον ευρωπαϊκό κόμβο για την ανταλλαγή πληροφοριών, βέλτιστων πρακτικών και γνώσεων στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών.

Cloud Security training και πιστοποίηση - ομάδα στόχου

Η τριήμερη εκπαίδευση για την Ασφάλεια του Cloud είναι σχετική με κάθε επαγγελματία πληροφορικής που σχεδιάζει να χρησιμοποιεί cloud computing ή εργάζεται ήδη στο cloud. Φυσικά, στο ακροατήριο θα περιληφθούν και οι επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIO), ο Υπεύθυνος Πληροφοριών για την Ασφάλεια Πληροφοριών (CISO), οι υπεύθυνοι πληροφορικής και ασφάλειας.

Γνωρίζατε ότι σχεδόν το 75% όλων των οργανώσεων θεωρούν την ασφάλεια το μεγαλύτερο εμπόδιο στην υιοθέτηση σύννεφων;

Ασφάλεια Cloud Security (CCSK) Σώμα γνώσης και υλικά διδασκαλίας

Η εκπαίδευση Cloud Security περιλαμβάνει:

 • Οδηγός ασφάλειας CSA για κρίσιμες περιοχές εστίασης στο Cloud Computing v4.0
 • Βιβλίο του ENISA για την αξιολόγηση κινδύνου ασφαλείας σε υπολογιστές με σύννεφα
 • Σχετικές λευκές βίβλους για το Cloud Computing
 • NIST (Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας) Τεκμηρίωση για το σύννεφο: Κατευθυντήριες γραμμές για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο δημόσιο Cloud Computing; τον ορισμό NIST του Cloud Computing. Cloud Computing Σύνοψη και Συστάσεις
 • CSA Matrix Controls Matrix (CSM)

Ασφάλεια Cloud Security (CCSK)

Το Πιστοποιητικό Γνώσης Ασφάλειας Cloud (CCSK) είναι μια διαδικτυακή εξέταση πολλαπλών επιλογών για την ατομική ικανότητα σε βασικά ζητήματα Ασφάλειας Cloud. Η δοκιμή είναι μια ερώτηση 60 ωρών, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 90 λεπτά.

Θα λήξει η πιστοποίηση Cloud Security (CCSK);

Η πιστοποίηση CCSK δεν λήγει, ωστόσο, θα του δοθεί ένας αριθμός έκδοσης που την εξισώνει σε ένα συγκεκριμένο Σώμα Γνώσης. Είναι πιθανό ότι οι ενημερωμένες εξετάσεις θα θεωρηθούν ως οι αλλαγές του σώματος της γνώσης.

Cloud Security (CCSK) - Προϋποθέσεις

Η εκπαίδευση Cloud Security έχει σχεδιαστεί για να ενδιαφέρει κάθε επαγγελματία πληροφορικής και δεν υπάρχει καμία απαίτηση για προκαταρκτική γνώση ή κατανόηση αυτού του αντικειμένου.

Cloud Security (CCSK) ένα βιώσιμο υποκατάστατο για άλλες πιστοποιήσεις;

Το CCSK δεν υποκαθιστά άλλες πιστοποιήσεις στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών, του ελέγχου και της διακυβέρνησης.

Ασφάλεια Cloud Security (CCSK) CPE που μπορούν να εφαρμοστούν σε άλλες πιστοποιήσεις

Άλλοι οργανισμοί πιστοποίησης θα παρέχουν πιστώσεις CPE για τη μία ώρα για να λάβουν τη δοκιμή CCSK και τις άλλες ώρες που απαιτούνται για τη μελέτη για τη δοκιμή.

Cloud Security (CCSK) ανατροφοδότηση από τους συμμετέχοντες

«Η εκπαίδευση ήταν χρήσιμη για να κατανοήσουμε λίγο περισσότερο τη δομή του cloud. Θα χρησιμοποιήσω αυτές τις πληροφορίες στην οργάνωσή μου.

«Η εκπαίδευση Cloud Security βοήθησε στην καλύτερη κατανόηση και των δύο. σύννεφο και ασφάλεια ».

«Αυτή η εκπαίδευση θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε μια στρατηγική και μια αρχιτεκτονική ασφάλειας και να μας δώσετε τη σφαίρα για να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα».

Ασφάλεια Cloud Security (CCSK) στο σπίτι

Με τουλάχιστον 5 άτομα, μια ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση στο Cloud Security μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μια εσωτερική εκπαίδευση έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδεύετε στην άνεση του δικού σας χώρου εργασίας.
 • Μπορούν να οργανωθούν για ομάδες με 5 άτομα και άνω.
 • Θα λάβει χώρα σε μια στιγμή που επιλέχθηκε και είναι βολικό για σας. και
 • Τα ευαίσθητα θέματα μπορούν να συζητηθούν ανοιχτά επειδή δεν υπάρχουν ξένοι.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποInternational Management Forum Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
3 Ημέρες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,480 EUR
(Χωρίς ΦΠΑ). Το τέλος περιλαμβάνει γεύματα, καφέ, τσάι, υλικά μαθημάτων και δείγμα δοκιμής για να λάβουν τις εξετάσεις CCSK.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη