CMI - Επίπεδο 5 στο πιστοποιητικό διαχείρισης και ηγεσίας

School of Business London

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CMI - Επίπεδο 5 στο πιστοποιητικό διαχείρισης και ηγεσίας

School of Business London

CMI - Επίπεδο 5 στη Διοίκηση και στην Ηγεσία


Το μάθημα CMI Level 5 στη διαχείριση και την ηγεσία απευθύνεται σε όσους εργάζονται ως μεσαία στελέχη και όσοι επιδιώκουν να είναι ανώτερα στελέχη. Αυτός ο προσανατολισμός επικεντρώνεται κυρίως στη βελτίωση των ικανοτήτων του μαθητή και των βασικών δεξιοτήτων διαχείρισης όπως η διαχείριση των πόρων, η πρόσληψη και η διαχείριση πληροφοριών.

Το πιστοποιητικό επιπέδου 5 στη διαχείριση και ηγεσία είναι ένα πληρέστερο προσόν που θα ενισχύσει τις γνώσεις σας σχετικά με τις μεσαίες δεξιότητες και ικανότητες διαχείρισης δίνοντας τη δέουσα σημασία στους τομείς ηγεσίας που είναι συγκεκριμένα για τη δουλειά σας.

Βασικά πλεονεκτήματα

 • Στο μάθημα αυτό καλύπτονται όλες οι σημαντικές θεωρίες και μοντέλα διαχείρισης. Ως εκ τούτου, οι μαθητές θα αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση των διαφόρων τεχνικών διαχείρισης που ισχύουν στο χώρο εργασίας.
 • Θα βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις ικανότητές τους επίλυσης προβλημάτων με την πρακτική εφαρμογή των διαφόρων μοντέλων και θεωριών διαχείρισης.
 • Ένα αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο ειδικότητα, οι πιστωτικές μονάδες που αποκτήθηκαν σε αυτό το μάθημα μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα μαθήματα αν οι μαθητές θέλουν να ακολουθήσουν MBA ή οποιοδήποτε άλλο Masters.
 • Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση να αποδείξουν την ικανότητά τους στις διάφορες πρακτικές διαχείρισης που θα βελτιώσουν τις πιθανότητες επιτυχούς εξέλιξης της σταδιοδρομίας τους.

Σχετικά με το Chartered Management Institute (CMI)

Chartered Management Institute που ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια ως το Βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης τότε, έχει αναπτύξει το πρώτο δίπλωμα του Ηνωμένου Βασιλείου στις μελέτες διαχείρισης. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η CMI ήταν σταθερά στην πρώτη γραμμή όλων των πτυχών της διοίκησης και της ηγεσίας. Σήμερα, η CMI είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος επαγγελματικός οργανισμός που αναλαμβάνει να προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα στη διαχείριση και την υπεροχή της ηγεσίας. Επί του παρόντος πάνω από 100.000 διαχειριστές χρησιμοποιούν τις μοναδικές υπηρεσίες τους καθημερινά. Τα προσόντα της CMI στοχεύουν σε διευθυντές και ηγέτες σε οποιοδήποτε επίπεδο και παραμένει το μόνο βραβευμένο όργανο που μπορεί να απονείμει το status Chartered Manager - το απόλυτο βραβείο διαχείρισης. Οι εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα τα προσόντα που απονέμει η CMI και ενισχύουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

School of Business London παρέχει διάφορες μεθόδους ευέλικτης παράδοσης στους μαθητές του, οι οποίες περιλαμβάνουν την ανάμικτη μάθηση, την ηλεκτρονική μάθηση και την εξ αποστάσεως μάθηση. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο μελέτης ανάλογα με την επιλογή και την ευκολία τους. Το πρόγραμμα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο και επιτυγχάνεται μέσω του αιχμής Learning Management System. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους διδάσκοντες μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω του Συστήματος Διαχείρισης Εκμάθησης για να συζητήσουν τα υλικά του μαθήματος, να παρέχουν καθοδήγηση και βοήθεια στις εργασίες.

Τι περιλαμβάνεται;

 • Ένα δάσκαλο ενός προς ένα που θα υποστηρίξει τους φοιτητές εκτενώς σε όλο το πρόγραμμα.
 • Θα παρασχεθεί μια διαμορφωτική αξιολόγηση με διαδραστική ανατροφοδότηση για τη βελτίωση των επιτευγμάτων των μαθητών.
 • Τα μαθήματα περιλαμβάνουν διαρθρωμένες σημειώσεις διαλέξεων, πρακτικές εφαρμογές με παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων όπου οι μαθητές μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους.
 • Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα εκμάθησης θα παρέχει όλα τα υλικά αξιολόγησης.
 • Παροχή ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης που περιέχει συνιστώμενα κείμενα μελέτης και βιβλία αναφοράς για διαδικτυακή ανάγνωση.
 • Η επίβλεψη είναι διαθέσιμη για όλες τις μονάδες.
 • Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μάθησης που έχει πολλαπλή πλατφόρμα προσβασιμότητας, η SBL παραδίδει το μάθημα κατευθείαν στο smartphone του φοιτητή, tablet, φορητό υπολογιστή ή επιφάνεια εργασίας, μέσω του οποίου θα τους επιτρέψει να σπουδάσουν με δική τους ευκολία.

Εργαστήρια

School of Business London προσφέρει πολλές ευκαιρίες μάθησης, όπως τα εργαστήρια, για να βελτιώσουν τη μαθησιακή τους εμπειρία. Τα εργαστήρια είναι προαιρετικά για τους φοιτητές και παρέχονται εκτός από τη συνήθη υποστήριξη του εκπαιδευτή που παρέχεται από το πάνελ ειδικών καθηγητών μας. Αυτά τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν και να αναπτύξουν την κατανόηση της έρευνας, της μεθοδολογίας και άλλων σημαντικών δεξιοτήτων σπουδών από τον σπουδαστή. Καταβάλλονται προσπάθειες για να καταστούν τα εργαστήρια αυτά όσο το δυνατόν πιο αλληλεπιδραστικά, συμπεριλαμβάνοντας ομαδικές συζητήσεις, διαδραστικές δραστηριότητες και παρουσιάσεις κλπ. Θα δοθούν πολλές ευκαιρίες στους μαθητές να αλληλεπιδρούν με τους συμπολίτες τους και να συζητούν τις μαθησιακές τους εμπειρίες.

Εκτίμηση

 • Αντιστοίχιση με βάση το σενάριο με χρονικά όρια
 • Δεν υπάρχουν εξετάσεις

Προυποθέσεις εισόδου

 • Πρέπει να είναι 19 ετών και άνω
 • Σημαντική εμπειρία ως διαχειριστής ή επιβλέπων
 • Πρέπει να διαθέτει αποδεδειγμένη ακαδημαϊκή ικανότητα να ολοκληρώσει ένα επίπεδο 5

Δομή μονάδας

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν οποιονδήποτε συνδυασμό 2 μονάδων σε τουλάχιστον 13 μονάδες.

Αριθμός μονάδας


Προχώρηση

 • Μια πιθανή πορεία εξέλιξης για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός μαθήματος CMI επιπέδου 5 στη στρατηγική διαχείριση και ηγεσία θα ήταν,
 • Πρόοδος σε άλλα προσόντα στο επόμενο επίπεδο (π.χ. από πιστοποιητικό επιπέδου 5 έως πιστοποιητικό επιπέδου 6 ή 7)
 • Πρόοδος στο πτυχίο Bachelor Top Up στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Διάρκεια μαθήματος

3 μήνες

Γιατί να αποκτήσετε προσόντα CMI;

 • Η ευκαιρία να εργαστούμε για την ιδιότητα του Chartered Manager, το υψηλότερο βραβείο στο επάγγελμα του διευθυντή και απονέμεται μόνο από το CMI.
 • Οι εργοδότες αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στα προσόντα που απονέμονται από το Chartered Management Institute και πάνω από το 80% των διευθυντικών στελεχών πιστεύουν ότι ένα προσόν CMI αποτελεί βασικό συστατικό του να γίνει επαγγελματίας διευθυντής.
 • Ενισχύστε το ηθικό και τη δέσμευση των εργαζομένων.
 • Ενισχύστε το ηθικό και τη δέσμευση των εργαζομένων. Σύμφωνα με την Engage for Success (2013) περίπου 65% των εργαζομένων δεν έχουν εμπιστοσύνη στους διαχειριστές. Σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει χαμηλότερο μέσο όρο συμμετοχής κατά 6% (Kennexa, 2011).
 • Δικτύωση σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο ή μέσω της διαδικτυακής μας κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών διασκέψεων, των σεμιναρίων και των ομιλητών από τη βιομηχανία.
 • Η πρόσβαση στο περιεχόμενο της έρευνας και της διορατικότητας, συμπεριλαμβανομένου του περιοδικού Professional Manager, παραδίδεται στην πόρτα σας και διατίθεται στο διαδίκτυο.
 • Η ευκαιρία να συμμετάσχετε στο CMI Achieve, το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα καθοδήγησης και καθοδήγησης που συνδυάζει έμπειρους μάνατζερ και ηγέτες με εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις.

Πόροι

School of Business London είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη μαθητευόμενων με εξαιρετική πρόσβαση στο εκπαιδευμένο προσωπικό τους. Θα γίνετε αυτόματα μέλος του Chartered Management Institute όταν εγγράφετε μαζί μας ένα πρόγραμμα CMI. Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλους τους πόρους από την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της CMI για να διευκολύνετε τις σπουδές σας. Επιπλέον, η SBL θα σας προσφέρει πρόσβαση στην κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης μάθησης όπου θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ζωτικούς πόρους μάθησης και να επικοινωνείτε με τον εκπαιδευτή σας καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το Direct Direct - Management Direct είναι η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη πόρων CMI, η οποία σας δίνει: 24/7 πρόσβαση σε ευρύ φάσμα πόρων από οποιαδήποτε συσκευή.


Χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει ενημερωμένους πόρους που καλύπτουν την τρέχουσα πρακτική διαχείρισης.
 • Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υλικών σε διάφορες μορφές για να ταιριάζει και να υποστηρίζει ποικίλες μορφές μάθησης.
 • Υπάρχει μια αυτόματη καταγραφή της δραστηριότητας που σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στη μάθηση σας.
 • Η διοίκηση θα σας βοηθήσει συνεχώς στην καριέρα σας, παρέχοντας μια καλά δομημένη λύση για να είστε δυναμικοί στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στο ρόλο σας.

Αμοιβές

Ενιαία Πληρωμή (Πλήρης Πληρωμή)

Χρέωση μαθήματος (χωρίς ΦΠΑ)

Επωφεληθείτε 35% έκπτωση για την ενιαία πληρωμή? Ενημερωμένη αμοιβή μαθημάτων: - £ 368.55

Μηνιαίο Σχέδιο Δόσεων

Χρέωση μαθήματος (χωρίς ΦΠΑ)

Αποκτήστε έκπτωση 20% στην πληρωμή μηνιαίας δόσης. Ενημερωμένο τέλος φοίτησης: - 533,6 λίρες Αγγλίας

Αρχική κατάθεση
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 18, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
5 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
442 GBP
Τα προγράμματα πληρωμής είναι διαθέσιμα. Εφαρμόστε σήμερα για να λάβετε έκπτωση 35% για ενιαία πληρωμή και 20% έκπτωση για μηνιαία δόση *. Η προσφορά ισχύει από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2018. Οι Διεθνείς Φοιτητές απαλλάσσονται από τον Φόρο Προστι
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών