Επιταχυνόμενο Πρόγραμμα Πιστοποίησης: Στρατηγική Διαχείριση Επικοινωνίας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο σημερινός κόσμος επικοινωνίας εξελίσσεται συνεχώς και συχνά εκκωφανεύεται. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε υπερφόρτωση επικοινωνίας. Είναι εξαιτίας αυτής της τεράστιας σειράς ευκαιριών επικοινωνίας ότι η στρατηγική έχει γίνει ένα κρίσιμο κομμάτι επιτυχημένων επικοινωνιών. Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στη στρατηγική των διαύλων επικοινωνίας, σε αντίθεση με τις μεμονωμένες τακτικές. Είτε πρόκειται για το τμήμα επικοινωνιών μάρκετινγκ που τοποθετεί διαφημίσεις ή ανθρώπινους πόρους που διεξάγουν έρευνα απασχόλησης, όλοι διαθέτουν ένα κανάλι επικοινωνίας. Το πρόγραμμα αυτό θα εξετάσει τη στρατηγική και θα κατανοήσει ολιστικά τις επικοινωνίες.

126700_woman-3083379__340.jpg

nastya_gepp / Pixabay

Οφέλη

 • Εξερευνήστε διάφορα εργαλεία και κανάλια επικοινωνίας και πώς να τα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά
 • Προετοιμαστείτε να είστε πράκτορας αλλαγής
 • Ανάπτυξη και διατύπωση στρατηγικών επικοινωνίας σε επίπεδο οργάνωσης
 • Ενισχύστε την κριτική σκέψη για όλες τις πτυχές της επικοινωνίας
 • Αποκτήστε δεξιότητες για την ανάλυση του ρόλου των ενδιαφερομένων, της αφήγησης, της έρευνας και της ψηφιακής στρατηγικής στην επικοινωνία
 • Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά εργασίας μέσω πρακτικής άσκησης σε μια αμερικανική εταιρεία

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει

Οι νέοι επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού, το μάρκετινγκ, οι διαχειριστές του έργου και άλλες θέσεις σε ένα μεγάλο οργανισμό θα επωφεληθούν από τα μαθήματα αυτού του προγράμματος. Συνιστάται επίσης σε όσους βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες ώστε να ξεχωρίζουν μεταξύ των συνομηλίκων. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ισχυρή βάση στις επιχειρηματικές λειτουργίες, τα εργαλεία για την ανάλυση των επιχειρήσεων και τις λειτουργίες διαχείρισης.

Απαιτήσεις Πιστοποιητικού

Για να κερδίσετε πιστοποιητικό στο Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του UCI, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα απαιτούμενα μαθήματα με βαθμό "C" ή καλύτερα.

Διδακτέα ύλη

 • Ηγετική επιτυχημένη οργανωτική αλλαγή
 • Σύγχρονη Επιχειρηματική Γραφή
 • Επικοινωνία σε έναν διαφορετικό και μεταβαλλόμενο χώρο εργασίας
 • Δεξιότητες παρουσίασης
 • Επιρροή, Πείσμα και Διαπραγμάτευση
 • Επίλυση προβλημάτων και λήψη αποφάσεων
 • Παρουσίαση ισχυρών επιχειρηματικών αναλύσεων

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Ως προαιρετικό τελευταίο μάθημα και με επιπλέον χρέωση $ 2.900, έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε την ακαδημαϊκή θεωρία και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε διάφορες επιχειρήσεις και βιομηχανίες για 10 εβδομάδες. Ένα ερευνητικό πρόγραμμα παρέχει πρόσθετη κατάρτιση. Επίσης περιλαμβάνεται στην πρακτική άσκηση το εργαστήριο Résumé Writing and Interviewing Skills.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

In the U.S. News & World Report annual college survey, UC Irvine is ranked among the top 50 universities nationally, and ranks tenth among all public universities.

In the U.S. News & World Report annual college survey, UC Irvine is ranked among the top 50 universities nationally, and ranks tenth among all public universities. Διαβάστε Λιγότερα
Ο Irvine , ΗΠΑ Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη