Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μαθήματα Semi-SPARTA Αγγλικά (4 μαθήματα ESL 1: 1 + τάξεις ομάδας ESL + 1 υποχρεωτική τάξη + 2 υποχρεωτικά μαθήματα αυτοδιδασκαλίας + καθημερινά πρωινή αγγλική δοκιμασία)

Προετοιμασία για εξετάσεις; Rushing για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι της εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας; Χρειάζεστε ένα σύστημα για να βοηθήσετε με τον αυτοέλεγχο ή την αυτοπειθαρχία σας να σπουδάσετε αγγλικά; Το πρόγραμμα 3D Semi-SPARTA είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Το πρόγραμμα Semi-SPARTA έχει σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές που θέλουν να βελτιώσουν την αγγλική γλώσσα το συντομότερο δυνατό. Διαθέτει τουλάχιστον 4 κατηγορίες μαθημάτων 1: 1 (διαγωνισμός από άνθρωπο σε άνθρωπο / ιδιωτικό) καθημερινά, καθημερινές αγγλικές εξετάσεις και καθημερινή υποχρεωτική αυτοδιδασκαλία.

Οι φοιτητές Semi-SPARTA θα φορούν ειδική ταυτότητα και θα είναι διαθέσιμοι μόνο για φοιτητές που διαμένουν στο κτίριο υψηλής ποιότητας.

Ημι-SPARTA αμοιβή μαθημάτων Αγγλικών

Σπάρτη Αγγλικά Τέλη


Τέλη εγγραφής: USD $ 100


Παροχή αμοιβής (ένας τρόπος από το αεροδρόμιο στο σχολείο): USD 30


Η τιμή συμπεριλαμβάνει: Δίδακτρα, Διαμονή, 3 γεύματα / ημέρα (Συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακου), πλυντήριο, υπηρεσία καθαρισμού δωματίων, πρόσβαση στο γυμναστήριο και δωρεάν WIFI.
Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει την τιμή όταν κρίνει σκόπιμο

Δοκιμή επιπέδου

Την πρώτη μέρα του σχολείου, όλοι οι μαθητές πρέπει να λάβουν μια εξέταση Είσοδος για να καθορίσουν τα επίπεδά τους. Μετά από αυτό, όλοι οι μαθητές θα ταξινομηθούν σε 6 επίπεδα ως ακολούθως:

Πρακτικά Αγγλικά

Διάφορα τέλη στο Cebu (Άλλα Τέλη)

Όταν οι σπουδαστές φτάνουν στο Cebu, πρέπει να πληρώσουν ορισμένες διάφορες αμοιβές όπως ορίζει η κυβέρνηση. Τα τέλη περιλαμβάνουν ειδική άδεια μελέτης (SSP), τέλη συντήρησης, επέκταση βίζας κλπ. Ορισμένα τέλη είναι υποχρεωτικά, μερικά όχι. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τον διευθυντή του φοιτητή κατά την άφιξή σας για τα συγκεκριμένα διάφορα τέλη που ισχύουν για εσάς.

① Επέκταση VISA: Όσοι φοιτητές που διαμένουν πάνω από 30 ημέρες θα πρέπει να εφαρμόσουν επέκταση Visa με το τέλος παρακάτω (Συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής 300pesos handling)
1η: 3.440περίδες ισχύουν για 59 ημέρες μετρώντας από την άφιξη (8 εβδομάδες)
2η: 4,710πάρες ισχύουν για 89 ημέρες
μετρώντας από την άφιξη (12 εβδομάδες)
3η: 3.240pespes ισχύει για 119 ημέρες μετρώντας από την άφιξη (16 εβδομάδες)
4η: 3.240pespes ισχύει για 149 ημέρες
μετρώντας από την άφιξη (20 εβδομάδες)
5ο: 3.240pespes ισχύουν για 179 ημέρες * μετρώντας από την άφιξη (24 εβδομάδες)
※ μετά την 1η επέκταση, η δεύτερη και η τρίτη επεκτάσεις μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα.

② ACR I-Card: Υποχρεωτικό για φοιτητές που μένουν πάνω από 59 ημέρες = 3,000paios * Οι αμοιβές για φοιτητές Διαμονή άνω των 59 ημερών = 3000 pesos (ACR I-Card) + 4,710pesos (2η επέκταση θεώρησης) = 7710 πέσος ④ Εγχειρίδια: Περίπου 1.000pesos για 4 εβδομάδες ⑤ Τέλη ηλεκτρικού: Περίπου 300 ~ 1.500pesos / 4 εβδομάδες (εξαρτάται από τη χρήση) ⑥ Τέλη συντήρησης: 150pesos / ⑦ Κατάθεση (επιστρέψιμη): 1 ~ 19 εβδομάδες → Ισοδύναμο με 2.500pesos 20 ~ 47 εβδομάδες → Ισοδύναμο με 5.000pesos ⑧ Πρόσθετες κλάσεις (προαιρετικά): 1 έως 1 τάξη = 2.250pesos / εβδομάδα ή Class Class = 1.500pesos ⑨ Φόρος αεροδρομίου: 750pesos Στο αεροδρόμιο) ⑩ Προσωπικά έξοδα: Πακέτα περιηγήσεων κλπ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα απο3D Universal English Institute »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 24 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη