AAS στις Επιχειρήσεις Ζυθοποιίας και Ζυθοποιίας
Flathead Valley Community College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Kalispell, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Εισαγωγή
Μέρος επιστήμονας, μερικός καλλιτέχνης,… ένας καλός ζυθοποιός, αγωνίζεται για την τελειότητα. Μάθετε πώς να παρασκευάζετε μπύρα στο Brewing Academy of Montana.
Το πτυχίο Associate of Applied Science (AAS) της FVCC στο Brewing Science & Brewery Operations προετοιμάζει τους μαθητές για καριέρα στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της βιοτεχνίας. Μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων στην τάξη και πρακτικής εμπειρίας, οι μαθητές μαθαίνουν για τη χημεία και τη μικροβιολογία της παραγωγής μπύρας και τις επιχειρηματικές πτυχές της λειτουργίας ενός ζυθοποιείου. Οι μαθητές έχουν αποκλειστική χρήση του ζυθοποιείου 3,5 βαρελιών για εργαστηριακές ενότητες.