close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Κορυφαία Σειρές Μαθημάτων σε Τεχνολογία Πολυμέσων (ΜΜΕ)

Ένα ειδικό πτυχίο συνήθως προετοιμάζει τους σπουδαστές να επιδιώξουν πρόσθετες εκπαιδευτικές ευκαιρίες ή να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό σε αρχική θέση. Το πρόγραμμα Associate of Science βοηθά τα άτομα να αποκτήσουν ένα θε… περαιτέρω

Ένα ειδικό πτυχίο συνήθως προετοιμάζει τους σπουδαστές να επιδιώξουν πρόσθετες εκπαιδευτικές ευκαιρίες ή να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό σε αρχική θέση. Το πρόγραμμα Associate of Science βοηθά τα άτομα να αποκτήσουν ένα θεμέλιο γνώσεων και δεξιοτήτων που σχετίζονται με την επιστήμη. Η ολοκλήρωση ενός προγράμματος Associate of Science συνήθως διαρκεί περίπου δύο χρόνια, αν και η διάρκεια του προγράμματος ποικίλλει.

Όποιος θεωρεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να ζητήσει, τι είναι Συνεργάτης της Επιστήμης στην Τεχνολογία των ΜΜΕ; Εκείνοι που εγγράφονται σε αυτά τα προγράμματα μαθαίνουν για τις μεθόδους παραγωγής, εκπομπής, επεξεργασίας και χρήσης μέσων. Οι μελετητές συχνά εργάζονται με υπολογιστές και τεχνολογία. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό γραφικών, τις συχνότητες εκπομπής, την κίνηση του υπολογιστή και άλλα θέματα που σχετίζονται με τα μέσα ενημέρωσης. Τα περισσότερα προγράμματα διαθέτουν καθηγητές και άλλους διδάσκοντες που είναι ηγέτες στον τομέα των μέσων ενημέρωσης. Πριν από τη βαθμολόγηση, οι συμμετέχοντες συχνά ολοκληρώνουν επιτυχώς τις ακαδημαϊκές εξετάσεις, προετοιμάζουν ερευνητικά κείμενα και ολοκληρώνουν έργα μεγάλης κλίμακας.

Η ολοκλήρωση ενός Συνεργάτη της Επιστήμης στην Τεχνολογία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εκθέτει τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα σε μια ποικιλία δεξιοτήτων που τους βοηθούν τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές προσπάθειες. Οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα συχνά μαθαίνουν πώς να διαχειρίζονται σύνθετα έργα, να δημιουργούν αναγκαστικές εκπομπές και να χρηματοδοτούν αποτελεσματικά τον χρόνο και τα οικονομικά. Αυτές οι δεξιότητες συνήθως προετοιμάζουν τους αποφοίτους είτε για ανώτερη εκπαίδευση είτε για απασχόληση.

Η κατάρτιση προϋπολογισμού για την εγγραφή σε πρόγραμμα Associate of Science in Media Technology μπορεί να είναι κάπως δύσκολη. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το θεσμικό όργανο, τη διάρκεια του προγράμματος και άλλους παράγοντες. Είναι σκόπιμη η συζήτηση των συνολικών εξόδων πριν από τη δέσμευση σε ένα συσχετισμένο πρόγραμμα.

Εκείνοι που αποφοιτούν με έναν Συνεργάτη της Επιστήμης στην Τεχνολογία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης συχνά ανταγωνίζονται για μια ποικιλία συναρπαστικών ευκαιριών απασχόλησης. Κάποιοι εργάζονται ως βοηθοί εκπομπών ή παραγωγοί μέσων ενημέρωσης στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Άλλοι έβαλαν τις δεξιότητές τους για να εργαστούν στον ιατρικό τομέα, επιλέγοντας την απασχόληση ως ιατρός τεχνικός ή κτηνίατρος. Όσοι δεν συνεχίζουν την εργασία τους μετά την αποφοίτηση, συχνά αποφασίζουν να ακολουθήσουν άλλες εκπαιδευτικές ευκαιρίες εγγράφοντας σε ένα πρόγραμμα απολυτηρίου.

Οι μαθητές έχουν επιλογές για να κερδίσουν έναν συνεργάτη της επιστήμης στην τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης. Ορισμένοι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα επιλέγουν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε παραδοσιακό περιβάλλον. Εν τω μεταξύ, άλλοι επωφελούνται από την ευελιξία των ηλεκτρονικών μαθημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
North Florida Community College
Μάντισον, Ηνωμένες Πολιτείες

Η Associate στο Science Degree in Digital Media / Τεχνολογία Πολυμέσων προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της ψηφιακής γραφιστική. Οι μαθητές χρησιμοποιούν ... +

Η Associate στο Science Degree in Digital Media / Τεχνολογία Πολυμέσων προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της ψηφιακής γραφιστική. Οι μαθητές χρησιμοποιούν μια ποικιλία του λογισμικού επαγγελματικό επίπεδο ενώ η εκμάθηση βασικών καλλιτεχνικό σχεδιασμό, την ηθική του υπολογιστή, ανάπτυξη ιστοσελίδων, ηλεκτρονικά επεξεργασίας εικόνας και βελτιστοποίησης, animation ηλεκτρονικών υπολογιστών, βασικές φωτογραφία, επιχειρηματικές ιδέες, και πολλά άλλα. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά με πολυμέσων σε ένα ψηφιακό κόσμο. -
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρες ωράριο
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)