Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η καλύτερη ηλικία για τη γνώση μιας νέας γλώσσας είναι αναμφισβήτητα κατά τη διάρκεια της παιδικής περιόδου, καθώς πιστεύεται ότι είναι η εποχή της ζωής μας, όπου έχουμε την ισχυρότερη ικανότητα να μαθαίνουμε και να απορροφούμε νέες γνώσεις χωρίς να αποσπάσουμε την προσοχή. Ως εκ τούτου, οι γονείς σήμερα στέλνουν συχνά τα παιδιά τους για να πάνε στα μαθήματα αγγλικής γλώσσας από τότε που τα παιδιά τους είναι ασταμάτητα και τα αγγλικά είναι αναμφισβήτητα το σαφές lingua franca σε αυτό το κύμα. Εντούτοις, προκειμένου να αποκτήσει κανείς μια γλώσσα, το κατάλληλο περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό. Εάν οι μαθητές μαθαίνουν μόνο λίγα λόγια στα μαθήματα αλλά δεν ξέρουν πώς να εφαρμόσουν στην πραγματική κατάσταση ζωής, καθώς δεν υπάρχει κατάλληλο περιβάλλον για τη χρήση αυτής της γλώσσας, είναι δύσκολο να περιμένουμε από τα παιδιά να αποκτήσουν πραγματικά μια γλώσσα. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο περιβάλλον όπου η γειτονιά είναι χτισμένη με βάση τις τοπικές γλώσσες αντί για τα αγγλικά.

Προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο αγγλικό περιβάλλον για τα παιδιά, η 3D Ακαδημία έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα αγγλικών μαθήματος για τους γονείς και τα παιδιά να μαθαίνουν αγγλικά και να ταξιδεύουν μαζί. Τα παιδιά θα έχουν 6 ώρες ατομικά 1: 1 μαθήματα την ημέρα ενώ ο γονέας μπορεί να επιλέξει να έχει είτε 6 ώρες είτε 4 ώρες μαθήματα (Ατομικά + μαθήματα ομάδας) ανά ημέρα. Μετά τα μαθήματα, ο γονέας μπορεί να μείνει με τα παιδιά και να αναθεωρήσει την εργασία μαζί. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο γονέας μπορεί να φέρει μαζί τα παιδιά για να ταξιδέψουν σε νησιά κοντά στο σχολείο ή απλώς να ενταχθούν στα σχολικά ταξίδια. Σε αυτή την περίπτωση, τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς μπορούν να βελτιώσουν ταυτόχρονα τα αγγλικά τους.

Αυτή η μέθοδος εκμάθησης αγγλικών αποδεικνύεται ότι είναι σε θέση να θέσει ένα σταθερό υπόβαθρο για την αγγλική ικανότητα.

Κατά τη διάρκεια των καθημερινών μαθημάτων 1 έως 1, οι μαθητές θα έχουν αρκετό χρόνο για να ασκήσουν αγγλική συζήτηση. Εκτός από το βασικό πρόγραμμα σπουδών όπως το λεξιλόγιο, την προφορά, τη γραμματική, την ανάγνωση και τη γραφή, οι μαθητές έχουν επίσης ευκαιρίες να μάθουν αγγλικά με πιο ενδιαφέροντα μέσα, όπως η εκμάθηση αγγλικών τραγουδιών, χορού, μέσω βίντεο κλιπ και άλλων ειδικά σχεδιασμένων τάξεων που επιτρέπουν στα παιδιά να μάθουν Αγγλικά σε ένα περιβάλλον διασκέδασης.

Ο γονέας μπορεί να επιλέξει είτε 6 ημερήσιο πρόγραμμα μαθήματος (3 ατομικά 1: 1 μαθήματα + 3 τάξεις ομάδων) είτε ένα πιο χαλαρωτικό 4 ημερήσιο πρόγραμμα μαθήματος (2 ατομικά 1: 1 τάξεις + 2 τάξεις ομάδων)

Σημαντική αποποίηση ευθυνών: Οι γονείς και τα παιδιά μελετούν ξεχωριστά κατά τη διάρκεια της τάξης. Ο στόχος είναι να μειωθεί η εξάρτηση των παιδιών από τους γονείς που θα βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν την επιθυμία να μάθουν να επικοινωνούν με τους ξένους, καθώς και να καλλωπίζουν την καλή ποιότητα της ανεξαρτησίας και της αυτοπεποίθησης των νέων.

Όροι και Προϋποθέσεις Προγράμματος 3D Kids + Γονείς:

  1. Κάθε παιδί πρέπει να συνοδεύεται από τουλάχιστον έναν γονέα
  2. Το παιδί πρέπει να είναι μεταξύ 6-15 ετών και να μπορεί να μιλήσει.

Πρόγραμμα 3D Kids - (6 τάξεις = 1: 1 μεμονωμένα) Τέλη

Πρόγραμμα παιδικής αμοιβής01

Πρόγραμμα γονικού 3D - (6 τάξεις = 3 μεμονωμένες ομάδες 1: 1 + 3)

Πρόγραμμα παιδικής αμοιβής02

Πρόγραμμα γονικού 3D - (4 τάξεις = 2 μεμονωμένες ομάδες 1: 1 + 2)

Παιδικό πρόγραμμα Fee03


Τέλη εγγραφής: USD $ 100


Παροχή αμοιβής (ένας τρόπος από το αεροδρόμιο στο σχολείο): USD 30Η τιμή συμπεριλαμβάνει: Δίδακτρα, Διαμονή, 3 γεύματα / ημέρα (Συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακου), πλυντήριο, υπηρεσία καθαρισμού δωματίων, πρόσβαση στο γυμναστήριο και δωρεάν WIFI.
Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει την τιμή όταν κρίνει σκόπιμο

Διάφορα τέλη στο Cebu (Άλλα Τέλη)

Όταν οι σπουδαστές φτάνουν στο Cebu, πρέπει να πληρώσουν ορισμένες διάφορες αμοιβές όπως ορίζει η κυβέρνηση. Τα τέλη περιλαμβάνουν ειδική άδεια μελέτης (SSP), τέλη συντήρησης, επέκταση βίζας κλπ. Ορισμένα τέλη είναι υποχρεωτικά, μερικά όχι. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τον διευθυντή του φοιτητή κατά την άφιξή σας για τα συγκεκριμένα διάφορα τέλη που ισχύουν για εσάς.

① Επέκταση VISA: Όσοι φοιτητές που διαμένουν πάνω από 30 ημέρες θα πρέπει να εφαρμόσουν επέκταση Visa με το τέλος παρακάτω (Συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής 300pesos handling)
1η: 3.440περίδες ισχύουν για 59 ημέρες μετρώντας από την άφιξη (8 εβδομάδες)
2η: 4,710πάρες ισχύουν για 89 ημέρες
μετρώντας από την άφιξη (12 εβδομάδες)
3η: 3.240pespes ισχύει για 119 ημέρες μετρώντας από την άφιξη (16 εβδομάδες)
4η: 3.240pespes ισχύει για 149 ημέρες
μετρώντας από την άφιξη (20 εβδομάδες)
5ο: 3.240pespes ισχύουν για 179 ημέρες * μετρώντας από την άφιξη (24 εβδομάδες)
※ μετά την 1η επέκταση, η δεύτερη και η τρίτη επεκτάσεις μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα.

② ACR I-Card: Υποχρεωτικό για φοιτητές που μένουν πάνω από 59 ημέρες = 3,000paios * Οι αμοιβές για φοιτητές Διαμονή άνω των 59 ημερών = 3000 pesos (ACR I-Card) + 4,710pesos (2η επέκταση θεώρησης) = 7710 πέσος ④ Εγχειρίδια: Περίπου 1.000pesos για 4 εβδομάδες ⑤ Τέλη ηλεκτρικού: Περίπου 300 ~ 1.500pesos / 4 εβδομάδες (εξαρτάται από τη χρήση) ⑥ Τέλη συντήρησης: 150pesos / ⑦ Κατάθεση (επιστρέψιμη): 1 ~ 19 εβδομάδες → Ισοδύναμο με 2.500pesos 20 ~ 47 εβδομάδες → Ισοδύναμο με 5.000pesos ⑧ Πρόσθετες κλάσεις (προαιρετικά): 1 έως 1 τάξη = 2.250pesos / εβδομάδα ή Class Class = 1.500pesos ⑨ Φόρος αεροδρομίου: 750pesos Στο αεροδρόμιο) ⑩ Προσωπικά έξοδα: Πακέτα περιηγήσεων κλπ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα απο3D Universal English Institute »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 8 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη