Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην κίνηση 3D

Αντιμετωπίζοντας τη γραμμικότητα των παραδοσιακών μορφών, σήμερα στο περιβάλλον μας ένα νέο πρότυπο που: on-demand περιεχόμενο ροής ψυχαγωγία, τον κατακερματισμό μήνυμα, σε απευθείας σύνδεση συμμετοχή ... Πληροφορίες, εκπαίδευση και αμείωτη μέσω όλων των οθονών και των ψηφιακών συσκευών . Όμως, παρά τις αλλαγές και από πάνω τους, η πρόκληση σχεδιαστής-communicator παραμένει η ίδια: να πάρει την προσοχή των ανθρώπων. Για να το κάνετε αυτό, διαχείριση επίσημες πηγές και τα κλειδιά της αφήγησης και της πειθούς είναι αναμφίβολα το κύριο όπλο του.

Ωστόσο, ο οπτικοακουστικός δημιουργός πρέπει να γνωρίζει και να πλοίαρχος βασικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να εκπροσωπούν τις ιδέες δρόμο σας, και περισσότερο τόσο το καλύτερο. Εργαλεία που κάνουν τα έργα σε θέση να πιάσει την προσοχή του θεατή. Εργαλεία για την κατασκευή αξέχαστη μηνύματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, 3D λύσεις παρέχουν το σημερινό τοπίο των κινούμενων γραφικών αδιαμφισβήτητη προστιθέμενη αξία που έχει γίνει η εξάπλωση μιας άκρως ανταγωνιστικής αγοράς.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Βυθίζεται ο σχεδιαστής σε μια διαδικασία προβληματισμού και πειραματισμού έργα γύρω από κινούμενα γραφικά και οπτικοακουστικής παραγωγής, της βαθύτερης γνώσης των εργαλείων σύνθεσης και ψηφιακή έκδοση όχι μόνο ως μια άμεση λύση στα βασικά προβλήματα της δημιουργίας, αλλά σαν βοήθεια και υποστήριξη κόσμο των ιδεών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε 4 ενότητες και καταλήγει με ένα έργο οριστικές μελέτες.

  • Ενότητα Ι - Τεχνολογίες (Cinema 4D)
  • Ενότητα ΙΙ - Εργαστήρια (Animation, αφαίρεσης τηλεόραση, Τυπογραφίας για οθόνη και κάμερα-φωτισμού)
  • Ενότητα ΙΙΙ - Έργα (Ταυτότητα και Οπτικοακουστικών προώθηση)
  • Ενότητα IV - Οπτικοακουστικός Πολιτισμός

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ

Θέμα: 4η Έκδοση

Προσόντα: Απόφοιτος 3D κίνησης από το Πανεπιστήμιο του Vic-UCC. Φοιτητές χωρίς πανεπιστημιακά πτυχία, θα λάβουν δίπλωμα Πανεπιστημίου Επέκταση Σπουδών.

Συντελεστές: 30 π.μ.

Σχολική περίοδο: Από 8η Οκτωβρίου του 2015 έως τον Μάιο του 2016. Παρουσίαση PFE: Ιούνιος του 2016

Ώρες: Τρίτη και Πέμπτη από 19η έως 22η

Modalidad: Αίθουσα διδασκαλίας

Γλώσσα: Ισπανικά

Τιμή: € 3480

Πρόσβαση: Οι απόφοιτοι ή / και αποφοίτων. Πτυχιούχων της τριτοβάθμιας. Κύκλους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης επιπέδου των εικαστικών τεχνών και του σχεδιασμού, και επαγγελματικές οικογένειες: Σχεδίαση και εσωτερική διακόσμηση, γραφιστική, βιομηχανικό design και εφαρμόζονται ρούχα τεχνών. Επαγγελματίες χωρίς τομέα ειδικά προσόντα που μπορούν να επιδείξουν επαγγελματική εμπειρία. Πρόσβαση στην πορεία καθορίζεται από μία διαδικασία επιλογής. Είναι επιτακτική ανάγκη να εισάγετε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης in Motion 3D έχουν ολοκληρώσει ή να επιδιώκει παράλληλα την Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Motion Design ή αποδεικνύουν την εμπειρία που σχετίζονται με το περιβάλλον του οπτικοακουστικού σχεδιασμού, άπταιστα (μέτρια / υψηλή κατά μέσο όρο) από τα εργαλεία επεξεργασίας (Photoshop) και οπτικοακουστικών επεξεργασία και τη σύνθεση (επακόλουθα).

Παρατηρήσεις: Ισπανικά εντατικό μάθημα το Σεπτέμβριο για τους ξένους φοιτητές που θέλουν να εγγραφούν στο Masters (προαιρετικό μάθημα).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε14 περισσότερα μαθήματα αποBau Design College of Barcelona »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,480 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη