Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ATPL (A) θεωρητική κατάρτιση για την ATPL (A) Airline Pilot Μεταφορών License (αεροπλάνου) προορίζεται για όσους θέλουν να συνεχίσει την καριέρα του πιλότου.

δ

Η εκπαίδευση αυτή μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως εναλλακτική λύση για τους πιλότους που επιθυμούν να επεκτείνουν τις τρέχουσες την άδειά τους με την απόκτηση του IR (A).

Θεωρητική εκπαίδευση ATPL (A) κατά την ATO Ventum Air διεξάγεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα, με βάση ένα πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από τον πρόεδρο του Γραφείου Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), σύμφωνα με την ATO του Ventum Air, (εγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό) πιστοποιητικό . Το πιστοποιητικό αυτό αναγνωρίζεται από όλα τα μέλη του JAA.

Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τους κανονισμούς, όπως εκφράζεται στους κανόνες FCL, η θεωρητική ATPL (A) εκπαίδευση αποτελείται από 585 ώρες της αυτο-μελέτη, που συντονίζεται μέσω της πλατφόρμας e-learning, η οποία πληροί τις απαιτήσεις που καθορίζονται στους κανόνες FCL, και 70 ώρες διαλέξεων, η οποία διεξήχθη κατά τη διάρκεια μιας δέκα ημερών συνεδρίασης στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας.

Η εκπαίδευση διαρκεί 15 εβδομάδες και καλύπτει τις παρακάτω 14 θέματα: διαδικασίες ελέγχου αεροπορικό δίκαιο και εναέριας κυκλοφορίας, τις αρχές της πτήσης, μετεωρολογίας, σχεδιασμό πτήσης, τις επιδόσεις, τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του ανθρώπινου σώματος, οι επικοινωνίες VFR, IFR επικοινωνιών, πλοήγησης, ραδιοπλοήγησης , γενικές γνώσεις περί αεροσκαφών, η μάζα του αεροσκάφους και την ισορροπία, τις επιχειρησιακές διαδικασίες.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου PPL (A), έχει εκδοθεί από χώρα μέλος της ΔΟΠΑ Διεθνούς Οργάνωσης Πολιτικής Αεροπορίας και πρέπει να εκπαιδευτούν σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή A-Level, του Διεθνούς Απολυτηρίου, Abitur ή ισοδύναμο πρότυπο.

Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους πιλότους, γιατρούς, δικηγόρους, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι άνθρωποι από τον κόσμο της αεροπορίας.

Η πλατφόρμα e-learning έχει πλήρως ενσωματωθεί στο πρόγραμμα κατάρτισης στην ATO Ventum αέρα και προσφέρει περισσότερες από 1400 σελίδες των παρουσιάσεων, 700 σελίδες των πρόσθετων υλικών μάθησης και μια τράπεζα των 14 000 ερωτήσεις εξετάσεις, μαζί με τις σωστές απαντήσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποVentum Air Flight Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
15 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη