Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σήμερα, σύγχυση - δεν είναι μια ομαλή, σταθερή πορεία - που συχνά επικρατεί σε οργανισμούς και επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, λέει ο Stephen R. Covey, είμαστε τώρα σε μια «μόνιμη κόσμο whitewater." Δεν είναι μόνο οι καλές ικανότητες διαχείρισης σημαντικό, αλλά αποτελεσματική ηγεσία είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Μέσα από αυτή την πορεία, τα 4 Ρόλοι του Ηγέτη, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τα εργαλεία, τις διαδικασίες και το πλαίσιο για να οδηγήσει με επιτυχία, ακόμη και σε περιόδους ταραγμένες αλλαγής.

Τι θα μάθετε

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τέσσερις θεματικές ενότητες που πραγματοποιούνται ένα απόγευμα ή το βράδυ Τι θα μάθετε: Χρησιμοποιώντας υλικό από την Franklin Covey, θα μάθετε να εφαρμόσει τις τέσσερις ρόλους της ηγεσίας στον εργασιακό χώρο.

  • Η κατανόηση του ρόλου του pathfinding, ευθυγραμμίζοντας, ενδυνάμωση και μοντελοποίηση
  • Εφαρμόστε τους τέσσερις ρόλους σε ένα εκπαιδευόμενο επιλεγμένο σχέδιο / πρωτοβουλία
  • Δημιουργία win-win συμφωνίες και δράσης ηγεσία σχέδια
  • Κατανοήσουν την αξία της συνεργασίας παροπλισμού διαδικασία

Μήκος:

Τέσσερα - μισής ημέρας συνόδους της παιδείας σε αίθουσες διδασκαλίας που ακολουθείται από τα 4 Ρόλοι ενός CD Leader το οποίο παρέχει στους συμμετέχοντες μια εργαλειοθήκη για την περαιτέρω κατανόηση και την εφαρμογή τους τέσσερις ρόλους με τον πραγματικό κόσμο της εργασίας.


Σκοπός αυτού του μαθήματος:

Η ηγεσία είναι μια κατάσταση του μυαλού, δεν είναι περιγραφή των καθηκόντων. Ο καθένας σε οποιοδήποτε επίπεδο της οργάνωσης μπορεί να εφαρμόσει αυτές τις τέσσερις αρχές για κάθε δεδομένη κατάσταση και να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτό το μάθημα είναι μια εξαιρετική συνέχεια του 7 συνήθειες των ιδιαίτερα αποτελεσματικών ανθρώπων.

Σχετικά Σιάτλ Συνεργάτες Research, Inc

Σιάτλ Research Partners ικανοποιεί τις μαθησιακές ανάγκες των διευθυντών, εποπτικών αρχών, καθώς και τους επιμέρους συμμετέχοντες στις οργανώσεις. Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, ενός ανθρώπινου δυναμικού επαγγελματία, ένας διευθυντής τμήματος ή ανώτερο διευθυντικό στέλεχος, PEAK μας Πρόγραμμα Εκμάθησης ™ έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας γνώσεις και εμπειρίες της ανάπτυξης. Είμαστε εκπαιδευτικούς και τους επικεφαλής των επιχειρήσεων δεσμευτεί για την πλήρη ανάπτυξη των επαγγελματιών του τομέα δεν έχει σημασία στον τομέα ή τον κλάδο τους.   
 
 


Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποSeattle Pacific University School of Business and Economics »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Ημέρες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη