4 ρόλοι ενός ηγέτη

Seattle Pacific University School of Business and Economics

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

4 ρόλοι ενός ηγέτη

Seattle Pacific University School of Business and Economics

Σήμερα, σύγχυση - δεν είναι μια ομαλή, σταθερή πορεία - που συχνά επικρατεί σε οργανισμούς και επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, λέει ο Stephen R. Covey, είμαστε τώρα σε μια «μόνιμη κόσμο whitewater." Δεν είναι μόνο οι καλές ικανότητες διαχείρισης σημαντικό, αλλά αποτελεσματική ηγεσία είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Μέσα από αυτή την πορεία, τα 4 Ρόλοι του Ηγέτη, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τα εργαλεία, τις διαδικασίες και το πλαίσιο για να οδηγήσει με επιτυχία, ακόμη και σε περιόδους ταραγμένες αλλαγής.

Τι θα μάθετε

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τέσσερις θεματικές ενότητες που πραγματοποιούνται ένα απόγευμα ή το βράδυ Τι θα μάθετε: Χρησιμοποιώντας υλικό από την Franklin Covey, θα μάθετε να εφαρμόσει τις τέσσερις ρόλους της ηγεσίας στον εργασιακό χώρο.

  • Η κατανόηση του ρόλου του pathfinding, ευθυγραμμίζοντας, ενδυνάμωση και μοντελοποίηση
  • Εφαρμόστε τους τέσσερις ρόλους σε ένα εκπαιδευόμενο επιλεγμένο σχέδιο / πρωτοβουλία
  • Δημιουργία win-win συμφωνίες και δράσης ηγεσία σχέδια
  • Κατανοήσουν την αξία της συνεργασίας παροπλισμού διαδικασία

Μήκος:

Τέσσερα - μισής ημέρας συνόδους της παιδείας σε αίθουσες διδασκαλίας που ακολουθείται από τα 4 Ρόλοι ενός CD Leader το οποίο παρέχει στους συμμετέχοντες μια εργαλειοθήκη για την περαιτέρω κατανόηση και την εφαρμογή τους τέσσερις ρόλους με τον πραγματικό κόσμο της εργασίας.


Σκοπός αυτού του μαθήματος:

Η ηγεσία είναι μια κατάσταση του μυαλού, δεν είναι περιγραφή των καθηκόντων. Ο καθένας σε οποιοδήποτε επίπεδο της οργάνωσης μπορεί να εφαρμόσει αυτές τις τέσσερις αρχές για κάθε δεδομένη κατάσταση και να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτό το μάθημα είναι μια εξαιρετική συνέχεια του 7 συνήθειες των ιδιαίτερα αποτελεσματικών ανθρώπων.

Σχετικά Σιάτλ Συνεργάτες Research, Inc

Σιάτλ Research Partners ικανοποιεί τις μαθησιακές ανάγκες των διευθυντών, εποπτικών αρχών, καθώς και τους επιμέρους συμμετέχοντες στις οργανώσεις. Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, ενός ανθρώπινου δυναμικού επαγγελματία, ένας διευθυντής τμήματος ή ανώτερο διευθυντικό στέλεχος, PEAK μας Πρόγραμμα Εκμάθησης ™ έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας γνώσεις και εμπειρίες της ανάπτυξης. Είμαστε εκπαιδευτικούς και τους επικεφαλής των επιχειρήσεων δεσμευτεί για την πλήρη ανάπτυξη των επαγγελματιών του τομέα δεν έχει σημασία στον τομέα ή τον κλάδο τους.   
 
 


Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
5 Ημέρες
Μερική παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Seattle, District of Columbia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Seattle, District of Columbia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών