Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι μηχανικοί που έκαναν τον κόσμο

Από την ανοικοδόμηση των κεντρικών πόλεων σε αξιοσημείωτες κατασκευές όπως η σήραγγα της Μάγχης, ο κόσμος είναι γεμάτος από κτίρια και έργα υποδομής που δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς πολιτικούς μηχανικούς. Αυτό το μάθημα έχει αναπτυχθεί με τη συμβολή της βιομηχανικής συμβουλευτικής επιτροπής μας για να δώσει μια πρακτική σχεδίαση-προσανατολισμένη πορεία που θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τα προσόντα που χρειάζεστε για να ενταχθούν στην κατασκευαστική βιομηχανία.

Αν σκοπεύετε να κάνετε πτυχίο μερικής απασχόλησης στο LSBU, σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε τη διαδρομή HNC, καθώς είναι στενά ενσωματωμένη στα προγράμματα σπουδών μας. Το Έτος 2 του ΕΙΠ είναι επίσης σχεδιασμένο για αποφοίτους από άλλους κλάδους, που εργάζονται σήμερα στην πολιτική μηχανική.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Γιατί να σπουδάσετε Πολιτικός Μηχανικός στο LSBU;

Νο.1 για τις δαπάνες ανά φοιτητή μεταξύ σύγχρονων ανταγωνιστών του Λονδίνου (Guardian 2019).

Διαπιστώνεται από το Συμβούλιο Μηχανικών ότι ικανοποιεί πλήρως την εκπαιδευτική βάση ενός τεχνικού μηχανικού.

Σχετική βιομηχανία: Η συμβουλευτική ομάδα της βιομηχανίας μας συμβουλεύει σχετικά με το περιεχόμενο του μαθήματος. Top 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ικανοποίηση των σπουδαστών και την ένταση της έρευνας στην Πολιτική Μηχανική (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου 2019).

Ακαδημαϊκή εξέλιξη: Πρόοδος στο επίπεδο σπουδών με μερική απασχόληση. Διαδρομή αποδέσμευσης: Επιτρέπει την ολοκλήρωση της πορείας, διατηρώντας παράλληλα τις εργασιακές δεσμεύσεις.

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Το μάθημα διερευνά τα βασικά στοιχεία της πολιτικού μηχανικού, σας αφήνει καλά προετοιμασμένοι για την είσοδο στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών. Καλύπτει τα μαθηματικά, τη μηχανική μηχανικής, την τεχνολογία κατασκευών και τις δεξιότητες πρακτικής άσκησης.

Αν σκοπεύετε να κάνετε πτυχίο μερικής απασχόλησης στο LSBU, σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε τη διαδρομή HNC, καθώς είναι στενά ενσωματωμένη στα προγράμματα σπουδών μας. Το Έτος 2 του ΕΙΠ είναι επίσης σχεδιασμένο για αποφοίτους από άλλους κλάδους, που εργάζονται σήμερα στην πολιτική μηχανική.

Έτος 1

 • Υλικά και γεωλογία
 • Κατασκευαστική πρακτική
 • Μηχανική μηχανική Β

Έτος 2

 • Δομές και τεχνολογία κατασκευών Β
 • Μηχανική τοπογραφία
 • Μαθηματικά Β

Απασχολησιμότητα

Θα αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων για την απασχολησιμότητα μέσω της επαγγελματικής μας προσέγγισης στη διδασκαλία και της εστίασης σε μια σειρά τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων.


Αποφοίτησε επιτυχίες

Πρόσφατοι φοιτητές από αυτό το μάθημα έχουν πάει σε εργασίες όπως ο Project Manager, ο Επιθεωρητής Ποσότητας, ο Ανώτερος Δομικός Τεχνικός, ο Πολιτικός Μηχανικός και ο Διευθυντής Συντήρησης Δικτύων.


Συνέχιση των τίτλων σπουδών

Εάν ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε προπτυχιακό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της BSc (Hons) Πολιτικών Μηχανικών.

Εάν εξαίρεστε σε επίπεδο HNC, ενδέχεται να σας προσφερθεί προηγμένη είσοδος στο πρόγραμμα σπουδών Honours, υπό την προϋπόθεση ότι θα ικανοποιήσετε τα ελάχιστα επίπεδα επαγγελματικής πείρας.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Κέντρο Αποτελεσματικής και Ανανεώσιμης Ενέργειας στα Κτίρια (CEREB)

Αυτή η διευκόλυνση ύψους £ 2,8 εκατομμυρίων είναι μια μοναδική πηγή διδασκαλίας, έρευνας και επίδειξης για ανανεώσιμες και ευφυείς λύσεις ενέργειας.


Κατασκευαστικό εργοστάσιο για πολιτικούς μηχανικούς

Το The Constructionarium είναι μια εθνική μονάδα μάθησης που δημιουργήθηκε για τους πτυχιούχους πολιτικών μηχανικών για να αποκτήσει μια πρακτική εμπειρία στο χώρο. Διαδοχικά για έξι ημέρες, το Constructionarium επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες και να δημιουργήσουν συνεργασίες με τη βιομηχανία.


Κέντρο προσομοίωσης κτιρίων (BIM)

Το LSBU συμβάλλει στη μετατροπή του κατασκευαστικού κλάδου μέσω του Κέντρου Μοντελοποίησης Πληροφοριών Κτιρίου (BIM). Το Κέντρο BIM λειτουργεί ως κόμβος καινοτομίας, επαγγελματικής κατάρτισης και δικτύωσης μεταξύ εμπειρογνωμόνων πρακτικής στον τομέα του δομημένου περιβάλλοντος. Αυτές οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται από μαθητές και για σύντομα μαθήματα.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Έτος διδασκαλίας

Ως φοιτητής Χτισμένο Περιβάλλον και Αρχιτεκτονική, θα σας δοθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο.

Ο δάσκαλός σας πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν την εργασία σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε συναντήσεις με τον καθηγητή του έτους σε μικρές ομάδες κάθε εβδομάδα σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να κανονίσετε συσκέψεις one-on-one κατόπιν αιτήματος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικά

Προυποθέσεις εισόδου

2018 Καταχώρηση

 • Επίπεδο ΗΗΕ ή?
 • BTEC Εθνικό δίπλωμα MPP ή?
 • Πρόσβαση σε πτυχίο HE με 45 Passes ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 48 UCAS βαθμών
 • Τα προσόντα του επιπέδου 3 πρέπει να περιλαμβάνουν τα Μαθηματικά και τη Φυσική Επιστήμη
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και των Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).
 • Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα αγγλικής γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: Αποτέλεσμα IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε51 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Προσωρινό τέλος UK / ΕΕ: £ 4625; Διεθνές τέλος: £ 6562,5
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2021
Άλλη