Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σπίτια σε σπίτια

Σε μια εποχή κατά την οποία η Βρετανία αντιμετωπίζει μια βαθιά στεγαστική κρίση, η κοινωνική στέγαση ανέβασε την πολιτική ατζέντα και οι προτεραιότητές της έγιναν ευρύτερες. Αυτό, με τη σειρά του, έχει δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και ευρύτερες ευθύνες στο πλαίσιο της στέγασης - αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει για την αντιμετώπιση αυτών και για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας.


Γιατί Σπουδές Στέγασης στο LSBU;

 • Θα αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με επιτυχία τόσο στους ιδιωτικούς όσο και στους κοινωνικούς ρόλους.

 • Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν με επιτυχία το πρόγραμμα HNC θα προσφερθεί μια διαδρομή προόδου στις σπουδές στέγασης BA (Hons).

 • Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Housing.

 • Επαγγελματικοί σύνδεσμοι: Προσκαλούμε τακτικά ομιλητές από οργανισμούς στέγασης για να μιλήσουμε στους προπτυχιακούς φοιτητές μας.

 • Κατά το πρώτο έτος, πραγματοποιούμε τριήμερη επίσκεψη μελέτης πεδίου σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ για να εξετάσουμε το σχέδιο αστικής αναγέννησης.


Πιστοποιήσεις


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Έτος 1

 • Η στέγαση στο πλαίσιο
 • Εξηγήσεις στα ιστορικά περιουσιακά στοιχεία
 • Οργανισμοί
 • Χρηματοδότηση κοινωνικής στέγασης

Έτος 2

 • Δημιουργία του δομημένου περιβάλλοντος
 • Νόμος για επαγγελματίες στέγασης
 • Κοινωνία και ευημερία
 • Διαχείριση και συντήρηση κατοικιών


Απασχολησιμότητα

Το μάθημα θα σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστείτε σε στεγαστική διαχείριση, υπηρεσίες υποστήριξης στέγης πρώτης γραμμής, θέσεις διαχείρισης στις τοπικές αρχές και εγγεγραμμένους κοινωνικούς ιδιοκτήτες (RSL), χρηματοδότηση, ανάπτυξη κατοικιών, αναγέννηση, υπεράσπιση και έλλειψη στέγης.

Επί του παρόντος, υπάρχει έλλειψη επαρκών στελεχών της πόλης και του περιβάλλοντος στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε η ζήτηση για μεταπτυχιακά μαθήματα είναι ιδιαίτερα υψηλή. Εάν ενδιαφέρεστε για τη στέγαση ως καριέρα, θα μπορούσατε να βρεθείτε να εργάζεστε σε ιδιωτικές και κοινωνικές κατοικίες ή στη συντήρηση και διαχείριση δημόσιων, ιδιωτικών και εμπορικών κτιρίων.

Πρόσφατοι πτυχιούχοι από αυτό το μάθημα έχουν πάρει ρόλους όπως ο Διευθυντής Στέγασης, ο Λειτουργός Περιφερειακής Στέγασης και ο Συντονιστής Διαχείρισης Υποθέσεων.

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το HNC μπορούν να εισέλθουν στο τρίτο έτος μερικής απασχόλησης του BA (Hons) στις Σπουδές Στέγασης.


Στέγαση ως καριέρα

Οι υπάλληλοι στέγασης διαχειρίζονται και συντηρούν ακίνητα για λογαριασμό των εργοδοτών τους, συνήθως τοπικές αρχές, και στη συνέχεια πληρώνουν τα ακίνητα και εξασφαλίζουν ότι οι ενοικιαστές και τα καταλύματα φροντίζονται καλά.

Ρόλος και ευθύνες

Τα καθημερινά καθήκοντα μπορούν να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, από την επιθεώρηση των ακινήτων, για να διαπιστωθεί εάν απαιτείται συντήρηση, για να μιλήσουν οι ενοικιαστές για κενές ιδιοκτησίες, να καθοριστούν ενοίκια και να αντιμετωπιστούν πληρωμές και καθυστερήσεις.

Μεγάλο μέρος του έργου είναι γραφείο, αν και επισκέψεις σε ιδιότητες και ενοικιαστές μπορεί να είναι συχνές. Οι υπάλληλοι στέγασης μπορούν να απασχολούνται από κυβερνητικά τμήματα, φιλανθρωπικές εταιρείες, εταιρείες ιδιοκτησίας και ιδιωτικούς ιδιοκτήτες. Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι εργοδότες είναι οι τοπικές αρχές.

Δεξιότητες και χαρακτηριστικά

Αυτή η σταδιοδρομία απαιτεί άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, μια σταθερή αλλά συμπαθητική στάση και ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες. Το έργο μπορεί να αποτελέσει πρόκληση και ανταμοιβή σε ίσα μέρη - οι υπάλληλοι στέγασης συχνά παίρνουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, αλλά πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν τις εξώσεις και τους καταχρηστικούς πελάτες.

Μισθός

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, πηγαίνοντας από στελέχη στέγασης σε ανώτερο αξιωματικό, και στη συνέχεια η διαχείριση είναι μια κοινή διαδρομή. Οι αρχικοί μισθοί για τους αξιωματικούς στέγασης ξεκινούν γύρω στα £ 20.000- £ 27.000, ενώ οι διαχειριστές μπορούν να κερδίσουν μέχρι £ 50.000. (Εθνική Υπηρεσία Καριέρας)


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας LSBU

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018

Η LSBU δεσμεύεται να σας υποστηρίξει να αναπτύξετε την απασχολησιμότητά σας και να πετύχετε να αποκτήσετε μια θέση εργασίας μετά την αποφοίτησή σας. Το προσόν σας θα βοηθήσει σίγουρα, αλλά σε μια ανταγωνιστική αγορά, πρέπει επίσης να εργαστείτε για την απασχολησιμότητά σας και για την αναζήτηση σταδιοδρομίας σας.

Ως φοιτητής LSBU, έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας και τους πόρους της κατά τη διάρκεια του χρόνου σας εδώ και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Η Υπηρεσία Απασχολησιμότητας θα σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, στην εύρεση εργασίας, στις τεχνικές συνέντευξης, στην εργασιακή εμπειρία ή στην τοποθέτηση / πρακτική άσκηση και θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε τη σταδιοδρομία που θέλετε στο τέλος της πορείας σας. Η LSBU προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία Απασχολησιμότητας, με μια σειρά πρωτοβουλιών που συμπληρώνουν τις σπουδές σας, όπως:

 • Άμεση δέσμευση από εργοδότες που έρχονται σε επαφή με μαθητές
 • Job Shop - καθημερινή υπηρεσία drop-in για βοήθεια, προσαρμογή βιογραφικών, συνοδευτικών επιστολών και αιτήσεων, προμήθεια online πόρων, ψεύτικες συνεντεύξεις και γενική αναζήτηση εργασίας. Ένας προς ένα ραντεβού για περαιτέρω υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμος
 • Συστήματα καθοδήγησης και εργασίας σκίασης
 • Έκθεση επίτευξης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - Το HEAR έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει μια πιο εξελιγμένη προσέγγιση για την καταγραφή των επιτευγμάτων των φοιτητών, η οποία αναγνωρίζει πλήρως το φάσμα ευκαιριών που προσφέρει η LSBU στους μαθητές μας.
 • Συγκεντρώνει σε ένα πιστοποιητικό: βαθμίδες ενότητες, περιγραφές μαθημάτων, τοποθετήσεις, LSBU εξακριβωμένες εξωσχολικές δραστηριότητες
 • Εργαστήρια εργασιμότητας - παραδίδονται δωρεάν σε φοιτητές όλο το χρόνο σε ποικίλα συναφή θέματα
 • Εκπαιδευτικές εκθέσεις όλο το χρόνο για να εστιάσετε πραγματικά τις σκέψεις σας σε μια σταδιοδρομία μετά το πανεπιστήμιο


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Οι φοιτητές παρακολουθούν μια μέρα ανά εργασία και συμμετέχουν σε ταξίδια μελετών. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι μάθησης που χρησιμοποιούνται, π.χ. έργα, εργαστήρια, επισκέψεις μελέτης και ομαδικές ασκήσεις, καθώς και παραδοσιακές διαλέξεις και σεμινάρια.

Η αξιολόγηση βασίζεται κυρίως σε μαθήματα μαθημάτων και ηλεκτρονικές εξετάσεις (χωρίς γραπτές εξετάσεις).


Προσωπική διδασκαλία

Ως προπτυχιακός φοιτητής του Δικαίου και των Κοινωνικών Επιστημών, θα σας χορηγηθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν τη δουλειά σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε ραντεβού με τον προσωπικό σας ακαδημαϊκό δάσκαλο τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο για μέχρι 30 λεπτά σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο DD (48 μονάδες UCAS) ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC MM (64 βαθμοί UCAS) ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC Extended MPP (64 βαθμοί UCAS) ή
 • Μαθήματα πρόσβασης - Περάστε με τουλάχιστον 45 μονάδες στο Επίπεδο 3 (48 μονάδες UCAS).
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών και των αγγλικών, ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω).
 • Οι ώριμοι φοιτητές (άνω των 21 ετών) χωρίς τα παραπάνω μπορούν να γίνουν δεκτοί βάσει σχετικής εθελοντικής ή αμειβόμενης εργασιακής εμπειρίας σε οργανισμό στέγασης.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε51 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση June 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη