3d απόφοιτος κίνησης

Bau Design College of Barcelona

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

3d απόφοιτος κίνησης

Bau Design College of Barcelona

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην κίνηση 3D

Αντιμετωπίζοντας τη γραμμικότητα των παραδοσιακών μορφών, σήμερα στο περιβάλλον μας ένα νέο πρότυπο που: on-demand περιεχόμενο ροής ψυχαγωγία, τον κατακερματισμό μήνυμα, σε απευθείας σύνδεση συμμετοχή ... Πληροφορίες, εκπαίδευση και αμείωτη μέσω όλων των οθονών και των ψηφιακών συσκευών . Όμως, παρά τις αλλαγές και από πάνω τους, η πρόκληση σχεδιαστής-communicator παραμένει η ίδια: να πάρει την προσοχή των ανθρώπων. Για να το κάνετε αυτό, διαχείριση επίσημες πηγές και τα κλειδιά της αφήγησης και της πειθούς είναι αναμφίβολα το κύριο όπλο του.

Ωστόσο, ο οπτικοακουστικός δημιουργός πρέπει να γνωρίζει και να πλοίαρχος βασικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να εκπροσωπούν τις ιδέες δρόμο σας, και περισσότερο τόσο το καλύτερο. Εργαλεία που κάνουν τα έργα σε θέση να πιάσει την προσοχή του θεατή. Εργαλεία για την κατασκευή αξέχαστη μηνύματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, 3D λύσεις παρέχουν το σημερινό τοπίο των κινούμενων γραφικών αδιαμφισβήτητη προστιθέμενη αξία που έχει γίνει η εξάπλωση μιας άκρως ανταγωνιστικής αγοράς.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Βυθίζεται ο σχεδιαστής σε μια διαδικασία προβληματισμού και πειραματισμού έργα γύρω από κινούμενα γραφικά και οπτικοακουστικής παραγωγής, της βαθύτερης γνώσης των εργαλείων σύνθεσης και ψηφιακή έκδοση όχι μόνο ως μια άμεση λύση στα βασικά προβλήματα της δημιουργίας, αλλά σαν βοήθεια και υποστήριξη κόσμο των ιδεών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε 4 ενότητες και καταλήγει με ένα έργο οριστικές μελέτες.

  • Ενότητα Ι - Τεχνολογίες (Cinema 4D)
  • Ενότητα ΙΙ - Εργαστήρια (Animation, αφαίρεσης τηλεόραση, Τυπογραφίας για οθόνη και κάμερα-φωτισμού)
  • Ενότητα ΙΙΙ - Έργα (Ταυτότητα και Οπτικοακουστικών προώθηση)
  • Ενότητα IV - Οπτικοακουστικός Πολιτισμός

ΦΎΛΛΟ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ

Θέμα: 4η Έκδοση

Προσόντα: Απόφοιτος 3D κίνησης από το Πανεπιστήμιο του Vic-UCC. Φοιτητές χωρίς πανεπιστημιακά πτυχία, θα λάβουν δίπλωμα Πανεπιστημίου Επέκταση Σπουδών.

Συντελεστές: 30 π.μ.

Σχολική περίοδο: Από 8η Οκτωβρίου του 2015 έως τον Μάιο του 2016. Παρουσίαση PFE: Ιούνιος του 2016

Ώρες: Τρίτη και Πέμπτη από 19η έως 22η

Modalidad: Αίθουσα διδασκαλίας

Γλώσσα: Ισπανικά

Τιμή: € 3480

Πρόσβαση: Οι απόφοιτοι ή / και αποφοίτων. Πτυχιούχων της τριτοβάθμιας. Κύκλους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης επιπέδου των εικαστικών τεχνών και του σχεδιασμού, και επαγγελματικές οικογένειες: Σχεδίαση και εσωτερική διακόσμηση, γραφιστική, βιομηχανικό design και εφαρμόζονται ρούχα τεχνών. Επαγγελματίες χωρίς τομέα ειδικά προσόντα που μπορούν να επιδείξουν επαγγελματική εμπειρία. Πρόσβαση στην πορεία καθορίζεται από μία διαδικασία επιλογής. Είναι επιτακτική ανάγκη να εισάγετε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης in Motion 3D έχουν ολοκληρώσει ή να επιδιώκει παράλληλα την Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Motion Design ή αποδεικνύουν την εμπειρία που σχετίζονται με το περιβάλλον του οπτικοακουστικού σχεδιασμού, άπταιστα (μέτρια / υψηλή κατά μέσο όρο) από τα εργαλεία επεξεργασίας (Photoshop) και οπτικοακουστικών επεξεργασία και τη σύνθεση (επακόλουθα).

Παρατηρήσεις: Ισπανικά εντατικό μάθημα το Σεπτέμβριο για τους ξένους φοιτητές που θέλουν να εγγραφούν στο Masters (προαιρετικό μάθημα).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
3,480 EUR
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών