Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρακτική ESL (4 τάξεις κατηγοριών 1: 1 + 3 ομάδων + 1 προαιρετική τάξη)

Το 3D προσφέρει μια σειρά μαθημάτων και προγραμμάτων σπουδών για φοιτητές από όλο τον κόσμο που προτίθενται να μιλούν αγγλικά ως τη δεύτερη γλώσσα (ESL). Τα μαθήματα γενικής αγγλικής ESL επικεντρώνονται στην ομιλία, την ακρόαση, την ανάγνωση, τη γραμματική και τη γραφή. Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για τους σπουδαστές με βάση το επίπεδο αγγλικής γλώσσας και προτίμησής τους. Έχει 7 ώρες μαθήματα την ημέρα + 1 ώρα δωρεάν τάξεις. Ο χρόνος προγραμματίζεται από τις 8πμ έως τις 5μμ καθημερινά, με διάλειμμα 2 ωρών. Τα περισσότερα από τα μαθήματα διαθέτουν τουλάχιστον 4 μαθήματα 1: 1 (μάνατζερ για άνδρες / ιδιωτικά μαθήματα) καθημερινά, γεγονός που δίνει στους φοιτητές πολλές ευκαιρίες να μιλούν αγγλικά στην τάξη.

3D πρακτική ESL Είναι το πρόγραμμα σπουδών εμπορικών σημάτων της 3D Ακαδημίας, το οποίο προσφέρει 4 κατηγορίες ατομικών μαθήματος ενός προς ένα, 3 μαθήματα ομάδας και 1 προαιρετική τάξη. Κάθε τάξη διαρκεί 50 λεπτά. Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας, το σχολείο αντιλαμβάνεται ότι οι μαθητές δεν μπορούν να επικεντρωθούν σε μια μακρά περίοδο της τάξης. 50 λεπτά είναι ένας καλός χρόνος για έναν μαθητή να απορροφά τα πάντα στην τάξη. Μετά από αυτό, οι μαθητές μπορούν να πάρουν ένα σύντομο διάλειμμα 10 λεπτών μεταξύ κάθε τάξης. Κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας, οι μαθητές συνήθως συγκεντρώνονται γύρω από το διάδρομο και αλληλεπιδρούν με άλλους φοιτητές ή καθηγητές, γεγονός που τους δίνει την ευκαιρία για απλή αγγλική επικοινωνία. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι από τους σπουδαστές στην 3D Ακαδημία ξέρουν καλά τους άλλους.

Πρακτική αμοιβή μαθημάτων ESL

Πρακτική αγγλική αμοιβή


Τέλη εγγραφής: USD $ 100


Τέλος παραλαβής (ένας τρόπος από το αεροδρόμιο στο σχολείο): USD 30


Η τιμή συμπεριλαμβάνει: Δίδακτρα, Διαμονή, 3 γεύματα / ημέρα (Συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακου), πλυντήριο, υπηρεσία καθαρισμού δωματίων, πρόσβαση στο γυμναστήριο και δωρεάν WIFI.
Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόσει την τιμή όταν κρίνει σκόπιμο

Δοκιμή επιπέδου

Την πρώτη μέρα του σχολείου, όλοι οι μαθητές πρέπει να λάβουν μια εξέταση Είσοδος για να καθορίσουν τα επίπεδά τους. Μετά από αυτό, όλοι οι μαθητές θα ταξινομηθούν σε 6 επίπεδα ως ακολούθως:

Πρακτικά Αγγλικά

Διάφορα τέλη στο Cebu (Άλλα Τέλη)

Όταν οι σπουδαστές φτάνουν στο Cebu, πρέπει να πληρώσουν ορισμένες διάφορες αμοιβές όπως ορίζει η κυβέρνηση. Τα τέλη περιλαμβάνουν ειδική άδεια μελέτης (SSP), τέλη συντήρησης, επέκταση βίζας κλπ. Ορισμένα τέλη είναι υποχρεωτικά, μερικά όχι. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τον διευθυντή του φοιτητή κατά την άφιξή σας για τα συγκεκριμένα διάφορα τέλη που ισχύουν για εσάς.

① Επέκταση VISA: Όσοι φοιτητές που διαμένουν πάνω από 30 ημέρες θα πρέπει να εφαρμόσουν επέκταση Visa με το τέλος παρακάτω (Συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής 300pesos handling)
1η: 3.440περίδες ισχύουν για 59 ημέρες μετρώντας από την άφιξη (8 εβδομάδες)
2η: 4,710πάρες ισχύουν για 89 ημέρες
μετρώντας από την άφιξη (12 εβδομάδες)
3η: 3.240pespes ισχύει για 119 ημέρες μετρώντας από την άφιξη (16 εβδομάδες)
4η: 3.240pespes ισχύει για 149 ημέρες
μετρώντας από την άφιξη (20 εβδομάδες)
5ο: 3.240pespes ισχύουν για 179 ημέρες * μετρώντας από την άφιξη (24 εβδομάδες)
※ μετά την 1η επέκταση, η δεύτερη και η τρίτη επεκτάσεις μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα.

② ACR I-Card: Υποχρεωτικό για φοιτητές που μένουν πάνω από 59 ημέρες = 3,000paios * Οι αμοιβές για φοιτητές Διαμονή άνω των 59 ημερών = 3000 pesos (ACR I-Card) + 4,710pesos (2η επέκταση θεώρησης) = 7710 πέσος ④ Εγχειρίδια: Περίπου 1.000pesos για 4 εβδομάδες ⑤ Τέλη ηλεκτρικού: Περίπου 300 ~ 1.500pesos / 4 εβδομάδες (εξαρτάται από τη χρήση) ⑥ Τέλη συντήρησης: 150pesos / ⑦ Κατάθεση (επιστρέψιμη): 1 ~ 19 εβδομάδες → Ισοδύναμο με 2.500pesos 20 ~ 47 εβδομάδες → Ισοδύναμο με 5.000pesos ⑧ Πρόσθετες κλάσεις (προαιρετικά): 1 έως 1 τάξη = 2.250pesos / εβδομάδα ή Class Class = 1.500pesos ⑨ Φόρος αεροδρομίου: 750pesos Στο αεροδρόμιο) ⑩ Προσωπικά έξοδα: Πακέτα περιηγήσεων κλπ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα απο3D Universal English Institute »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 24 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη