Συνεργάτης της επιστήμης στην επιστήμη των υπολογιστών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας με πτυχίο Επιστημόνων.

Το πεδίο της Επιστήμης των Υπολογιστών είναι ακμάζουσα και μπορείτε να είστε μέρος της. Κερδίστε το πτυχίο του Επιστημονικού Συνεργάτη (AS) και είστε έτοιμοι για θέσεις αρχικού επιπέδου ως ειδικοί υποστήριξης υπολογιστών ή προγραμματιστές ιστού. Το πρόγραμμα συνήθως διαρκεί μόνο τέσσερα εξάμηνα ή δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Το πρόγραμμα σπουδών στη Θεωρητική μας διαδρομή είναι αυστηρό, αλλά για καλό λόγο. Σχεδιάστηκε γύρω από τα μοντέλα των εθνικών προγραμμάτων σπουδών, τις ευκαιρίες απασχόλησης και τις απαιτήσεις εισδοχής για μεταπτυχιακά σχολεία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μάθετε τις βασικές αρχές της επιστήμης των υπολογιστών, του προγραμματισμού και της λειτουργίας των συστημάτων. Θα λάβετε επίσης μια ποικιλία μαθημάτων γενικής εκπαίδευσης που σας παρέχουν κριτική σκέψη και γραπτή δεξιότητα.

Οι εργοδότες μας λένε ότι εκτιμούν το επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων που φέρνουν οι αποφοίτητές μας στο χώρο εργασίας. Επιπλέον, εάν ενδιαφέρεστε να κερδίσετε πτυχίο από το πτυχίο, θα είστε καλά στο δρόμο σας.

Ειδική Σχολή

Ολοκληρωμένη σχολή διδάσκει, καθοδηγεί και εμπνέει τους μαθητές του Edinboro να επιτύχουν και να οδηγήσουν. Οι σχολές της ΕΕ αναγνωρίζονται για τη δέσμευσή τους στην επιτυχία των σπουδαστών και τη δημιουργία ενός προσωπικού και αφοσιωμένου ακαδημαϊκού περιβάλλοντος.

Βιωματική μάθηση

Η εμπειρία του Edinboro εκτείνεται πολύ πέρα από την τάξη. Οι σπουδαστές της ΕΕ προετοιμάζονται για τη σταδιοδρομία και τη ζωή μέσω ευκαιριών για πρακτική μάθηση, συνεργατική έρευνα με σχολές, παγκόσμια ταξίδια και πρακτική εξάσκηση.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Καταπολέμηση Σκωτσέζων ζουν, δουλεύουν και παίζουν σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην γραφική πανεπιστημιούπολη 585 στρεμμάτων της ΕΕ. Βρίσκεται μόλις 20 μίλια νότια της Erie, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβανίας, το Edinboro είναι γεμάτο συναρπαστικές δραστηριότητες.

Να είστε στην αιχμή της νέας τεχνολογίας.

Το CareerCast.com λέει ότι ο Μηχανικός Λογισμικού είναι η # 8 καλύτερη δουλειά στη χώρα, με μέσο μισθό πάνω από $ 90.000. Ο βαθμός σας στο Εδιμβούργο μπορεί να σας φτάσει εκεί.

Αποκτήστε πρακτική εμπειρία ενώ είστε ακόμα φοιτητής.

Πιστοποιητικά πρακτικής άσκησης απαιτούνται στο πρόγραμμα Edinboro Computer Science Associate. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για εσάς γιατί όχι μόνο σας δίνει πραγματική εμπειρία, αλλά σας συνδέει με εργοδότες που σας γνωρίζουν και εκτιμούν τη σκληρή δουλειά σας. Πολλοί φοιτητές των ΑΣ βρίσκονται στην κοντινή περιοχή Erie ή σε πόλεις όπως το Πίτσμπουργκ, το Κλίβελαντ ή το Μπάφαλο και στη συνέχεια βρίσκουν απασχόληση στις πόλεις αυτές μετά την αποφοίτησή τους. Οι δημοφιλείς ιστότοποι πρακτικής περιλαμβάνουν:

 • Barber Εθνικό Ινστιτούτο
 • Cleveland / Τιμή Inc.
 • College Solutions Tuition Solutions, Inc
 • Σχολική περιοχή του Crawford County
 • Epic Web Studios, LLC
 • Erie Insurance
 • Κείμενα Larson
 • Logistics Plus
 • MRI Software LLC
 • Ενδιάμεση Μονάδα Βορειοδυτικών Τριών Κομητειών 5
 • Tom Ridge Περιβαλλοντικό Κέντρο
 • WeCreate

Τι έπεται?

Περάστε λίγο χρόνο στο χώρο εργασίας και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στο Edinboro για να κερδίσετε πτυχίο Bachelor in Computer Science. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά κομμάτια που μπορούν να οδηγήσουν σε συναρπαστικές και ανταμείβοντας καριέρες. Ο πανεπιστημιακός διπλωματούχος σας καθορίζει το στάδιο για αυτά τα προγράμματα:

 • Εφαρμοσμένη επιστήμη των υπολογιστών
 • Παιχνίδι και ανάπτυξη του εικονικού κόσμου
 • Διαχείριση Δικτύων και Συστημάτων
 • Θεωρητική Πληροφορική
Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging aca ... περαιτέρω

Edinboro University is committed to excellence in academics and in every aspect of campus life. A passion for student success, a comprehensive catalog of offerings and a supportive yet challenging academic environment define the EU experience. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη