Δημοφιλείς Κατηγορίες

Συνοδευτικά Προγράμματα

Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα είδη συνοδευτικών διπλωμάτων: από συνοδευτικά τεχνών σε συνοδευτικά επιστημών και συνοδευτικά εφαρμοσμένων επιστημών. Τα συνοδευτικά διπλώματα εξυπηρετούν μια πληθώρα σκοπών για διαφορετικούς φοιτητές: ορισμένες φορές χρησιμεύουν στη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στις διαφορετικές φάσεις των ακαδημαϊκών σπουδών, ή στην παροχή επιπρόσθετης επαγγελματικής εκπαίδευσης και προσόντων. Υπάρχουν συνοδευτικά διπλώματα σε μια ευρεία ποικιλία θεμάτων στις Τέχνες καθώς και στις Επιστήμες και σε πολλούς άλλους τομείς σπουδών. Η ποικιλία των διαφορετικών συνοδευτικών διπλωμάτων μπορεί να είναι συντριπτική - μην αφήσετε να σας σταματήσει! Ξεκινήστε την ερευνά σας ρίχνοντας μια ματιά στα πιο δημοφιλή συνοδευτικά διπλώματα που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα Διπλώματα (Associate Degrees)

College of the Rockies

Συνεργάτης της Επιστήμης στις Φιλελεύθερες Τέχνες

Ιανουάριος 16, 2019
Όλα College of the Rockies πτυχία College of the Rockies είναι ισοδύναμα με τα δύο πρώτα χρόνια ενός πτυχίου στην Τεχνών ή στην Επιστήμη. Οι σπουδαστές πρέπει να σχεδιάσουν προσεκτικά ώστε να εξασφαλίσουν ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις βαθμού. Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν τους σπουδαστές να σχεδιάσουν τις επιλογές σπουδών τους για … [+]τα συνεργαζόμενα πτυχία. [-]

Cégep de Lévis-Lauzon

Εργαστηριακές Τεχνικές: Διαδρομή εξειδίκευσης στην αναλυτική χημεία ή τη βιοτεχνολογία

Δεκέμβριος 17, 2018
Οι τεχνολόγοι βιοτεχνολογίας ειδικεύονται σε εργαστηριακές εργασίες στους διάφορους τομείς της χημείας και της βιολογίας.

Hawaii Tokai International College

Πτυχίο ΑΑ στις Φιλελεύθερες Τέχνες

Δεκέμβριος 18, 2018
Το HTIC προσφέρει πρόγραμμα πτυχίων Τεχνών (ΑΑ) με πτυχίο Φιλελευθέρων Τεχνών. Το Πρόγραμμα Φιλελευθέρων Τεχνών εισάγει τους σπουδαστές σε διάφορα πεδία γνώσης, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών, των γλωσσών, των κοινωνικών επιστημών, των φυσικών επιστημών και των μαθηματικών, και δίνει μεγάλη έμφαση στις δεξιότητες μάθ… [+]ησης και επικοινωνίας. [-]

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία

Τι είναι ένα Συνοδευτικό Πτυχίο (Associate Degrees);

Ένα Συνοδευτικό Πτυχίο είναι ένα πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρεται σε κοινοτικά κολέγια, τεχνικές σχολές και πανεπιστήμια, το οποίο συνήθως χρειάζεται δύο έτη για την ολοκλήρωσή του. Σε ορισμένες χώρες, ένα συνοδευτικό πτυχίο μπορεί να αποκτηθεί από τον φοιτητή μετά την ολοκλήρωση των πρώτων δύο ετών ενός πτυχίου bachelor. Ορισμένοι συνηθισμένοι τύποι συνοδευτικών πτυχίων είναι το Δίπλωμα Τεχνών (AA), Δίπλωμα Επιστημών (AS) και το Δίπλωμα Εφηρμοσμένων Επιστημών (AAS). Τα συνοδευτικά πτυχία είναι ο απαιτούμενος τίτλος σπουδων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για ορισμένους επαγγελματικούς τομείς, ενώ σε άλλους τομείς παρέχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με όσους δεν έχουν ένα πτυχίο.

Ποιά είναι τα οφέλη απόκτησης ενός Συνοδευτικού Πτυχίου;

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την παρακολούθηση ενός προγράμματος συνοδευτικού πτυχίου. Η απόκτηση ενός συνοδευτικού πτυχίου προσφέρει στον φοιτητή την εμπειρία ενός κολεγίου για δύο έτη. Αυτό αναπτύσσει μια πιο ανεπτυγμένη κατανόηση του τομέα της επαγγελματικής εστίασης, καθώς επίσης βοηθά να δημιουργήσει χαρακτήρα. Οι απόφοιτοι ενός συνοδευτικού πτυχίου είναι συχνά πιο περιζήτητοι από εκείνους που δεν έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και μπορεί να είναι καταλληλότεροι υποψήφιοι για υψηλότερη αμοιβή. Οι εργοδότες αναγνωρίζουν τη βαθύτερη εξοικίωση και αυξημένη κατανόηση του θέματος που επέρχεται με τις σπουδές στο επίπεδο ενός συνοδευτικού πτυχίου.

Τι μελετάμε σε ένα Συνοδευτικό Πτυχίο (Associate Degrees);

Προγράμματα συνοδευτικών πτυχίων προσφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων στους περισσότερους ακαδημαϊκούς κλάδους. Υπάρχουν συνοδευτικά πτυχία στην Τεχνολογία, τις Επιχειρήσεις, τις Τέχνες, τις Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές και Φυσικές Επιστήμες. Προγράμματα συνοδευτικών πτυχίων προσφέρονται σε σχολές σε όλο τον κόσμο. Παραδείγματος χάρη, κανείς θα μπορούσε να θελήσει να αποκτήσει ένα Συνοδευτικό Πτυχίο στην Εσωτερική Διακόσμηση και το Σχέδιο στην Αυστραλία, ή ένα Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) στη Νομική Βοήθεια στις Η.Π.Α.

Τι είδους βελτίωση μπορείτε να περιμένετε στην σταδιοδρομία σας με ένα Συνοδευτικό Πτυχίο (Associate Degree);

Η απόκτηση ενός συνοδευτικού πτυχίου μπορεί να έχει μια σημαντικά θετική επίδραση στις προοπτικές σταδιοδρομίας κάποιου - από την ανταγωνιστικότητα στην αναζήτηση εργασίας, στην καλύτερη αμοιβή και το δικαίωμα προαγωγής. Οι εταιρείες μπορεί να είναι πιο πρόθυμες να εξετάσουν ένα αίτημα προαγωγής από κάποιον εργαζόμενο επαγγελματία με εμπειρία, αν έχει κι ένα πτυχίο. Τα συνοδευτικά πτυχία μπορεί ακόμη να ανοίξουν το δρόμο για τη συνέχιση της ανώτερης εκπαίδευσης, καθώς ορισμένες βαθμολογίες ίσως να είναι μεταβιβάσιμες σε ένα πρόγραμμα πτυχίο bachelor ή master.

Πόσο κοστίζει η απόκτηση ενός Συνοδευτικού Πτυχίου;

Το κόστος της απόκτησης ενός συνοδευτικού πτυχίου διαφέρει από μια χώρα στην άλλη κι από μια σχολή στην άλλη. Το κόστος των διδάκτρων μπορεί επίσης να ποικίλει ανάλογα με το θέμα του συνοδευτικού πτυχίου. Είναι σημαντικό να συγκεντρώνετε πληροφορίες σχετικά με το κόστος ενός προγράμματος συνοδευτικού πτυχίου ενώ κάνετε την επιλογή του σωστού συνοδευτικού πτυχίου για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη σχολή που προσφέρει το πρόγραμμα συνοδευτικού πτυχίου της επιλογής σας, για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των διδάκτρων, άλλα κόστη και εάν δίνεται οποιαδήποτε οικονομική στήριξη (σε μορφή υποτροφιών ή βοηθήματος).

Γιατί να αποκτήσει κανείς ένα Διαδικτυακό Συνοδευτικό Πτυχίο;

Η απόκτηση ενός διαδικτυακού συνοδευτικού πτυχίου μπορεί να ανοίξει τις πόρτες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε όσους δε θα είχαν αλλιώς τη δυνατότητα να σπουδάσουν, εξαιτίας των συγκρουόμενων προγραμμάτων ή της περιοχής. Τα διαδικτυακά προγράμματα συνοδευτικού πτυχίου κάνουν χρήση της τεχνολογίας ηλεκτρονικής εκμάθησης για να φέρουν την αίθουσα διδασκαλίας στο σπίτι, το γραφείο ή οπουδήποτε βρίσκεστε. Η εκτέλεση εργασιών γύρω από ένα πολυάσχολο πρόγραμμα μπορεί να φαίνεται αποθαρρυντική, όμως η σπουδή του διαδικτυακού συνοδευτικού πτυχίου έχει σχεδιαστεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας χώρις να εγκαταλείψετε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Οι καθηγητές μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τους μαθητές τους στα προγράμματα διαδικτυακού συνοδευτικού πτυχίου. Το τελικό αποτέλεσμα ενός επιτυχημένου περάσματος σε ένα πρόγραμμα διαδικτυακού συνοδευτικού πτυχίου είναι το ίδιο πτυχίο με αυτό που αποκτούν οι σπουδαστές πλήρους παρακολούθησης στο χώρο του πανεπιστημίου.