BA / BA (Hons) Λογιστική Pathway

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

GCU Pathways

Pathway φοιτητές της Pathway εγγράφονται στο πανεπιστημιακό πτυχίο BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Caledonian της Γλασκώβης. Στα πρώτα δύο χρόνια, θα μελετήσετε τη λογιστική HND στο Glasgow Clyde College προετοιμάζοντας για το έτος 3 και 4 (για τις τιμές) το πτυχίο στο GCU.

Οι πτυχιούχοι λογιστικής BA (Hons) απολαμβάνουν εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας ως επαγγελματίες λογιστές, προετοιμάζουν οικονομικές καταστάσεις και καταγράφουν επιχειρηματικές συναλλαγές, παρακολουθούν τις οικονομικές επιδόσεις και συμμετέχουν σε συγχωνεύσεις, εξαγορές και διαχείριση ποιότητας.

Επιλέξτε το Pathway μελέτη λογιστικής αν:

 • ενδιαφέρεστε για οικονομικά, λογιστικά και οικονομικά θέματα
 • θέλετε να γίνετε ένα σημαντικό μέρος του επιχειρηματικού κόσμου
 • μπορείτε να απολαύσετε πρακτική εργασία
 • εργάζεστε καλύτερα με πολλές αλληλεπιδράσεις από το προσωπικό διδασκαλίας
 • σας αρέσει να εργάζεστε για σαφείς στόχους με αίσθηση επιτυχίας στο τέλος κάθε έτους σπουδών

Τι θα μελετήσετε

 • Έτος 3: Έλεγχος, τρέχοντα θέματα, δημόσια οικονομικά, στρατηγική, έρευνα
 • Έτος 4: Περιλαμβάνει ειδικευμένα μαθήματα, προχωρημένα θέματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, επιλογές από μια ευρύτερη περιοχή θεμάτων, καθώς και διατριβή επίδοσης στην περιοχή που επιλέξατε

"Οι τρεις αδερφές μου και ο αδελφός μου όλοι παρακολούθησαν την GCU και επέλεξα να σπουδάσω Λογιστική εδώ καθώς πάντα είχα περιπλανήσει και αιχμαλώτισε τον κόσμο των επιχειρήσεων. Απολαμβάνω απόλυτα το πρόγραμμά μου καθώς υπάρχει μια τέτοια ποικιλία ενοτήτων και πάντα μαθαίνω Αυτό το καλοκαίρι έκανα καλοκαιρινή δουλειά στο BNP Paribas, το οποίο πρόσθεσε στην εμπειρία μου ». Aminah Din, BA Λογιστική

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

 • SQA Higher: BBC ή ισοδύναμο, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και των μαθηματικών.
 • Παρακαλώ σημειώστε: Τα μαθήματα Pathway είναι μόνο για υποψηφίους της Σκωτίας

Προχώρηση

Πρόοδος στο 3ο έτος από το κολλέγιο Clyde της Γλασκώβης με HND Λογιστική με ΑΑΑ σε βαθμίδες.

αγγλική γλώσσα

Ένα ακαδημαϊκό αποτέλεσμα IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 5,5

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να δικαιούστε να εισέλθετε σε αυτό το μάθημα μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο προ-σεμινάριο αγγλικού προγράμματος που διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη της Γλασκώβης.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2020/21

 • Κολέγιο: TBC
 • Βασισμένο σε GCU: £ 1,820 *

* Τα δίδακτρα των σπουδαστών της Σκωτίας και της ΕΕ υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές και δημοσιεύονται εδώ μόνο για οδηγίες. Τέλη και πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο, υπάρχουν πρόσθετες αμοιβές και έξοδα τα οποία μπορεί να ισχύουν ή όχι για εσάς, αλλά πρέπει να γνωρίζετε.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Επαγγελματική διαπίστευση

Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από τα κύρια επαγγελματικά λογιστικά όργανα του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA και CIPFA.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Για τα πρώτα δύο έτη σπουδών, θα παρακολουθήσετε το Glasgow Clyde College και θα ακολουθήσετε τις οδηγίες διδασκαλίας και αξιολόγησης για τη Λογιστική HND.

Στα 3 και 4 χρόνια θα πραγματοποιήσετε σπουδές στη GCU. Ως επαγγελματικά διαπιστευμένο πρόγραμμα, η προσέγγισή μας στη μάθηση, τη διδασκαλία και την αξιολόγηση προσαρμόζεται στις ανάγκες του επαγγέλματος και στις απαιτήσεις των επαγγελματικών φορέων.

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να διασφαλίσουμε όχι μόνο ότι οι μαθητές μας θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και κατανόηση της λογιστικής, αλλά και να αναπτύξουν τις πνευματικές και προσωπικές τους δεξιότητες.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Για τα πρώτα δύο έτη σπουδών, θα παρακολουθήσετε το Glasgow Clyde College και θα ακολουθήσετε τις οδηγίες διδασκαλίας και αξιολόγησης για τη Λογιστική HND.

Στα 3 και 4 χρόνια θα πραγματοποιήσετε σπουδές στη GCU.

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η διδασκαλία μας υποστηρίζεται από ένα ισχυρό ρεκόρ στη σχετική έρευνα, συμβουλευτική και ακαδημαϊκή δραστηριότητα.

Όλες οι ενότητες χρησιμοποιούν το GCULearn, το εικονικό περιβάλλον εκμάθησης του πανεπιστημίου, το οποίο παρέχει υλικό διδασκαλίας, πηγές ανάγνωσης, αξιολογήσεις και ανατροφοδότηση είναι όλα διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιείται επίσης για να επιτρέπει στους φοιτητές να αναλαμβάνουν δραστηριότητες και καθήκοντα σε απευθείας σύνδεση, να ακούν podcasts, να συμμετέχουν σε ομάδες συζήτησης στο διαδίκτυο και να συμμετέχουν σε ιστολόγια και μαθησιακές δραστηριότητες που βασίζονται στο Twitter. Αυτή η προσέγγιση συνδυάζεται με την παραδοσιακή διάλεξη, την καθοδήγηση και την επαφή σεμιναρίου. Προσκαλούμε τακτικά σε φιλοξενούμενους λέκτορες από τη βιομηχανία να δείξουμε στους μαθητές μας την πρακτική σημασία του ακαδημαϊκού υλικού που καλύπτουν.

Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για την προώθηση της απασχολησιμότητας, με το πρόγραμμα σπουδών μας να αναπτύσσεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των επαγγελματικών φορέων προκειμένου να αποκτήσει διαπίστευση και εξαιρέσεις.

Το πρόγραμμα έχει επίσης σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους αποφοίτους πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στον επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα και μέσα στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... περαιτέρω

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Διαβάστε Λιγότερα
Γλασκώβη , Λονδίνο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη