Το Advanced Diploma of Business εξερευνά σε βάθος τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι μια αποτελεσματική οργανωτική διαχειριστής και στέλεχος επιχειρήσεων. Τα προσόντα είναι μια λογική εξέλιξη από το Δίπλωμα Επιχειρήσεων και είναι ένα συνιστάται ιδιαίτερα προσόντα για όλους τους διευθυντές ή τους ανθρώπους που θέλουν να μπει σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις σε ένα ευρύ φάσμα οργανώσεων.

Όλα διαχείρισης και στις επιχειρήσεις μας εξοπλίσει το φοιτητή με τις σχετικές σύνολα απασχολησιμότητας πείρα σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς: επικοινωνία, ομαδική εργασία, επίλυση προβλημάτων, πρωτοβουλία και Enterprise, Χωροταξίας και οργάνωση, αυτοδιαχείριση, Μάθηση και Τεχνολογία Αυτός ο χαρακτηρισμός αντικατοπτρίζει το ρόλο των ατόμων με σημαντική εμπειρία σε ένα ανώτερο διοικητικό ρόλο που επιδιώκουν να αναπτύξουν τεχνογνωσία σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών λειτουργιών.

Τα προσόντα είναι κατάλληλη για άτομα που κατέχουν σημαντικές θεωρητικές επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις και επιθυμούν να εδραιώσει και να ανοίξουν οι δρόμοι για περαιτέρω ευκαιρίες για εκπαίδευση ή την απασχόληση.

Τι θα μάθετε

  • Διαχειριστείτε την οργανωτική ανάπτυξη και την αλλαγή
  • διαχειριστείτε διαφήμιση
  • δεξιότητες σχεδιασμού Οικονομικών
  • Δεξιότητες διαχείρισης έργου
  • Αποτελεσματικό επιχειρηματικό σχεδιασμό και τη διαχείριση των δεξιοτήτων

Προυποθέσεις εισόδου

Αν και το εκπαιδευτικό πακέτο δεν προβλέπει οποιεσδήποτε απαιτήσεις εισόδου, RTOXYZ χρησιμοποιεί τα ακόλουθα κριτήρια για την είσοδο σε αυτό το προσόν: Οι αλλοδαποί φοιτητές (εάν φυσικά προσφέρονται στο μέλλον)

  • ηλικία των 18 ετών
  • IELTS 5,5 ή ισοδύναμο αγγλική γλώσσα
  • Ολοκληρώθηκε το γυμνάσιο, ή ισοδύναμο
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποAustralian College of Technology & Business »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
29 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη